Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

300k

Medlem
 • Antal inlägg

  283
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om 300k

 • Medlemstitel
  Mycket bra
 • Födelsedag 1988-11-24

Kontakt

 • Webbsida
  http://www.elteknikernivast.se

Profil

 • Kön
  Male
 • Plats
  Kungälv
 • Intressen
  Träning, Vin, Whiskey

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  1988
 • Appleprylar
  iMac 21" 2017 - MBP 13" 2013
 • Bytt från pc
  Nej
 1. Hej jag ska starta en liten firma och behöver ett program för att göra en hemsida. Funderar på program som domänleverantörerna erbjuder. Webbaserade. Ingår i priset och kanske funkar sådär. Jag är lite orolig för att få lagg i skapandet då det är webbaserat. Kollade vad som finns på App Store. Någon som vet om "Goldfish 4" är något att ha? Jag vill ha ett enkelt program där jag slipper jättemycket kodning. Har gjort några hemsidor tidigare i notepad på windows och html-koder. Och använt iWeb. Det är ungefär min erfarenhet. Tack Kristoffer.
 2. Hej. Jag har kopplat in en extern skärm till min MBP. Jag vill inte att datorn ska gå i viloläge när jag stänger skärmen på MBP. När jag stänger ner skärmen och försöker väcka den med musen eller tagentbordet händer ingenting. Är det någon inställning jag måste aktivera? Sen en helt annan fråga. Vad rekommenderar ni en mini-displayport eller HDMI kabel mellan datorn och skärmen? I min skärm är det inbyggda högtalare så ljudet följer ju med i en HDMI kabel men det är inte viktigt för mig.
 3. För en synskadad där varje pixel är guld värd längtar jag till en retina MBA. Sökte på rykten om en ny MBA senast idag för första gången så nu är längtan igång Men kan någon förtydliga vad dom menar med en buttonless trackpad? Jag "knackar" endast på den hela tiden, trycker inte ner helt. Är det något sådant dom menar? =) Sen fattar jag inte hur en dator ska hålla sig kyld utan fläkt. Låter lite riskabelt tycker jag. Även om processorn inte ska bli så varm...
 4. ..eller vad man ska kalla det. När man dubbeltappar på hemknappen så glider bilden ner och det blir en svart yta på halva displayen. Vad är detta till?
 5. Hej. Jag behöver hjälp. Ska läsa en kurs på nätet och behöver skicka in pdf filer med övningsuppgifter. Jag vill kunna redigera en pdf-fil. Lägga till svar på frågorna, spara som pdf, och skicka in för rättning. Har provat med Förhandsvisning, Acrobat Reader utan lyckat resultat... Kanske går det med dom programmen fast det bara är jag som inte fattat det än. Tar gärna emot tips på andra program.
 6. Ojoj det var inte roligt. Jag har aldrig telefonen i framfickan men det kan vara bra ändå.
 7. Tjena jag har som många andra beställt en iPhone 6 och en Plus. Tele2 säger dom levereras på fredag men jag är tveksam till det... Jag behöver ett fodral till den så fort som möjligt. Finns det affärer som redan börjat sälja skydd? Jag har sett att apple har börjat sälja några fodral. Men kommer några svenska butiker börja nu i veckan eller veckan där på. Haha sitter någon med insider-information? Ja antagligen tänker jag men är för lat för att leta reda på något. Det är lättare om ni "experter" här kan göra det åt mig istället. Ha det så bra ni kan.
 8. Hej. Jag har Pages på datorn och iPhonen och vill att mina dokument sparas på båda enheterna samtidigt. Hur ställer jag in denna funktionen? "Dokument och Data" är inställt på dela i iCloud-inställningar på datorn. Även på telefonen. Men dokumenten dyker inte upp där. Tack för hjälpen. // Krille
 9. 300k

  Få till 2D dock.

  Har provat att ändra i Terminalen men det fungerar inte längre..
 10. 300k

  Få till 2D dock.

  Ja det gjorde den .. Men det går alltså inte i dagsläget att få den platt när den ligger nertill?
 11. 300k

  Få till 2D dock.

  Je precis det gick och ändra det i Onyx förr, men nu har dom tagit bort den funktionen i programmet...
 12. 300k

  Få till 2D dock.

  Någon som har ett svar på hur man kan få dockan i 2D?
 13. Tjena. Jag undrar om det går att få en mapp att bete sig som en ikon/knapp på skrivbordet. Har alltså några mappar på skrivbordet som jag inte vill öppna med ett dubbelklick, utan bara med ett enkel. Tips på detta?
 14. Hallå.. Har en MBA 13" 1.8Ghz i5, 8GB 1600Mhz, Mavericks. Intel HD 4000 1024MB. Och undrar hur länge datorn kommer hålla måttet? Har haft den i 1.5 år ungefär och funkar prima såklart. Mac.arna håller ju ett par år.. Har avverkat ett par st. Men kan man spå i framtiden om vad som kommer krävas av en dator. Kommer jag kunna använda denna Airen jag har idag om 5, 10, 15 år tex.. Det är ju en knepig fråga och går knappast att svara på men jag ställer den ändå. Såhär min frågor brukar se ut.
 15. Jag har varit o känt på en 5C idag och fick en lite crush. Lite som jag kände mig när jag köpte min första iPod Touch. Gillar skarpt plastkänslan, den lite rundare formen, att den inte glider lika lätt ur handen. Jag jobbar mycket ute och fysiskt och behöver ha bra kontroll över telefonen. Samt att den bör vara ganska tålig.. Därför blir min fråga på just hållbarheten. Hur står sig plasten? På min gamla MacBook så släppte den i kanterna runt tagentbordet (som på så många andra MB's) Sen får ni gärna lista några pro/con med luren! Funderar på om jag ska byta ut min iPhone 5 mot en 5C, bra idé? Tack o hej.
×
×
 • Skapa nytt...