Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Storkis

Medlem
 • Antal inlägg

  50
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

6 Neutralt

Om Storkis

 • Medlemstitel
  På gång

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2004
 • Appleprylar
  iMac från 2007, iMac från 2013, Iphone SE
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Där var lösningen! Det hade blivit av avaktiverat av någon anledning. Tack för det, Lappen!
 2. Nog blev jag förvånad över att det inte finns något skrivet i min almanack i mobilen längre! Det är den appen som följer med som jag använder. Provade att starta om, ingen skillnad. På Icloud finns det kvar däremot. Undrar hur jag ska göra för att få det tillbaka på telefonen igen? Min mobil är Iphone SE och den är bara några månader gammal. Köpte den i juli.
 3. Ok Scobidoo och ni andra för era svar! Jag använder Spotify just nu. Det jag inte gillar är att de spelar upp spåren i fel ordning när man hör en skiva eller spellista. Ofta är ett stycke i klassisk musik många olika delar. Det blir underligt när det spelas upp huller om buller! Undrar om det finns någon lösning på det? Eller om Apple Music gör det annorlunda?
 4. Tack, nu har jag fixat det. Jag hade en iphone 5S tidigare, och hade säkerhetskopia på icloud.
 5. Jag har tidigare fått hjälp med att se till att allt jag behöver kopieras till molnet. Inför bytet. Så då finns kanske ingenting att tveka om egentligen?
 6. Jag står med min nyköpta iphone SE och vet inte riktigt hur jag gör för att komma igång med den. Flytta över Sim-kortet. Följa instruktioner sen. Är det så lätt? Eller riskerar jag att information som jag vill ha kvar försvinner? Jag antar att en del info finns på SIMkortet. Annat på molnet. Och då behöver jag kanske inte tänka på det?????
 7. Tack för det Alix! Det är gott att kunna få förklaringar på saker och ting! Nu valde jag att göra slag i saken att köpa en ny iphone SE istället. Vill inte kosta på den här någon reparation alls. Inser ju att det kanske inte är så lyckat att gå med öppen front, om det skulle regna eller så. Dessutom förstår jag varför den har släppt. Jag har ett gelskal på den som ska stötskydda mycket bra men som gör det lite svårt att hantera den knappen som sitter i överkant. Jag brukar dra av hörnet på skalet när jag ska stänga av mobilen. Det är nog ingen bra vana.
 8. Det är länge som jag h ar brukat pilla på mobilens högra vöre hörn, har trott att det är glasskyddet som inte satt riktigt fast. Nu upptäckte jag till min förvåning att det är själva fronten som glappar i förhållande till ramen. Kan det var firman som bytte batteri som inte satte ihop den riktigt? Det var redan i våras... Är det inte det så är det läge att jag köper en ny telefon nu! Batteribytet hjälpte nämligen inte. Det var tydligen ett annat fel... Eller så var problemet att den inte är riktigt ihopsatt den här gången, möjligen...
 9. Nej, det är begränsat till familjemedlemmar som delar adress.
 10. Hm, nu förstår jag, tror jag? Menar du att man kan dela familjepaketet med andra personer än de man bor med? Att fem vänner kan dela på ett? Blev ju billigt så fall, om man verkligen är fem vänner som vill dela. Och det är ok för Spotify? Är det bedrägeri så vill jag knappast försöka övertala folk.
 11. tja, jag frågade om något annat! Är du osäker så behöver du såklart inte svara på den frågan! Jag störde mig på att Spotify gör det krångligt att lämna tjänsten. När man läser reglerna visade det sig. Det var därför jag alls funderade på andra alternativ. Och ja, jag har liten inkomst. Som förtidspensionärer med garantinivån har. För de som har lön så är nog oftast 99 kr i månaden rätt lite. just nu kanske jag nöjer mig med radion och youtube till över sommaren i alla fall...
 12. Ok! Det är Smutefy. För att blockera annonser på Spotify. Känns det tryggt så hade jag lust att köra så ett tag med spotify. Den här länken har jag hämtat från Wikipedia, uppslagsordet Spotify. Det handlar om Smutefy: https://web.archive.org/web/20111130054332/http://smutefy.inacho.es/
 13. Törs man ladda ner de här programmen, tro? Frågar jag, som måste jag erkänna, är riktigt okunnig. Törs jag så är jag sugen på att prova. Ja, att jag tvekar är väl mest för att jag inte har mycket aning om vilka program som kan bära olämpliga saker eller kan ställa till problem. https://web.archive.org/web/20111130054332/http://smutefy.inacho.es/
×
×
 • Skapa nytt...