Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

qwertyu

Medlem
 • Antal inlägg

  69
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om qwertyu

 • Medlemstitel
  På gång
 • Födelsedag 1972-05-11

Kontakt

 • Webbsida
  http://homepage.mac.com/jesperbylund

Macanvändare

 • Bytt från pc
  Nej
 1. Tack för tipset! Tråkigt bara att det är PC-program. Men tur att jag har en jobbdator av den sorten... :-)
 2. Så fult av Vodafone! Något annat filformat som går att använda?
 3. Har en K700. Har lyckats synka med Bluetooth och också fört över en mp3-fil. Men den går inte att använda som ringsignal. Alternativet är gråmarkerat. Någon som vet varför det blir så?
 4. Du, det lär nog aldrig inträffa. När jag är 85 ska jag ha ett helt rum med inbyggda bokhyllor, öppen brasa, franska fönster och skrivbordet i mitten av rummet, kanske med en gammaldags soffgrupp i skinn mittemot... Åsså en Mac, såklart! Vad kan man tänka sig det finns då? 18GHz, 12 processorer kanske? 10TB hårddisk?
 5. Hittat på second hand, 1200 kr. De visste inte hur mycket de kunde ha tagit för det, stackarna! Jag skulle dirket ha slagit till om det kostade 3000 också... Min dröm har faktiskt alltid varit just ett svängt skrivbord med bokrader på framsidan. Ibland uppfylls verligen ens drömmar.
 6. Egen bild. Här är den högupplöst: http://homepage.mac.com/jesperbylund/IMGP1622.jpg
 7. Näpp. Mångbarnsfar inom ett par veckor. :-)
 8. Japp. Tack vare mitt custom-bygge... Papst-fläkt i hurtsväggen, tar ström direkt från datorn vilket gör att ventilationen går på så fort datorn går igång. Luft in genom hål i botten, luft ut genom fläkthålet. Alla sladdar går ut genom botten på hurtsen. Frigolitfodrat för att sänka ljudvolymen.
 9. Min datorplats. Det jag just nu är mest nöjd med är nog skrivbordet och hur jag byggt in min Quicksilver i den vänstra hustsen.
 10. Nämen titta. Här är ju ungefär den Boombox som Apple BORDE ha släppt... Klicka här
 11. Ska den göra någon verklig nytta där måste du fortfarande köpa till Eye TV eller liknande box för att få tv-mottagning och hårddisk-inspelning. Och en hel stereo för att lyssna på musik. Inte godkänt, tycker jag.
 12. Men hallå, Apple! Ni har ju fullständigt missat tåget med streamad musik! Boomboxen har ju inte Rendevous med iTunes, ens. Jag vill kunna spela precis den musik jag önskar på datorn, i vardagsrummet och ute på stan. Lösningen är inte att jag ska tvingas bära med mig min iPod hemma och att det måste vara tyst i vardagsrummet när iPoden används ute. Åter en fingervisning om hur rätt jag gjorde som köpte en Roku Soundbridge i november. Roku Soundbridge hos Jens of Sweden
 13. Här är min. Familjefokus, är till för att farmor och farfar ska få se vad barnbarnen har för sig. http://web.mac.com/jesperbylund/iWeb
 14. Tack, PGreen! Nu har jag fått igång en blogg också. Men det vill inte dyka upp bilder på samlingssidan, bara tomma grå ramar..? PS: Jag och Lungo är samma person.
×
×
 • Skapa nytt...