Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

widhede

Medlem
 • Antal inlägg

  16
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om widhede

 • Medlemstitel
  På gång
 • Födelsedag 1988-01-12

Profil

 • Kön
  Male

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2008
 • Appleprylar
  MacBook Pro
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Löste det genom att ändra språk fram och tillbaka.
 2. Hejsan har lyckats få till det så att "Ställ in bakrundsbild" i menyn när man högerklickar på en bild, har bytt till engelska och heter "Set Destop Picture" istället. Allt annat i menyn står på svenska. Så undrar hur man göra för få det att bli svenska igen? Tack på förhand!
 3. Hejsan! Jag har en mapp vid namn "Applications" i min hemmapp? Den är tom och undrar vad den är till? Varför är den på Engelska när jag har Svenska som huvudspråk på datorn? Tror inte att den fanns där från början så undrar om man kan ta bort den då den är tom? Jag kör Mac OS X Lion 10.7.2. Tack på förhand!
 4. Hej! Jag undrar om man kan öppna upp magic mousen alltså plocka isär den? Hur man isåfall ska bära sig åt? Varför jag undrar om detta går är för att jag skulle göra rent i skåran mellan själva touchen och underdelen och då åkte en liten pappers bit in i skåran och jag får inte ut den. Pappers biten har åkt långt in för kan inte komma åt pappersbiten på något sätt. ***Förtydligade rubben***
 5. En hederlig omstart av datorn löste problemet älskar mac, det mesta löser sig med hjälp av en enkel omstart
 6. Jag har bara en hårddisk anluten i datorn och det är Macintosh HD... sitter med en iMac med snow leopard på.
 7. Så här ser mina Finder inställningarna ut:
 8. Hej! När jag ska radera en fil från datorn och högerklickar på filen och väljer "flytta till paperskorgen". Då kommer ett meddelande upp som lyder i stil med. "Objektet kommer att tas bort omedelbart. Är du säker på att du vill fortsätta?" Klickar jag sedan på "OK" så tas den då alltså bort och flyttas inte till paperskorgen. Detta är väldigt irrterande! Så min fråga är hur man gör för att ändra så att filerna flyttas till paperskorgen igen???
 9. widhede

  Snow Leopard

  hej det jag undrar mest är om när man uppgraderar från leopard till snow leopard är om det blir en ren installation eller om den bara uppgraderar å alla ens personliga filer, program, inställningar med mera sparas??? http://www.sodaview.com
 10. Ja jag såg det som ett problem trodde det hade gått troll i datorn eftersom iconen såg "skruvad" ut ;D men men härligt med ännu ett försök att förbättra miljön
 11. Upptäckte nu för ett tag sedan att ikonen till strömspararen i Systeminställningar här ändrat sig en aning?? Det är ju en rund liten glödlampa, men den har bytt skepnad från att vara just rund till en spiral/skruv form??? Här är en bild på det hela: Undrar vad det beror på och om det går att göra något åt det???
 12. Det löste sig med det jag skulle skriva i terminalen tack för hjälpen
 13. Hej! Det är så att min dokument mapp i /Users/usernamn/ har helt plötsligt bytt namn till engelska alltså documents, förstår inte varför. Tror det hände efter det att jag installerade Acquisition, har dock avinstallerat det nu! Har försökt fixa det själv men det går inte. Så undrar om det finns något sätt att ändra tillbaka mappens namn till dokument? MVH Robin!
 14. Undrar om det funkar att koppla keyboarden till denna å sedan koppla in lösa högtalare till denna t.ex genom hörlursuttaget http://store.apple.com/se/product/TQ919ZM/...;mco=Mjk4MjI4Nw
 15. Heej! Jag har köpt en M-Audio Keystation 61es från Apple Store. Allt funkar med att koppla in den till datorn åså. Men det jag undrar är om det går att koppla Keyboarden till t.ex en förstärkare eller lösa högtalare. Sett att det finns en MIDI out kontakt på baksidan av keyboarden men vet inte vad det är men vet att den är till, bara att den har med ljud att göra. Så undrar om det går att göra detta på något sätt å isåfall hur???
×
×
 • Skapa nytt...