Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

jixie

Medlem
 • Antal inlägg

  1 325
 • Gick med

 • Vunnit antal dagar

  1

Allt postat av jixie

 1. Dags att ta och sova lite Vi syns imorrn
 2. Ta mig dit är inga problem, är bara att jag jobbar en del, så har inte riktigt tid just nu Också, när jag kommer hem är jag lite för trött, tar oftast bara och badar i poolen och sen tar det lugnt Men i helgen och lite senare under sommaren när jag inte jobbar
 3. Käka just nu mat, bara jag hemma sen ett par dagar tillbaka. Tar det lite lugnt och snackar i skype med ett par polare.
 4. Hmm... Det började just ösregna så där 5 min innan jag ska till bussen... Men det verkar tagit slut på 10 sekunder xD Slutar skolan idag.
 5. jixie

  iOS 7 ikoner

  Jag älskar det nya utseendet! Det är ungefär som det tema jag har installerat nu! I.o.m. "control center" och lite annat känner jag inte längre nöden att jailbreaka min iPhone. Jag tycker för första gången av all de gånger de sagt att "det här är det största sen vi släppte iOS" att detta faktiskt är den största uppdateringen.
 6. Jag har en Pro 15" och en Air 13", och sen jag har fått min 13" har min 15" Pro blivit som en stationär. 13" är så liten och lätt att ta med sig! Edit: skrev 11" istället för 13" xD Men hur som helst är 13" väldigt liten och smidig!
 7. Detta skall nog införskaffas till de olika datorerna
 8. Haha, nä det där lät väl inte precis som en högskola
 9. Det hade ju inte suttit fel det
 10. Hehe ja vi slutar på torsdag Ingen sommmaskola inte Vi slutar denna vecka, de som tar studenten slutar dagen efter oss andra på min skola.
 11. Har käkat lunch, köttbullar med mos. Ska strax ha teknik, efter det matte och sen slut Kanske blir det golf i eftermiddag!
 12. Soligt, moln då och då. Står att det ska regna lite, men vi får väl se.
 13. Efter att ha kollat på denna fina presentation tror jag att jag inte längre(från och med iOS 7) kommer jailbreaka min iPhone Och Mac Pron..... Aaaaawww Det är sån "annorlunda" stil som Apple måste fortsätta med.
 14. Här är det likadant ^^ - - - Har lektion som snart är över, svenska. Hade en presentation om Kuba på spanskalektionen innan idag. Det var min sista riktiga spanskalektion i hela mitt liv.
 15. Det känns och ser konstigt att skriva i Courier new.
 16. Det kan man inte Tack ^^ Yes, funderar på att införskaffa mig en ny driver så jag kan glänsa på touren Min är lite sliten nu efter 3.5 år
 17. Sitter och läser igenom och färdigställer en uppsats som ska skickas in ikväll. Sen blir det lite Spel Fick också reda på vad jag fick på matte nationella (Matte 1c), blev ett A!!! Det är jag nöjd med! Har mycket att göra i helgen, en spanska redovisning om Kuba(är nästan klar, plugga till ett Fysik prov på onsdag, och en Svenska uppsats inom språksociologi. Imorgon blir det givetvis golf (Även om det ser ut som att det ska bli regn)
 18. jixie

  Now playing...

  http://www.youtube.com/watch?v=2RzhfKgomIQ
 19. Molnigt, blåsigt, 5 grader-ish
 20. Jo en del golf blir det, ska jobba de 3 första veckorna sen är det bara golf Fortfarande mycket i skolan nu på slutet, har två inlämningar och två prov nästa vecka och lite till veckan efter, sen är det klart Det har den, när jag har tid det vill säga Nästa helg blir det lite golf Får se om det blir något denna, ser ut att regna en del nu i helgen. Harrow ^^ Jo kan man kanske kalla det
 21. Ser att det hänt mycket Har mycket att göra nu i slutet av terminen. Ny Layout Var alltför länge sen jag var inne nu Kommer snart vara mer aktiv ^^
 22. Gjorde jag också - - - Har just nu teknik, snart lunch, sen matte. Blir en del plugg i helgen.
 23. kallt... regn... moln...
×
×
 • Skapa nytt...