Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

freeforce

Medlem
 • Antal inlägg

  141
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  1

freeforce vann dagen: 14 augusti 2010

freeforce hade det mest gillade innehållet!

Anseende på webbplatsen

2 Neutralt

Om freeforce

 • Medlemstitel
  Bra

Kontakt

 • Webbsida
  http://

Profil

 • Kön
  Male

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2009
 • Appleprylar
  MB Pro 15.4, 2.8Ghz, 4Gig Ram, 500Gig @7200rpm, Ipod 20gig 2nd gen, ipod touch 8gig 1st gen, Iphone 3G 16 gig, Iphone 4 16gig.
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Hur tänkte apple när dom integrerade thunderbolt med minidisplay port egentligen? Om man nu har en cinema display via thunderbolt kontakten så måste man dra ut kontakten varje gång man ska flytta filer. Det är ju inte speciellt smidigt, kan man då förmoda att apple gör en thunderbolt Hubb i nästa Cinema Display? Kanske dom lägger till 2 thunderbolt portar? Personligen tycker jag att det vore bättre med thunderbolt och USB tillsammans.
 2. Vad har du för hårdvara, ram, processor, hdd, etc. Har du massa piratkopierade program? Ta backup på alla bilder, musik, dokument etc å gör en fabriks återställning av datorn.
 3. Jag har börjat byta obj-c mot Lua för att kunna göra en och samma app för android i stället för att helt å hållet skriva om appen. Använder TextMate till Lua appar.
 4. Gör en mall i något bildredigerings program, gör en ram på 640x960, 320x480 eller 768x1024 med rektangulärt markeringsverktyg, fyll sedan linjerna(stroke outside) å gör så många du behöver och får plats med på ett a4. Skriv ut sidan å börja skissa.
 5. Är det någon som har koll på skatt å moms för appar till iOS om man har f-skatt? Om jag säljer en app för 7kr, då tar apple först 30%. Då är det ca 5kr kvar, min skatt är 34%, sociala avg 31%, moms 25%. Så i slutändan får jag 50öre kvar i lön/såld app. Om detta stämmer och man vill ha en lön på 15.000kr/ mån efter skatt så måste man ligga på 30.000 downloads/ månad. Hur blir det om man som privat säljer appar, hur funkar det då? Redovisar apple till skatteverket om mina försäljningar? Kan någon klargöra vad som gäller å hur det funkar med skatter å moms etc?
 6. Jag tror Steve jobs kommer trilla av pinnen under året, han verkar va så sjuk nu å många allvarliga komplikationer har uppstått pga hans lever. Tror också cancern har tagit om på nytt. Aktien kommer påverkas av detta med ett fall på max 10% sedan kommer den öka till $400+. Apple kommer aldrig värderas så lågt som de en gång var. Köp om ni har pengar, själv avstår jag hade nog köpt aktier i någon av de komponent tillverkare apple gör avtal med.
 7. Här har du en liknande bild jag slängde ihop nyss, packade ihop den tillsammans med orginal filen jag sparade från Adobe Fireworks. Du kan justera färgerna som du vill om du vill, min bild är inte exakt kopia men ganska nära.
 8. Har en magic mouse själv, var lite skeptisk i början till att den var så platt och inte lika välvd som min gamla logitech Nano. Det tog ett tag att vänja sig men nu skulle jag aldrig byta till nått annat. Det enda negativa är att den slukar batteri.
 9. Ladda ner 4.1 om du inte har kvar den, lägg den på skrivbordet eller nått annat lätt ställe. Håll nere alt, option eller vad nu de va för tangent samtidigt som du trycker på åtetställ. Då får du välja firmware, välj då 4.1 som du laddade ner. Återställ. Sen e de bara å jailbreaka igen.
 10. Har du ett webhotell, typ Loopia? Vad för typ av webshop?
 11. Jag har en universal dock, jag tog bort adaptern och då passar alla skal. Incase snap case(svart) är ju den snyggaste och cleanaste casen jag sett, prova den.
 12. du kan använda vilket sim du vill bara det är från operatören telefonen är låst till, det gör inget om det är spärrat eller inaktiverat. Jag har ett gammalt telia sim från väldigt länge sedan som är spärrat i min iphone 3g, det går givetvis inte att ringa eller ta emot data men allt annat funkar. Surfa måste man göra via Wifi.
×
×
 • Skapa nytt...