Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Cerb

Medlem
 • Antal inlägg

  300
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  1

Cerb vann dagen: 1 januari 2012

Cerb hade det mest gillade innehållet!

Anseende på webbplatsen

3 Neutralt

Om Cerb

 • Medlemstitel
  Mycket bra

Kontakt

 • Webbsida
  http://

Profil

 • Kön
  Male
 • Plats
  Norrköping

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  1997
 • Appleprylar
  Macbook pro 13,3" i7, Apple Thunderbolt Display 27", iPhone 4, iPad 2, iPhone 5
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Reklamerade nyligen en som var 1,5 år gammal för samma problem. Berodde på glapp inne i "laddaren". Den betedde sig på samma sätt.
 2. Man förlorar inte garantin för att man själv byter hdd i en mbp.
 3. Är du seriös? Det handlar om en hdd. Om den nu skulle bli sämre efter ett par år, så är det väl bara att byta? Inte direkt så att han investerar 4 milj. i ett hus. Bör man även vara insatt i hur legeringsprocesserna för motorblock fungerar för att få rekommendera någon en bil!?
 4. Cerb

  Färgval

  Ramen har två blanka/polerade kanter. Det är dessa som lätt repas. Titta på bilder på telefonen så förstår du nog vad jag menar. Tror aldrig att den filmen skyddar dessa. Filmen skulle bara lossna.
 5. Cerb

  Färgval

  Säkert delvis, men om du sett ramen på iphone 5 så kanske du sett de polerade kanterna? Har väldigt svårt att tro att det finns någon plastfilm som kan skydda detta? Filmen skyddar troligtvis endast den delen av ramen som inte är polerad/blank.
 6. Cerb

  Färgval

  Kan bekräfta att det är silvrig färg som framkommer när den svarta färgen skavs. Baksidan är hållbar mot detta, men dom två polerade sidorna på ramen är ganska enkelt att skava. Detta är inte speciellt vackert. Har själv en vit, men har fått se detta på många kollegors telefoner.
 7. Kan informera om att recivers från Pioneer inte behöver startas innan man sätter igång AirPlay. De väcks på automatik när de känner av ljudströmmen. Hoppas det vad denna info du var ute efter.
 8. Förstår vad du menar men tror ändå inte behovet är speciellt stort. Telefonen blir ju då så mycket krångligare att använda med lurarna in kopplade. Så även om det skulle bli ett val så gissar jag på att det inte är speciellt många som skulle göra valet att ha en roterande skärm.
 9. Blir väl lite jobbigt att inte kunna nå hemknappen på ett smidigt sätt?
 10. Självklart. Alla hårddiskar är "fäskvara". Viktiga filer bör alltid sparas på flera olika platser om man är rädd om dem.
 11. Jag gjorde på precis samma sätt. Super smidigt. Köpte en billig kabinett och satte den nya disken i för att kunna klona den gamla, sedan åkte den gamla disken in i kabinetten och vips så hade man en extra extern hdd också.
 12. Du kan väl ändå läsa vad du själv skriver? Det var nämligen att det inte fanns någon telefon i alu och glas när 3GS började säljas. Menar du något annat får du ju faktiskt skriva det eller räknar du med att alla kan läsa dina tankar också? Att det skulle vara en personlig åsikt att plast har egenskaper som alu saknar stämmer väl inte riktigt. Det är väl snarare vetenskap. Men det är klart vetenskap kanske består av gissningar och personliga åsikter enligt dig. Nu skall jag låta denna tråd återgå till sitt ämne då jag fått intrycket av att du är ganska ung och inte tillräckligt mogen för att hålla en sådan här diskussion.
 13. Problemet är ju att du inte klarar att tyda det svenska språket. Jag har aldrig sagt att plast skulle göra sig bättre estetiskt sett på en telefon. Det jag sa och har sagt hela tiden om du kan läsa är att plast har bra egenskaper som alu saknar. Att det inte fanns någon telefon i alu och glas när 3G och 3GS var aktuell är ju inget annat än lögn. Kolla gärna upp saker innan du skriver det som att det vore fakta. SonyEricsson hade minst en telefon i alu och glas när 3G:n kom.
×
×
 • Skapa nytt...