Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Petter M

Medlem
 • Antal inlägg

  17
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om Petter M

 • Medlemstitel
  På gång
 1. I jämförelse med Euro-länder skiljer sig inte de Svenska Apple Store priserna speciellt mycket för tillfället. Däremot är det större skillnad mellan USA och Sverige.
 2. Eftersom MacBarometern uppdateras manuellt fortfarande, och är en statisk lösning, så finns det inte tid till att publicera priserna både exkl. och inkl. moms. Tyvärr...
 3. I mitten av oktober (har jag för mig att det var) kommer Kullander (i Malmö) att bli en Apple Concept Store. Samma adress som nu, alltså Regementsgatan 94.
 4. Petter M

  G5

  Efter årsskiftet
 5. Jag menade tillbehör i allmänhet. Så ja, t.ex. ram-minnen också. Eller vad menade du?
 6. Hej, jag missade priserna för minnen under sommaren (semester) men jag skall se till att diagrammen kommer tillbaka igen. Dock kommer jag bara uppdatera "aktuella" minnen i fortsättningen. Fler tillbehör, som t.ex. hårddiskar ,kommer förmodligen inte att komma. Som pëhrzzon skrev finns det så många och Pricerunner har redan bra koll på de flesta tillbehör som både fungerar till Mac och PC. Mvh Petter - MacBarometern
 7. 695 kr hos: http://www.musikborsen.se Sedan så har ju: http://www.macoteket.se nyligen börjar sälja m-audios produkter, så de kan nog också ta hem den.
 8. Det har jag aldrig hört talas om. Det låter helt otroligt dessutom. Skulle staten gå in och subventionera ett intäktsbortfall på 25%??? Skicka gärna en länk där man finner mer fakta om detta, om det förmodan skulle vara sant.
 9. Anser de verkligen att det är ocker? Visst är just iMacen dyr i Sverige jämfört med USA, men är konsumentverket verkligen så inkompetenta att de glömmer att lägga till den svenska momsen på 25% vid prisjämförelsen?? Skrämmande om konsumentverket inte har bättre koll än så.
 10. Ja det hade passat mycket bättre med en G5:a nu. "Hösthandla en PowerMac G5"
 11. Petter M

  Ljudkort

  M-audio har flera ljudkort som funkar till Mac. Från 1200 kr o uppåt. De har alla 24bitars ljud. http://www.m-audio.com
 12. Det kan vara stor skillnad på kvaliteten på rörlig film mellan olika digitalkameror. De kameror som ni refererar till (t.ex. Coolpix) tillhör inte de som ligger i topp när det gäller just filmfunktionen. T.ex. så kan Canon Ixus II och Sony DSC-P72, spela in film i 640x480, 15b/s, med ljud. Och FUJI FinePix F700 och M603 klarar 640x480, 30b/s, med ljud. Man ser tydligt kvalitetskillnaden om man jämför film tagen med en Coolpix och en Canon Ixus II. Dock så köper ju de flesta inte digitalkameran för att spela in film, den funktionen ser man nog mer som en "Kul grej"
 13. MacBarometern på MacWorld rapporterar om priserna på de senaste modellerna. Där hittar ni också sammanfattning av specarna på de olika modellerna, och för fullständiga specar är det bara att klicka sig vidare till Apples sidor. MacBarometern »
 14. PowerMacG5-priser är uppe på MacBarometern nu. Även priser på de "nya" G4:orna (som kan starta upp med OS9). http://macworld.idg.se/tjanster/macbaromet...cbarometern.asp
 15. Hej, MacBarometern på MacWorld håller ställningarna t.o.m 4 juli, så skulle Apple lansera något nytt under WWDC (kring den 23:e juni) så kommer ni att hitta de senaste modellerna och priserna på MacBarometern i alla fall, trots att det egentligen är semester på MacWorld då
×
×
 • Skapa nytt...