Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

sara_sve_swe

Medlem
 • Antal inlägg

  232
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

3 Neutralt

Om sara_sve_swe

 • Medlemstitel
  Bra

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2009
 • Appleprylar
  imac
 • Bytt från pc
  Ja

Senaste profilbesöken

477 profilvisningar
 1. Någon som vet hur man får fram en fyrkantig box på ett mac tangentbord?
 2. Hej, När jag klickar på Quick Time Player ikonen startar inte programmet utan ett filhanterings fönster öppnas, vad kan detta bero på?
 3. Hej Lappen71 Den finns i Appstore på min MacBook och på min mobil samt Apple TV. På min iPhone ser jag inte den under mina köp.
 4. Hej, Kan man dela köpta apps på sina olika enheter? Jag köpte en App på min Macbook och vill nu ha den även på Apple TV:n och min iPhone samt plattan. Enligt appen kan man dela den på 5 enheter. Det är inga stora pengar det handlar om, men det vore ju bra om man kan dela den. Någon som vet?
 5. Jag vet inte om jag blev lurad, men jag stod med Apple TV:n i handen och frågade om fjärrkontrollen funkar ihop med denna Apple TV. Jag fick göra ett återköp.
 6. Är det så? Så den man får med när man köper Apple tv 4k är samma fjärrkontroll 😞
 7. Hej, jag har köpt ev Apple TV 4k idag, jag köpte även Siri remote. När jag kom hem och packade upp Apple TV:n så ser fjärrkontrollen exakt ut som den jag köpte för typ 695:- Är det samma fjärrkontroll?
 8. Nu har jag ingen Zoom list längst ner i outlook Ser även nu att när jag skriver här blir det bara streck tills jag trycker på Enter
 9. Jag råkade nog trycka på några knapper, nu när jag ska skriva ett nytt mail eller svara på ett mail blir allt in zoomat. Hur löser jag detta?
 10. Någon som vet om det är riskfritt att köpa en MacBook Pro 2018, jag tänker på värmen och fläktar som går hela tiden?
 11. Alex, Tack för ditt svar. Det kanske är bäst att vänta med att köpa, så man är säker på att problemet löst sig.
 12. Tack för alla svar. Någon som vet om dom löst problemet med att i9:an blir jättevarm? Jag är allergisk mot fläktar som går hela tiden. //S
 13. Tack för svaret, Jag hade inne maskinen för rengöring för typ 1 månad sedan men det hjälpte inte speciellt mycket. Jag får väl avvakta lite och se om dom löser problemet med att I9:an blir varm.
 14. Hej på er, Jag funderar på att köpa en ny MacBook Pro 2018 då min MacBook Pro (Retina 13-tums, början av 2013) börjar bli lite till åren, och att jag börjar redigera 4K filmer, vilket tar evigheter att exportera och att datorns fläkt går hela tiden, även när jag kollar typ på en Youtubefilm. Jag är inne på att köpa en 15 tums med typ 512 SSD och 32 GB Ram med en i9 processor, då jag i framtiden kommer att redigera 8k filmer. Nu kan jag inget om datorer så jag vill veta om jag är rätt ute? Kram
×
×
 • Skapa nytt...