Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Pawelrx

Medlem
  • Antal inlägg

    9
  • Gick med

  • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om Pawelrx

  • Medlemstitel
    Nykomling

Macanvändare

  • Macanvändare sedan
    2008
  • Appleprylar
    G4 Powermac
  • Bytt från pc
    Nej

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. NY TRADERA-LÄNK Satte 4700;- som utrop med auktionsmöjlighet.
  2. Även en helt komplett MacBook Pro Late2013 i 13" som ny säljes Även denna har jag som en TRADERA-auktion till priset av 5395:- I absolut nyskick.
  3. Nja, någon halveringseffekt märkte jag inte av. Vid insättning av minnena fick jag bara felmeddelat uppstartsljud sen stopp. När jag satte in 128or som funkar + 256/512 som inte ville gå igång så startade datorn, men visade minnesplatserna som tomma.
  4. Jaha, tackar för infon! 512orna har jag inte tillgång till mer, så jag vet faktiskt inte vad det var för densitet på de. På 256orna står det 16x8. Jaha, då blir det till att leta genom allas gamla lådor efter några 512 som passar då. PS, hur kunde du avgöra att det är Gigabit-modellen?
  5. Pawelrx

    Powermac G4 1.4gHz

    Hej först och främst. Mitt första inlägg här på forumet. Nu till mitt problem. Råkade köpa på mig en gammal billig PMG4 (Agp) och får inte riktigt rättsida på minnena. När jag fick den så satt det hela 3st 64mb-kretsar i den, vilket jag snabbt ville åtgärda med 4st 512or (alternativt 3st om det nu är modellen som bara stödjer 1.5gb?) Hur som helst så funkade det inte med de SDRAM 133orna jag hade liggandes. Inte heller funkade det med 133:or 256mb som jag fick tag i, men dock ALLA 128mb i både 100 och 133mhz. Hur kommer detta sig? Har apple speciella minnen? Och i så fall, varför funkar alla 128mb jag testar? Jag kör Tigern på den (10.4.11) men vill dra in Leopard. Går det med tanke på att det är en 400mhz i grunden fast upphetad till 1.4ghz med någon uttbytespropp? Tackar på förhand!
×
×
  • Skapa nytt...