Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

weegee

Medlem
 • Antal inlägg

  19
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om weegee

 • Medlemstitel
  På gång
 1. Nu har jag införskaffat en USB hubb, men det funkar ändå inte. Jag har inte ersatt de filerna som nämns dvs den filen som är från 10.5.6 med 10.5.5. Jag har inte tillgång till den. Något förslag på hur ens iphone får kontakt med itunes?
 2. Hej jag sitter med samma problem. Du kan inte lägga upp länken till patchen så jag kan få tag på den. Tackar!
 3. OK. jag har läst om hubb grejen. Jag skall testa om det funkar.
 4. Tackar för tipsen, men jag har redan provat det. Inget händer...
 5. Hej Jag har en 2G iphone med 2.1 firmware. Den är QuickPwnagad. Har alltid fungerat fint. Nyligen så började den strula och min tanke är att uppdatera den till 2.2. MEN när jag ansluter den till macen så händer inget i iTunes. Ingen iphone dyker upp. På iphone skärmen visas bara att usb kabeln skall anslutas till itunes. Lite moment 22 över det hela Jag har provat allt som man kan tycker jag. Omstarter, uppstarter etc. Jag har läst en del artiklar om att 10.5.6 kan ställa till med strul, men vet inte riktigt om det är det som är boven här. Min fråga är helt enkelt: Hur får jag iPhonen att synas i itunes så jag ka göra en återställning av allt? Hoppas att någon har tips för det känns tråkigt om den blev stendöd...
 6. hej Nyligen så inföskaffade jag en Timecapsule. Lätt som en plätt att installera hemma. Efter ett tag så insåg jag att det är bättre att ha den på jobbet. OCh därmed så börjar mina problem. På jobbet finns redan ett nätverk med Internet som jag använder. När jag försöker ansluta min timecapsule (utöka nätverk) så försvinner den i jobbets nätverk och jag kan inte hitta hårddisken å timecapsule. Givetvis så kan jag ansluta den som ett litet nätverk dvs min dator och Timecapsule, men då har jag inte tillgång till internet. Kan jag göra ett eget nätverk och sedan ansluta det nätverket till jobbets nätverk (eller måste jag ha switchar och grejjer då) Eller kan jag på något sätt ansluta den till jobbets nätverk utan att den "försvinner" och inte sänker hela nätverket i hastighet. Jag hittar ingen lösning och samtidigt så inser jag att detta inte kan vara ovanligt. Förslag på hur detta kan lösas?
 7. Hej Jag har ett nätverk med 3-4 datorer uppkopplade. Allt funkar perfekt, förutom på en dator. Allt är gjort enligt konstens alla regler. Jag har samma inställningar på denna dator som de andra. Det som strular till det ytterligare är att den funkar periodvis. Plötsligt går allt bra sen efter ca en minut så är allt nedkopplat. Och som på grädde på moset: går jag in under nätverk och tittar på anslutningar så säger den att jag är ansluten till det aktulla nätverket och att jag har IP adress. Men inget funkar. Håller jag på och stänger av modemet, slår av och på airport så kan det komma igång igen, men efter någon minut så är det dött igen. Vad göra!? Jag har testat det mesta, men jag kommer ingen vart längre. Då det funkar på alla andra datorer så har jag ingen lust att bygga ett nytt nätverk plus att det troligen inte är fel på nätverket utan något i den aktuella datorn - Men vad? Mycket tacksam för hjälp, då jag börjar bli knäpp...
 8. JAg har inte gjort en fullständig testning av alla varianter måste erkännas. Men det uppstår med olika leverantörer. Men det uppstår inte med andra browsers. Hmmm... Så det verkar ju vara Safari som är boven.
 9. weegee

  Safari stannar...

  Hej Jag har en del strul med Safari. När jag klickar på en länk så står den helt still. Som om den inte hittade mottagaren. JAg brukar klicka ett antal gånger och efter ca 30 sek så rullar det på... Det är så grymt segt. HAr någon haft likande problem? Jag kör trådlöst via Airport. Senaste versionerna av allt.
 10. Sorry jag har den senaste versionen. har till och med laddat och installerat ner den ett par gånger men ändå är det samma sak... Kan mna hämta pluginen på något sätt?
 11. Nej, det finns ingenting som har med iCals att göra, varken under recomended eller någon annanstans. skumt...
 12. hej har börjat köra Quicksilver och det är grymt. Dock så får jag inte det att funka med iCal. Hur jag än letar så finner jag ingen plugin för iCal. allt möjligt finns, men inte för iCal. hur löser jag detta? Enligt (bra artiklar) så skall det finnas i programmet bland plugin men jag kan inte hitta det... Mycket tacksam för hjälp!
 13. weegee

  iSight på iMac

  Det är alltså helt kört att använda iChatt om man vill komma in på MSN. Eller? Även om jag har ett .mac konto. Så om jag vill koppla upp mig mot MSN och köra video/använda iSight så får det ske via aMSN eller mercury... iChatt är helt omöjligt... Apple gör bra grejer och tänker rätt osv, men på det här området är de helt ute och cyklar tycker jag. MSN är ju det stora chatt programmet som alla använder och det är gratis. Att hitta på en lösning som kräver ekonomiska insatser (iMac) och att den man shattar måste vara uppkopplad på liknande sätt minimerar antalet deltagare. Då är ju hela vitsen borta med chatt. OK Om du och mottagaren kör Mac, har Imac och iSight så funkar det toppen. Men du kan inte prata med någon ;-) Att skylla på Microsoft (om det nu är de som hindrar macare från att komma in på MSN) håller inte heller tycker jag. Office går ju att köra perfekt på mac. Och applereklamen så står det ju "funkar med PC, typ". Nä här är apple skitdåliga faktiskt. Om man vill att Macen skall vara hemmets mittpunkt så få man nog se till att den funkar hela vägen. Eller är det bara jag som tycker att apple är kassa här? /S
 14. weegee

  Sommar i ipod

  HEj JAg skulle gärna vilja ladda ner sommarens sommarprogram så att jag kunde lyssna på dem i bilen (pendlar mycket). Nu ligger de på sr.se:s hemsida i real audioformat och går bara bara att lyssna på streamat. Är det någon som vet hur man skulle kunna köra detta och få programmet i ett MP3 format eller liknande?
 15. Stort tack. det var ju inte så enkelt... För att vara mac alltså;-)
×
×
 • Skapa nytt...