Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

gaspo

Medlem
 • Antal inlägg

  160
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om gaspo

 • Medlemstitel
  Bra

Profil

 • Kön
  Male
 • Plats
  Göteborg

Macanvändare

 • Bytt från pc
  Nej

Senaste profilbesöken

283 profilvisningar
 1. Kunde inte kommunicera med enhet får jag hela tiden. Kollar man på Wifi symbolen på S9 så kommer det upp ett utropstecken bredvid. Sedan försvinner både Wi-Fi symbol och tecken nån sekund för att sedan komma tillbaka. Så det verkar ju som den försöker kommunicera men får inte kontakt. Trots samma nätverk.
 2. Hej! Har en Samsung galaxy S9 och har idag köpt en iphone XR. Det skulle vara smidigt att föra över saker o ting via appen flytta till iOS. Men ICKE! Jag får inte telefonerna att kommunicera med varandra. Samsung hittar inte iphone. Jag har banne mig försökt på alla möjliga sätt. Men den vill inte ansluta till iphone. Nån som har nått förslag på varför detta inte fungerar? Jag kommer inte längre än att slå in kod sedan ska den ansluta men den säger bara enhet inte hittas. Blir fan tokig. Varken Samsung eller Apple support har en aning.
 3. Tack för svar. Men jag kommer till samma sida när jag stänger av o sätter på den.
 4. Hej jag kan inte få igång min iphone 7 då hemknappen slutar fungera. Jag återställde telefonen igår. Och är nu fast på Hej tryck på hemknappen för att öppna. Finns det nåt sätt att öppna den utan hemknappen. Finns ju virtuell hemknapp men då måste jag komma in i telefonen för att få igång den.
 5. Jag menar att jag har haft mina andra telefoner liggandes i fickan utan fodral m.m. Men med iPhone har jag haft fodral till och varit allmänt väldigt pedantisk!
 6. Jag har lämnat in ärendet till ARN eftersom jag vill försöka på alla sätt sätta dit Apple. Kan du förklara för mig hur en iPhone kan bli fuktskadad utan att utsättas för fukt? Jo det kan jag fabrikationsfel. Alla tillverkare har det Apple inget undantag. Att dom satt en fuktsensor på ett så löjligt utsatt ställe är bara en bekräftelse på att dom vill komma undan lättare. Vore kul eftersom du nu är så pass insatt i detta. Luska fram någon annan tillverkare som har en Fuktsensor i ett vidöppet hål ovanpå telefonen. Asså att inte mer folk än jag förstår hur löjligt det egentligen är. Sen kan jag inte förstå att man får sätta en indikator på ett så extremt utsatt ställe. Men men vi får se när jag fått prövat mitt ärende och då får rätt vilket jag kommer få.
 7. Apple har så sköna garanti villkor. Finns ingen tillverkare som har sån begränsad garanti som syndikatet Apple har!
 8. Kan inte du printa ut procentdelningen på garanti reparationer på olika tillverkare? Du skrev ju innan att iPhone hade betydligt mindre än alla andra tillverkare. Apple har medvetet satt en fuktindikator på ett så sjukt ställe. Som ett öppet hål enbart för att slippa garantiåtaganden. Nämn någon annan telefon som har en fuktindikator i ett vidöppethål? Att inte folk inser att det är lite av lurenbedrägeri är för mig sjukt. Kan inte du printa ut fuktskade rapporter på alla märken? Tacka vet jag Nokia har haft ett trettiotal o har då aldrig haft några fuktskador på dom. O då har jag varit jävligt oförsiktig med dom. Till sist hur kan man döma ut en telefon som fuktskadad utan att öppna telefonen och konstatera detta? Eftersom jag vet att så inte är fallet med t.e.x min. Men ändå så har en fuktindikator utlösts! Nädu Iphone´s fuktindikatorer är en rent skämt. En gång iPhone aldrig mer iPhone!
 9. det e vad du tycker ja!!! Finns några andra miljoner som kan tycka annat!!!
 10. kanske för att många e missnöjda. Finns mycket o klaga på kvalitén tex!
 11. Htc! Jag ska kränga min 3gs o köpa en htc hero. Så sjukt missnöjd med kvalitets problem på iPhone
 12. gaspo

  3gs repkänslig?

  Eftersom jag har min telefon i skinnfodral i fickan utan nått annat i fickan. Så borde jag vara dubbelt skyddad men icke!
 13. gaspo

  3gs repkänslig?

  När Började iPhone få safirglas? Jag vet allafall att plasten är inte lika reptålig på min 3GS än vad den var på 3G. Men jag har nog fått nått jävla måndags ex för allt med min telefon är kajko
 14. gaspo

  3gs repkänslig?

  Hej nån mer än jag som tycker att 3gs är oerhört repkänslig? Jag har inga repor på skärmen. Men fullt av ytliga repor på baksida och stålramen. Jag har fodral som telefonen ligger i ett sena ultra slim som telefonen ligger i fickan med. Min förra 3G hade jag inte en enda repa på samma fodral använde jag till den. Tycker plasten känns på nått sätt mjukare på 3gs än 3G.
 15. gaspo

  Bluetooth

  Jag saknar att kunna enkelt skicka över bilder till datan från telefonen. Slippa koppla ihop med sladd.
×
×
 • Skapa nytt...