Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

thella

Medlem
 • Antal inlägg

  306
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

1 Neutralt

Om thella

 • Medlemstitel
  Mycket bra

Macanvändare

 • Bytt från pc
  Ja
 1. Hej! Har bekymmer med att min användning av mobiltelefonen ej uppdateras, dvs skärmtid. Jag kan inte heller styra mina barns skärmtid längre, vilket eg är det stora bekymret.
 2. thella

  ATV 3?

  Är man dum om man köper Apple TV 3 och redan har appar i tvn? Vet inte vad jag kan förvänta mig som mervärde, men Apple har alltid levererat ett mervärde som jag ej i alla fall insett att jag ’behöver’.
 3. Det verkar som om iPhone inte får tillräckligt med power för att kunna göra detta. Den är bara svart när jag har den inkopplad till datorn. Har jag den till laddaren så växlar den mellan äpplet och svart och då kan jag ställa den i läget som du beskriver, men direkt när jag tar ur laddaren så blir den svart och den bilden försvinner (iTunes-bilden).
 4. thella

  iOS på iPhone 5

  Jo men tidigare modeller har ju blivit segare med uppdateringar, men inte iPhone 5 ihop med iOS9 alltså?
 5. thella

  iOS på iPhone 5

  Hej! Bör man uppdatera sin iPhone 5 till iOS 9 eller blir den seg? Jag minns tidigare uppdateringar på andra iPhones då telefon i princip blivit obrukbar efter update. Sen är det svårt att nedgradera. Så vill inte göra ngt förhastat!
 6. thella

  Fuktskadad iPhone?

  Hej! Jag har en iPhone 5 som jag tappade i toaletten för några månader sedan. Nu har jag bytt batteri och flexkabel eftersom telefonen inte startar när jag låter batteriet gå ner på noll. Så länge jag håller telefonen vid liv, icke urladdad, funkar den om än med dålig battertid. Kan problemet bero på att den är fuktskadad? Kan jag göra något själv för att åtgärda detta?
 7. Hej, Jo det är väl precis de 3 alternativ jag överväger. Tänkte om det var någon som hade koll på ett enkelt sätt att ordna det. Har inga verktyg till operationen så blir väl 300 i slutändan ändå. Batteribyte kostar 350-400. Men jag får väl prova att reklamera först. Problemet med att lämna den till arbetsgivare är att jag troligen får en 4S om jag gör det...
 8. Absolut ingenting. Jag har bytt det på en affär och dom säger att det är originalbatteri. Första gången bytte de batteriet och andra gången flexkabeln.
 9. Råkade ladda ur telefonen igen och nu är det samma visa igen! Känns som att det kommer börja funka bara man kunde plocka ur batteriet. Det är klart att det går men känns meckigt. Är det någon som har tips på vad jag ska göra? Batteri och flexkabel är alltså bytt men ändå går det aldrig att starta upp telefonen när den varit helt urladdad.
 10. Det var flexkabeln mellan moderkort och batteri som var problemet. Nu är den bytt.
 11. Jag tycker bara att det är märkligt. Jag är ganska övertygad om att de satte i ett original senast. Dom kan ju ha fejkat det hela givetvis, vet ju aldrig. Från att dom bytte fram till nu har det gått 5 månader vid närmare eftertanke. Under dessa 5 månader har jag inte fått någon direkt upplevelse av att batteriet hållit jättelänge. Har känts ungefär som det alltid gjort. Säg att dom satte i ett schyst batteri, finns det någon annan komponent som kan var defekt förutom batteriet som gör så att telefonen beter sig som den gör? Damm i laddkontakten tror jag inte på. Har funkat perfekt att ladda fram tills nu, när jag råkade låta den ladda ur helt. Det är precis som att den inte orkar kicka igång. Telefonen eller laddaren blir inte varm tex.
 12. Vet faktiskt inte, tror att det är original faktiskt
 13. Funderar på om jag ska byta batteri igen imorgon. Verkar ju inte vara jättesvårt att göra själv. Kanske ta ur det befintliga och sätta i det på nytt. Ingen som har en idé om vad felet är? Jag hade alltså precis likadant för 3 mån sen, och bytte då batteriet. Inget konstigt med det, batteriet var väl slut tänkte jag. Men att det händer igen..efter 3 mån med nytt batteri.
 14. Den har stått två timmar med iPad-laddaren nu....
 15. Hej! Jag bytte batteri i min iPhone för ett par månader sedan eftersom den inte gick att starta när den var helt urladdad. Nu har samma sak hänt igen. Den går inte igång efter urladdning. Har provat att hålla in lock + hemknappen samtidigt men det funkar inte. Till saken hör att detta är min jobbtelefon och jag kommer behöva den imorgon... Tacksam för tips!
×
×
 • Skapa nytt...