Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Yellowman

Medlem
 • Antal inlägg

  534
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  4

Yellowman vann dagen: 15 Maj 2016

Yellowman hade det mest gillade innehållet!

Anseende på webbplatsen

73 Bra

Om Yellowman

 • Medlemstitel
  Utmärkt
 • Födelsedag 1963-09-27

Kontakt

 • Webbsida
  http://

Profil

 • Kön
  Male

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  1987
 • Appleprylar
  Mac Mini (Late 2012), MacBook Pro 15" (Early 2011)
 • Bytt från pc
  Nej

Senaste profilbesöken

514 profilvisningar
 1. Jag har uppdaterat min bil flera gånger senaste månaden. Och mycket nytt har tillkommit. Så bilanalogin håller inte
 2. Sålt en iPhone och en Macbook Air. Det har funkat bra. Jag skulle rekommendera mResell framför att behöva dras med dårarna på Blocket.
 3. Nej, nej, nej. Fick pek-skärm på min jobb-PC. Gick att stänga av som tur var.
 4. https://www.billigteknik.se/ https://mresell.se/ https://www.arrowdirect.se/
 5. Jo, musikspelaren brukar glömma bort positionen i aktuellt låt efter en stund. Och börja om från 0:00. Oftast kommer den ihåg vilket låt och vilken spellista men inte alltid. En oerhört irriterande grej är när man ansluter iPhone med USB till bilen och den alltid automatiskt börjar spela bibliotekets första låt i bokstavsordning. I mitt fall ”A Little Way Different” med Papa Dee.
 6. För att det redan ligger i iCloud-molnet. Det lagras inte dubbelt.
 7. Här kan du läsa på vad som kommer med i de olika varianterna på säkerhetskopiering: https://support.apple.com/sv-se/HT204136
 8. Jo, det är en ljudbok men filen är i ”musik”- format (vanligt ljudfil såsom .mp3, .m4a eller liknande). Hade filen varit i riktigt .m4b-format hade telefonen lagt in den under appen Böcker och den hade automatiskt kommit ihåg var du var i boken.
 9. Om vi formulerar om Telly82:s fråga så här: använder du appen Musik eller appen Böcker för att lyssna på din ljudbok? Eller någon annan app? Om det är så att du använder appen Musik så betyder det att det förmodligen inte är en riktig ljudboksfil du lyssnar på och den därför inte har de egenskaper som en riktig ljudboksfil har såsom kapitelindelning och förmåga att komma ihåg var man var i boken.
 10. Det finns ju i alla modeller de säljer nu utom XR (7:or, 8:or och XS:arna). Det är bara XR som saknar. Så stöd i iOS kommer nog att finnas så länge som det kommer nya iOS-versioner för dessa modeller.
 11. Med 8:an får man dessutom 3D Touch, vilket de slopat på XR.
 12. Lossless. Inte för att mp3 och aac skulle vara dålig ljudkvalitet för det är det inte, utan för att Lossless är, ja ickeförstörande. Eftersom man inte vet vad som kommer i framtiden så vill man inte använda ett förstörande format som man kanske måste konvertera till något annat efter nåt decennium och sen senare kanske till något annat. Den konvertering på konvertering på konvertering vill man inte att det skall försämra ljudet gradvis varje gång. Och lagring är billigt. Finns ingen anledning att snåla pga att Lossless tar mer plats.
 13. Har en Samsung som jag haft många år. Hyfsad kvalitet och bra toner-ekonomi. Vad gäller färgfoton så säger jag som många andra, det blir inte toppkvalitet med laser. Och bläcksprutare är dyrt, problem med igenkläggade munstycken, etc. Bästa alternativet för foton är att beställa från fotofirma över nätet. Inte så ofta man behöver bilderna på direkten. Några dagars leverans är ju inte hela världen.
 14. Då skulle jag vilja säga, minst två backupdiskar. Att rotera backuper och att alltid ha minst en nån annanstans än där datorn befinner sig.
×
×
 • Skapa nytt...