Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

badcash

Medlem
 • Antal inlägg

  5
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om badcash

 • Medlemstitel
  Nykomling

Macanvändare

 • Bytt från pc
  Ja
 1. För en låg användning hade jag efter två dagar 150 MB ner och 30 MB upp. Det ger 2,7 GB på en månad. Men tror mer på cirka 5 GB per månad för normal användning - sedan kommer jag också att använda telefonen som modem till min dator och då räcker garanterat inte 10 GB.
 2. Beställde via kundtjänst(ville ej ha någon av de abonnemangsformerna som fanns i webbutiken) på fredag f.m. De lovade mig leverans inom en vecka samt så skulle en bekräftelse komma per post. Har en hört något och bekräftelsen har ej kommit.
 3. Slutledningsförmåga! Om du lämnar ett halvfullt mjölkpaket i kylen en månad, kan du då veta om mjölken är sur utan att lukta på den?
 4. Ladda hem och tänkte installera, men felmedd. 'Den här datorn behöver inte den är uppdaterningen' dök upp. Tack i alla fall.
 5. Hej, Har ett problem som dykt upp ganska nyligen, misstänker att det kom efter 10.5.6-uppdateringen men är inte säker. I alla fall, varje gång jag botar upp min MBP så funkar det inte att 'tapa' på trackpaden utan endast trackpadknappen funkar. Detta trots att funktionen för 'tapning' är aktiverad under systeminställningar. Enda sättet att få det är funka är att avmarkera och markera(avaktivera/aktivera) funktionen i systeminställningar. Någon som har liknande problem eller har hört talas om denna bugg? Tack på förhand!
×
×
 • Skapa nytt...