Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

darkshippo

Medlem
 • Antal inlägg

  522
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om darkshippo

 • Medlemstitel
  Utmärkt

Macanvändare

 • Bytt från pc
  Ja
 1. Du kan inte lämna in de på Applestore. Du måste vända dig till teleoperatören/butiken som sålde telefonen till dig.
 2. Kan bara instämma med ovanstående inlägg. Ny produkt vid DOA är ju inget lagkrav och så vitt jag vet så har Apple ingen DOA-policy. Skriv till Tres kundombudsman.
 3. Efter att han läst i olika forum, så verkar som Apple i USA har ett gott rykte vid garantiärenden. Folk som har haft problem med sprickor i skalet har i princip bara gått in Applestore och hämtat en ny. I Sverige måste man krångla och KKL lämnar mycket utrymme för tolkningar. Det borde stå, max 1 vecka för reparation sen om leverantören inte kan fixa saker och ting i tid. Då bör ersättning utbetalas.
 4. En iPhone köpt i USA har endast garanti i USA, så tar du hem den till Sverige och den går sönder får du snällt skicka den till Apple i USA. Det spelar ingen roll om du har köpt AppleCare till den. Garantin gäller endast i det land som du har köpt den i.
 5. Kan du inte ta ned gratisappen bredbandskollen och köra ett test? Du blandar Megabyte och Megabit. Att få runt 0,3Mbyte/s är ganska bra. Det är runt 4 Megabit inklusive overhead.
 6. För att förhindra massiv import från Italien, Belgien och HK där telefonerna även säljs ickeoperatörsbundna så har Apple sett till att garantin är på nationell nivå. Dvs, en iPhone köpt i Hong Kong kan inte lämnas in Sverige på garantin. Annars så har alla andra bärbara produkter i Apples sortiment världsgaranti.
 7. Det jobbiga är ju att om du får en "ny" från Anovo så är det en refurbishad ex. Du har ju köpt en ny och borde kräva en NY i kartong från hyllan. Jag tycker även att du ska skriva till Tres kundombudsman och kräva kompensation.
 8. Priset på Apple Store ligger på 14995 kr och jag betalade nog mer när jag köpte den. Iaf. Jag funderar att sälja den för 12-13 tusen för den. Är det ett rimligt pris? Skärmen har inga döda pixlar som den första hade när jag köpte den.
 9. Jag undrar hur mycket en MacBook Pro 13" 2.53GHz, 4GB Ram och 250GB HD är värd idag. Jag köpte min i augusti förra året och den har inga döda pixlar och har knappt använts. Under 10 cyklar på batteriet.
 10. Om den är upplåst så är det bara att köpa ett kontantkort och köra. Tänk på att 3G bara fungerar med AT&Ts låsning. Kör du T-mobile så måste du stänga av 3G i iPhonen.
 11. Ofta behöver nya lurar inspelningstid. Sen försöker ju butiksägaren alltid att få en nöjd kund. Genom att brusa upp och slita sönder lurarna så lämnar du inget utrymme för motparten att kompensera dig. Naturligtvis kan man bli upprörd som kund om man bli bemött på ett otrevligt sätt.
 12. Har du testat att köra iRecovery? Kika nedanstående länk. http://www.ihackintosh.com/2009/07/irecove...e-loop-restart/ HesaPesa: Det är väldigt tråkigt att din iPhone 3GS har gett upp. När du hade jailbreakat. Var du inne på Cydia och klickade på "Make my life easier". Om du har gjort det finns det chans att du kan restora via Sauriks (Skaparen av Cydia)-server. Då måste du ändra i Hosts-filen till så att när Itunes försöker koppla upp sig mot Apples serverar så dirigeras den mot sauriks egen server.
 13. Ja, det kan du göra. Så länge din iPhone är aktiverad (vilket den eftersom du kör Tre på jobbet). Ett enklare sätt utan att behöva ta ut simkortet är att helt enkelt dra igång "Flygplansläge". Då stänger du av telefondelen och iPhone agerar precis som en vanlig iPod touch.
 14. Det kommer alltid snabbare grejer. Den snabbare versionen av Macbook Pro har ju sjunkit i pris. Tycker att du ska slå till om du nu måste ha en macbook.
 15. Trådskaparen kanske har fått/köpt en iPhone från utlandet och vill få igång den i Sverige. Eller kanske TS vill använda iPhone i ett annat land. TS kanske har ett Tele2-abb som han/hon vill fortsätta använda. iBamse: Ibland bedrar drygheten visheten. Tänk utanför boxen. Utanför just din box.
×
×
 • Skapa nytt...