Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

CharlesKarlsson

Medlem
 • Antal inlägg

  12
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

1 Neutralt

Om CharlesKarlsson

 • Medlemstitel
  På gång

Kontakt

 • Webbsida
  http://

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2009
 • Appleprylar
  Macbook Pro 13"
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Hej! Har en Macbook pro, av den enkla anledningen att spara batteri så stänger jag alltid av bluetoothen när jag inte använder den (vilket är väldigt sällan) För att slippa att menyraden ska vara så plottrig så har jag i kryssat att bluetoothen inte ska synas där, men likförbannat så kryssas det i att den ska visas i menyraden varje gång jag haft igång bluetoothen, någon mer som har detta i-lands problem?
 2. Testat att göra en säker papperskorgstömmning? Vet att det har blivit likadant för mig. Funkar inte de så testa att tömma med hjälp av CleanMyMac
 3. Hola! Har precis skaffat mig en mac mini som jag tänkt att använda som mediacenter, har en macbook pro sen tidigare. Är halv sugen på att köpa en tangentbord och separat mus till minin, då man ändå inte använder det så ofta, mest om man ska ladda hem något eller bara kolla facebook, därför undrar jag om det finns något sätt att använda min macbooks tangentbort/styrplatta trådlöst till minin?
 4. Hej! Har ett problem med PDF visning i min iPhone, är så att jag kollar busstabellen på nätet, där ligger hela tabellen uppe i en PDF, men när jg öppnar den så blir det en jävla massa olika tecken över siffrorna, likadant om jag laddar ner pdfen och visar den i t.ex iDisk, what gives?
 5. Hej! Har en externhårddisk som jag skulle vela partionera upp i två delar, min fråga är då försvinner allt ifrån hårddisken eller kan jag göra det utan att det händer någonting med filerna på hårddisken
 6. Nu har jag precis fått tillbaka min iPhone från lagning (hade en spricka upp ifrån laddnings uttaget) nu har jag fått tillbaka samma spricka igen! kan detta bero på att jag använt samma fodral (Artwizz leather pouch) någon annan som har haft problem med detta fodralet?
 7. De vet jag att man kan göra men det finns alltså ingen sladd som är mini display-VGA?
 8. Har letat och letat men hittar ingen, någon som vet var man kan köpa mini displayport till vga kabel, alltså ingen adapter utan en kabel på ca 1,5 m!
 9. Är det någon som sett eller hört talas om en gamepad som man bara kan ansluta genom datorns bluetooth och sen bara spela på?!
 10. Tanken är att fler ska kunna sitta och se film medan jag spelar! Har testat att ändra inställningarna i spelet men får inte det att fungera! =(
 11. Hej! Har precis inhandlat en LCD monitor till min nya MBP! tanken va att jag skulle kunna sitta och se film på den nya skärmen medans jag spelade på sjävla datorn! Men när jag staratar spelet så blir den externa skärmen svart! Går det att fixa så jag får det som jag vill ha det?
×
×
 • Skapa nytt...