Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

lappen71

Medlem
 • Antal inlägg

  11 589
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  43

lappen71 vann dagen: 19 april

lappen71 hade det mest gillade innehållet!

Anseende på webbplatsen

1 000 Fantastiskt!

Om lappen71

 • Medlemstitel
  Lysande

Profil

 • Kön
  Man
 • Plats
  Falun

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2009
 • Appleprylar
  MacBook White 13" 2008 MacBook Unibody 13" 2009 MacBook Pro 13" 2011 MacBook Pro 13" 2014 MacBook Air 11" 2012 iPod Touch 2Gen iPhone 3GS iPhone 4. iPhone 5 iPhone 6 iPhone 7+ 128GB iPad 2 Mac Mini iPad Mini 4 Retina iPhone XS Max 64GB AirPods HomePod
 • Bytt från pc
  Ja

Senaste profilbesöken

1 489 profilvisningar
 1. Jo det ska gå. Du har kanske missat att telefonen tappade kontakt med wifi och använde mobil data istället
 2. Man ska inte banta. Det fungerar inte i det långa loppet utan det som gäller är en balanserad kost. En kost som är några hundra kalorier lägre än vad du behöver per dag. Då går man inte hungrig och äter något onödigt. Jag har varit med Viktväktarna och där fick man lära sig att man kan äta allt men i måttliga mängder. Under två år så gick jag ner totalt 27kg. Något som jag efter 2år gick upp hälften. Men i samband men min dotters födsel bestämde mig att sköta mig och gick ner allting igen. Nu är jag gått 10-15kg och kämpar med att logga allting jag äter för att ha kontroll på att det inte blir för stort kaloriintag. Problemet är att har man en gång varit överviktig så är det en livslång kamp att behålla viktnedgången. När man går ner i vikt så sjunker ämnesomsättningen i takt med viktnedgång. Så det blir bara svårare och svårare att behålla vikten. Men sen är alla olika så vissa går ner snabbare och kan hålla vikten och andra går ner mycket långsammare. Läste om ett experiment,om nu detta är sant,som utfördes på interner i USA. Man skulle se hur fort internerna gick upp 10% i vikt. Dom ökade kalori intaget gradvis och mätte deras vikt. Några gick upp väldigt snabbt men det fanns en liten del som aldrig gick upp 10% än hur mycket dom åt. Det kan man se på personer i sin omgivning som kan äta i princip vad dom vill och det enda som händer är att dom skiter lite mer. Men för mig räcker det att jag tittar på en Pizza går jag upp 2kg Så mitt råd är skippa att käka 1 kg grönsaker för du är ingen häst. Ät normal mat men i måttligt mängd.
 3. Då är det lugnt för ingen är väl så dum så man använder Flash OCH laddar ner det från en okänd sida. Se upp för björnen för blixten kan slå ner i skallen
 4. Ja det är en Express. Har redan övergått till Sonos och HomePod så jag har ingen användning för den. Njae sälja är inte riktigt min grej utan skulle jag få för mig att köpa andra högtalare så kanske jag får användning för den.
 5. Vill du gå upp i vikt ska du sluta med cardio och börja med att lyfta vikter. Finns inte många muskulösa cyklister 😁
 6. Du har fel. SMHI har 80% träffsäkerhet på 1 dygns och 60-65% på dygns prognoser.
 7. Pluggade in min APE bara för att uppdatera. Synd att man inte har någon användning för den.
 8. Tolka det hur du vill men du fattar vad jag menar. Måste jag vara övertydlig att det var en felskrivning?
 9. Då fungerade inte metoden eftersom den blev defekt. Oxidering kan man bara fixa på ett sätt och det är att ta isär enheten och tvätta bort den. Torka en enhet fixar det inte.
 10. Vad vill du komma med detta inlägg egentligen? Att dina arbetskompisar var hycklare? Den sammankomst jag var på är organiserad av IOGT NTO och hade information uppsatt att alkohol inte var inte önskvärd. Det var en tillställning som var riktad mot barnfamiljer.Fanns säkert någon som tagit in en öl men det var absolut ingen fylla så långt ögat kunde se.
 11. Min gissning är att det är 192.168.100.1 Admin och lösenordet är tomt
 12. Beror helt på tillverkare av modem/router
 13. Som jag skrev så använder du webbläsaren för att logga in på ditt modem. AirPort verktyget är till för Apples enheter och inte andra tillverkare. Ta reda på tillverkaren av modemet och sök med Google hur du gör för att logga in. Oftast så ska man skriva in 192.168.1.1 i adress fältet och ange admin och password som inloggningsuppgifter.
 14. Men det kan INTE dra ut fukt ur en telefon i syfte att minimera skada.
×
×
 • Skapa nytt...