Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Tronn70

Medlem
 • Antal inlägg

  4
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om Tronn70

 • Medlemstitel
  Nykomling
 • Födelsedag 1970-12-31

Profil

 • Kön
  Male
 • Plats
  Gävle

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2009
 • Appleprylar
  MacBook PRO 15 retina, iPad mini retina, iPhone 6S+, AirPort Extreme
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Vart är det fel? Jag har varje dag korta och längre stopp i musiken när jag streamar. Ibland stänger den av helt. F n kör jag Spotify Connect men jag upplever inte det som mer stabilt än när jag kör airplay. Dessa lagg sker oavsett om det är Spotify eller apple music. Jag har testat en mängd olika högtalare (Libratone, Denon 2 olika och nu kör jag med en Naim Mu-so) tillsammans med samtliga mina enheter men ingen skillnad. För ett par veckor sedan bytte jag från airport express till extreme men ingen förbättring. Sämst är det vardagar under em/förkväll. Jag har fiber genom Banhof 100/100 och ligger högt i mätningar genom BK. Snart kastar jag nog ut allt, slutar med både Spotify och apple music och går tillbaka till cd! Är det någon som har tips?
 2. Jag lyssnar på musik nästan all vaken tid. Hemma så streamar jag från iPad med AirPlay. Dock så är det mycket störande när jag samtidigt använder lillpaddan till surf. Vissa sidor stör AirPlay och bryter musiken. Anledningen till att jag skriver detta är att macworld är en av dem! Är det något man kan göra åt detta?
 3. Tronn70

  Mail med Mobile me

  Lite frågor som rör E-posthanteringen i mobile me. Jag har flera e-postkonton som jag vill hantera genom min iPhone (även på datorn) och när jag tog mig tid att läsa om mobile me så såg det ut att passa mig bra med "allt i ett" med möteskalender mm. Säg att jag vill koppla tre olika e-postkonto till mobile me. Jag letade i clienten för att, typ som outlook, lägga till konto men hittade ej det. Då vidarebefodrade jag vart o ett av kontona till min mobile me-adress och visst det gick ju bra. Men när jag sedan svarar på ett mail, från iPhone eller mobile me-kontot så skickas detta endast tillbaka till min egen mail som vidaresände inkommande mail och inte till den som jag egentligen vill svara. Jag förstår att jag kan lägga in flera konton direkt i iPhone men trodde att mobile me skulle underlätta även med en webbaserad och med iPhone synkad client?
 4. Jag har haft min iPhone nu sedan släppet förra sommaren. Måste säga att det är unikt för mig att ha en mobil så länge. Har haft en uppsjö av SE och Nokia under åren och då alltid de senaste toppmodellerna men som vanligt tröttnar jag efter 3-4 månader och byter (vilket verkar omöjligt med iPhone). I vilket fall som helst har jag inte upplevt att batteritiden är dålig. Jag använder min iPhone för ljudbok och musik i snitt 3h/dag och pratar även ca 60 min/dag. Sedan blir det nästan alltid ett eller två spel. Jag laddar den varannan kväll och då över natten. Det enda jag ändrat i inställningen är att jag tagit bort uppkoppling för WI-FI och Bluetooth (jag har INTE stängt av 3G). Om inte tipsen du fått här d v s regelbunden uppdatering och ev stänga av vissa funktioner så kanske det är något fel på din iPhone.
×
×
 • Skapa nytt...