Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

lappen71

Medlem
 • Antal inlägg

  12 411
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  53

Allt postat av lappen71

 1. Nej du är på rätt ställe. Jag tror felet är att du valt optimera. Finns ingen anledning att välja det. Det gör man när man vill spara utrymme på datorn.
 2. Det är väl inte SR som är kritisk?
 3. lappen71

  iPhone 11

  Om telefonen välkomnade dig med ett "Välkommen" så är det helt ren. Inte en chans att det fanns någon bild kvar i den. Med största säkerhet så är det bilder som lagrats i iCloud från när du senast hade en iPhone.
 4. Haha försök att spela ovetande du. Du är smartare än så så. Nej det var du som gick till mothugg den gången.
 5. Nämen är inte lilla Alix lite putt sedan vår senaste konfrontation där du försökte dra diskussionen från sitt ämne. Till skillnad mot dig så är jag inte långsint och måste i andra trådar fortsätta att tråka sin meningsmotståndare. När man försöker komma till roten med ett problem så kan man bara utgå ifrån den information som TS delger en. Om han lägger upp bilder så utgår jag ifrån att den är tagen på den enhet han själv säger att den är tagen. Eftersom bilden presenteras som ett "bevis" på att något är fel så litar jag på vad TS säger. Att den skulle vara en skickad skärmdump som i sin tur är skärmdumpar för att läggas upp här är inget som jag ska behöva gissa mig till. Skillnaden mellan dig och mig är att jag är kritisk på ett mer konstruktivt sätt. Du sitter på ett forum och gnäller. Jag skickar in buggrapporter som beta testare.
 6. Du ljuger så du tror dig själv t.o.m. Du påstår att bilden kommer från din frus iPhone X Det där är inga ikoner som finns på en iPhone.
 7. Haha tror jag så mycket jag vill på 😂
 8. Anmärka på dig? Var gör jag det? Känner ingen som har en Samsuck 😂 Lycka till med dina "problem" 👍
 9. Den där bilden säger mig absolut ingenting. Har ingen aning om vad du har tryckt på. Det jag vet är vad du har sagt oss och det är att du har angivit ditt hempostnummer när du la till annonsen. Då uppfattar Blocket att objektet befinner sig på det postnummer du angivit. Och det är exakt den plats jag ser när jag går in med både datorn och telefonen.
 10. I inställningarna i programmet Bilder. Du får hålla in Alt när du startar Bilder och välja det bibliotek du vill använda.
 11. Varför anger du 26371 då det är en del av Höganäs postnummer? https://www.postnummerservice.se/information/svenska-postnummer-och-postorter/skaane/hoeganaes-kommun/
 12. Backuptjänst kopierar filer till molnet som man sen kan ta bort lokalt utan att dom försvinner från din backup. Nej det har jag inte för jag arbetar inte på det sättet.
 13. Ja men inget jag skulle aktivera eftersom dom ligger lokalt på din APE (AirPort Extreme) Det här gör optimera. https://support.apple.com/sv-se/guide/system-information/sysp4ee93ca4/mac
 14. Du kan använda det bibliotek som du har på din AirPort Extreme ja och du kan synka mot iCloud genom att aktivera iCloud bildbibliotek.
 15. lappen71

  iOS 13.x-Tråden

  Inte svaret på hans fråga. För att få bort alla kontaktförslag innebär att han måste tömma hela kontaktboken
 16. lappen71

  iOS 13.x-Tråden

  Går inte
 17. Du kan inte göra så. iCloud är ingen backuptjänst utan en synktjänst. Dvs det som du lägger i iCloud måste också finnas på datorn. Varför använder du inte Bilder och väljer "optimera lagring"
 18. Så om bilen inte står i Höganäs varför skriver du in postnumret för Höganäs? Skriv in postnumret där bilen står.
 19. Så vad är problemet då? Du lägger in postnumret där du bor men bilen är på ett annat ställe
 20. När du la in annonsen vilken ort,län och postnummer angav du då?
 21. Sluta. Nu är du bara löjlig
 22. Lägger du in annonsen med datorn så utgår den ifrån vilket län,komun och postnummer som du skriver in.
 23. Det beror ju inte på min telefon utan den som har lagt in annonsen och angivit platsen från början. Anger du fel plats från början så naturligtvis blir det fel plats för alla andra.
×
×
 • Skapa nytt...