Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

iNings

Medlem
 • Antal inlägg

  707
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

12 Neutralt

Om iNings

 • Medlemstitel
  Utmärkt
 • Födelsedag 1988-12-03

Kontakt

 • Webbsida
  http://

Profil

 • Kön
  Male
 • Plats
  Linköping

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2009
 • Appleprylar
  Macbook Pro 13", iPhone 3GS
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Det var längesen det var status med en iPhone, finns ingen större Svenssonmobil. Men förstås, Android-telefoner har inte heller någon status så det är på den punkten skitsamma vilken du väljer. Jag brukar dela upp det i två läger, de som vill göra vad de vill (Android) eller de som gillar design (iPhone), och då menar jag inte telefonen i sig utan menar då apparna som finns till systemen. Du får bara bestämma vad som är viktigt för dig.
 2. Märke är viktigt när det gäller Mac, köpte 8GB Corsair för någon månad sedan och det gav bara en massa kernel panic. Sökte sedan på nätet och det var vanligt att just Corsair hade dessa problemen. Mac är extremt känsliga för att minnet ska vara av bra kvalitet, det vanliga jag sett rekommenderat är att köpa Kingston eller Crucial. Crucial är extra bra då de garanterar kompabilitet med Mac.
 3. Så som det är i videon går det inte göra på en iPhone, då SDK:n inte tillåter sådant (om appen ska komma in i App Store). Det som kommer ske är nog att du får senaste facebook-uppdateringen när du söker efter en viss person. Och om jag minns facebooks API rätt så kan du endast få detta för dina egna vänner och inga andra. Men är inte involverad i programmeringen så detta är bara spekuleringar. Men eftersom man vet vad som går att göra med iOS SDK (och Apples guidelinjer) så kommer det inte fungera som i videon. (Då inget kan köras i bakgrunden med iOS)
 4. Bara varning att det där inlägget var farligt nära reklam, och moderatorerna brukar inte vara så glada över sådant...
 5. Här är en bild som visar vad jag menar. Det finns ett utrymme som inte är utnyttjat vilket i sig är väldigt konstigt då interface-builder automatiskt brukar centrera alla tabbar så de får lika mycket utrymme. Och sen brukar vissa appar använda badges i tabbarna. Du har ju t.ex. App Store som ett exempel när du får uppdateringar till appar
 6. Ser mycket, mycket bättre ut. Men varför har ni den fonten på "Navigationspilen" där det i bilderna står Home, Search och Clear? Det är inte riktigt en snygg font, speciellt inte när standard-Helvetica är så underbart snygg redan. Och vad har hänt med Tab-baren? Tabbarna ser ut att ligga snett, eller att det saknas en tab-knapp längst till höger? Actions(2)?? Något fel på att använda de inbyggda badges för att notifiera användaren om att något nytt finns i tabben? (Datum i statusbar? Är det iPhone4-only eller är det jailbreak? Och hoppas att ditt ägande av en iPhone 4 innebär @2x bilder )
 7. Finns för många buggar i det just nu så jag återställde. Den värsta är att om du installerar Mobile Substrate (som installeras automatiskt vid SBSettings) så slutar Skype att multitaska med iOS4. Skype har byggt in den spärren själva så det är inget som påverkar andra "riktiga apps". Sen finns det ju ytterligare en orsak att jailbreaka nu, denna buggen i programvaran som comex använder är riktigt, riktigt säkerhetsfarlig. Att vem som helst kan komma åt hela din telefon via MobileSafari. Men om du jailbreakar och byter root-lösenord så kan de inte komma in i systemet på det sättet. (tror jag). Jag väntar nog på Apple-fix som jag hoppas kommer inom någon dag, detta jailbreak visar riktigt stora säkerhetshål i iOS...
 8. Finns en enkel förklaring, bilderna är geotaggade i Lightbox (i Camera+ appen) men om jag förstått det rätt så har inte Apple gett utvecklarna det API som krävs för att implementera det i bilden när man exporterar den. Så de är geotaggade, fram tills du exporterar till Kamerarullen, där sätter Apple stopp.
 9. Nu såg man verkligen hur fult det är med "gamla ikoner" på 4:an. Spotify och SHB är sjukt pixliga. Älskar själv Camera+ appen som är mycket bättre. Enda nackdelen (och orsaken att jag inte använder den som ersättare) är att de bilder du exporterar till Kamerarullen inte blir geotaggade. En dealbreaker!
 10. Ett tips jag hittade: http://modmyi.com/forums/general-iphone-chat/717951-ios-4-3g-slow-turn-off-spotlight.html Om du inte orkar läsa så innebär det att genom att stänga av vissa indexeringar för Spotligt i Inställningar->Allmänt->Spotlight så kan du snabba upp telefonen. Ganska logiskt att detta snabbar upp då indexeringar tar tid och kraft. För vem behöver egentligen spotlight sökning på mail/sms/anteckningar? Jag avaktiverade alla utom program och kontakter och tyckte att jag märkte en viss hastighetsuppgradering. (Även fast jag är på 3GS)
 11. Det är inget fel på borderlinx, du måste inse hur sjukt många ordrar de fått nu. Från alla länder i hela Europa, och troligen även utanför också. Du har en av säkert minst 10k mobiler som ligger på deras terminal. Vill du vara först med en produkt så får du leva med konsekvenserna.
 12. Lite feedback: Ni verkar ha skapat en egen tab-bar längst ner, i vissa fall är det jättesnyggt men nu ser det sjukt lågupplöst ut. Och jag har bara en 3GS, hade jag haft en iPhone 4 hade det varit riktigt illa. Antingen ta en standard från Apple eller öka upplösningen, texten är ju suddig där om du jämför med texten på andra ställen i appen. När man uppdaterat telefonboken så står det endast vilka förnamn som har redigerat. Detta är extremt förvirrande då jag har 12 John i telefonboken. Uppdatera så att även efternamnen skrivs ut (Kanske även företag för att skilja ut alla likadana namn). Splash Screen med er logo? Användaren har ingen nytta av den. (Då det inte borde ta 2-3 sekunder för er att ladda in all data, optimera det isåfall.) Sen behöver ikonen uppdateras för att se så snygg ut som möjligt, ta bort texten "Full" och texten "TrueCaller". Då har ni bara en ikon med en pratbubbla med TC inuti. Mycket snyggare. Hoppas du tar till dig av denna kritiken (och inte tar illa upp), vill bara att appen ska bli bättre nu när jag väl har betalat för den.
 13. Dev-team (Musclenerd) har sagt att det bara är bullshit
 14. Just nu är det bekräftat direkt från Apple
 15. Varför kan inte folk bara vänta tills de får produkten? Istället för att spendera så mycket tid på att spåra paketet och informera andra på forumet...
×
×
 • Skapa nytt...