Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

iBamse

Medlem
 • Antal inlägg

  1 710
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

20 Neutralt

Om iBamse

 • Medlemstitel
  Lysande

Kontakt

 • Webbsida
  http://

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2009
 • Appleprylar
  13" Mac Book Pro, iPhone
 • Bytt från pc
  Ja
 1. 13" pro retina. Any day.
 2. Du behöver utrymme på enheten för både den nedladdade installationsfilen och det installerade programmet, vilket i det här fallet blir absolut minst 878+878=1756MB.
 3. "Stoppknapp" finns på flera ställen. Ser ut som en "pausknapp", dvs två lodräta streck. Återfinns dels i spelaren, men också överst på den låsta skärmen vid dubbelklick på hemknappen, eller om telefonen är igång genom att dubbelklicka på hemknappen och därefter dra programlisten i botten till höger. Apple har varit vänliga nog att lägga med en länk till manualen i Safari. Där finns detta och mycket annat förklarat på ett pedagogiskt sätt.
 4. Du tänker bakvänt. Det är de svenska rättighetsinnehavarna som inte låter Apple ha samma modell som i USA. Det gäller även i en hel del andra länder i världen. Problemet för den som vill sälja musik för nedladdning i Europa är att det krävs avtal per upphovsrättsinnehavare och land. I USA täcker avtalen alla stater. Att Apple rent teoretisk skulle ha råd att köpa den svenska musikindustrin innebär inte att de praktiskt kan genomföra en sådan operation.
 5. <br /><br /><br /> Apple tycker att detta är precis lika uselt som du. Dessvärre kan de inte göra på annat sätt utan tillstånd av rättighetsinnehavarna. Så istället för att gnälla på Apple kanske du skulle vända din ilska mot de som tvingat fram lösningen - de stora ,ultinationella skivbolagen.
 6. Har du problem med ett köp anmäler du det direkt i iTunes/appstore. De brukar vanligen vara både snabba och hjälpsamma. Edit: såg nu att du naturligtvis inte kan logga på med detta Apple ID. Egentligen ska du väl bara anmäla detta till din bank samt polisen och därefter låta dem utreda det tillsammans. Antar att ni har en säkerhetsavdelning som vet precis hur de ska hantera detta.
 7. Du har förmodligen fått något skräp i bottenkontakten/laddkontakten på telefonen. Ta en tamdpetare och rensa.
 8. iBamse

  Hur var det nu igen

  <br /><br /><br />Roaming funkar bara på det sätt du vill om du befinner dig utanför det land där du har din operatör. Är täckningen viktigare än kostnaden ska du alltså ha ett avtal med en utländsk operatör som har roamingavtal med alla de svenska näten.
 9. Sök i appstore på "air mouse" eller "remote" så hittar du hur många som helst.
 10. Tycker det ser ut som att du kommer få exakt samma "glapp" mellan skärm och skydd på otterbox armour som på lifeproof. Ser ut att vara en närmast identisk kostruktion.
×
×
 • Skapa nytt...