Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

yellowdog101@gmail.com

Medlem
 • Antal inlägg

  248
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om yellowdog101@gmail.com

 • Medlemstitel
  Bra

Macanvändare

 • Bytt från pc
  Ja
 1. Hjälote inte, men jag tog bort hela LOGIN i keychain access, så gick d bra igen efter att angivit lösenroden på nytt för alla.
 2. Är något skumt med min keychain. Varje gång jag startar Mail så måste jag skriva in lösenord för alla konton som jag har fastän jag kryssar i "kom ihåg". Vad är det för fel??? Riktigt annoying!!! Help!
 3. Jo d fungerar nu med lite väntetider när man hoppar mellan scener...men såna högupplösta filmer tar ju grymt mkt på cpu o grafikkortet så... Tackar!
 4. Hur länge låter du den buffra och vilken spelare använder du?
 5. Får inget skräpmail alls. Inte så att man är poppis direkt.
 6. Har en Macbook Air och det laggar när jag spelar upp en MKV fil som är kodad med X264. Filstorleken är 1.6 GB. Har spelat upp det förr, men nu laggar det oavsett vilket program jag använder (mplayer, vlc, quicktime...). Googlat runt och förstått att många har detta problem. Någon som har löst det?
 7. Laddat ner iBank nu men förstår inte hur man skapar en Likviditetsbudget med budget-funktionen. Det kanske inte går med det programmet?
 8. Tack ska kolla på dom. Macworld tidningen idag skrev också att iBank var det bästa i testet!=)
 9. Som rubriken lyder, finns det något ekonomiprogram för Mac för att skapa likviditets- och resultatbudget som man kan skriva ut för affärsplaner?
 10. Hur skapar man en weblänk i Mac os? Alltså en fil som öppnar en webbsida som jag har på skrivbordet t.ex.
 11. Märkt att min safari har problem med att besöka sidor med åäö. T.ex. så kan den inte läsa av vissa RSS sidor där webbadressen innehåller åäö Hur ska man åtgärda?
 12. Någon som vet hur man kopplar 2 skärmar till macbook air? Alla tips och tricks är välkomna!
 13. Hej, Har en macbook air som jag kopplat till extern skärm med en vanlig Mini DisplayPort to DVI Adapter? Men såg att det även finns Mini DisplayPort to Dual-Link DVI Adapter. Ser att den har en usb-port också. Men förstår inte riktigt. Vad är den till för?
×
×
 • Skapa nytt...