Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

AndersPH

Medlem
 • Antal inlägg

  219
 • Gick med

 • Senaste besök

Allt postat av AndersPH

 1. Plötsligt har mina musikfiler börjat försvinna, får 100 fel i synken med iPhone. Har kollat i iTunes och musikfiler är plötligt borta, vad kan det beror på? /anders
 2. Jag funderar på att skaffa mig en NAS lösning och söker tips på modell och märke. Tipsa gärna om bra hårddiskar.. Jag tänkte ha den som backup men främsta lagra min musiksamling, foton med mera. Kollat Synologys olika modeller främst 216. En djungel men hoppas på bra tips från er som har bra lösningar. Jag har en Macmini, hd 1Tb och vill avlasta hårddisken.
 3. Köpte PhoneRescue till macen och som hittade mina kontakter och fixade en backup på iPhone. Förstår dock inte varför de inte syntes i iCloud.
 4. funkade inte men köpte ett program som fixade detta. Förvånad att iCloud inte hade en kopia bara en färska kopia. Inte ens backup på textmeddelande fast att det skall finnas.
 5. Alla kontakter försvann med uppgradarring till IOS 11.1 men hur går det att återställa? Ser dom inte i iCloud men testa ett betalprogram då syns alla kontakter. Finns det ngt gratis sätt att återskapa kontakter?
 6. Jag har tappat den magnetiska toppen på min Apple Pencil, ngn som vet om ny finns att köpa i svensk butik? Jaghar hittat på amazon.co.uk men enklast vore i svensk butik.
 7. Det måste ha varit virusprogrammet som störde - Sophies - ändrade undanta då lossnade det. Nu funkar backup även första tar väldigt lång tid
 8. tack för svar. Jag har lyckats radera filer för att tömma TC och starta om men den åtgärden hjälpte inte. Jag har öppnat filen .sparsebundle som finns dock tom men det står under Orsak - filsystem som inte kan anslutas, vad det nu betyder.
 9. Jag har fått problem med min AirPort Time Capsule 2Tb, den kommer inte vidare utan "fastnar" på "Förbereder säkerhetskopiering..". Jag har testat att ha den i detta läge i timmar eller över natten, utan att den blir klar. Har testat att starta om, reset etc inget hjälper. Är den slut? Söker tips på lösning..
 10. får gärna beskriva hur för det har jag testat..
 11. Jag vill överföra bilder från min Mac mini till iPad, hur gör jag detta? App? Jag vill inte använda icloude. /anders
 12. AndersPH

  Safari - stannar

  Jag söker flygbiljetter på www.reseguiden.se och det går utmärkt att hitta till sidan och skriva in uppgifter. Klickar jag på sök så sätter sökmotorn igång men den visar aldrig resultat för nu tar det stopp. Jag har testat med chrome och samma resultat och det funkar utmärkt att söka från anna dator på tex jobbet. det har inte varit ett problem förut men nu är det. Måste vara ngt med min Mac mini men frågan är vad? Tips emottages :-) /anders
 13. Tack för svar, jo så ser det hos mig också och jag har lyckats komma tillbaka till mig gamla läge så nu funkar synken och jag kan välja vilken musik jag vill synka, perfekt.
 14. Tack för svar. Så ser inte min inställning ut rutan för iCloud-mjukbibliotek finns inte med alls. Har du uppdaterat? Nej ingen olaglig musik men jag fick inte ens tillgång till min musik i iCloud konstigt nog.
 15. Så här står det och det blockerar att ag kan välja vilka album jag vill synka. Hur återställer jag?
 16. Jag kan inte välja och synka album med iTunes. Löser att min iPhone har tillgång till mitt iCloud-musikbibliotek? Hur stänger jag av det och får tillbaka min musik som jag kan välja på egen hand?
 17. Inkorgen på mailen visar att det finns ett (1) mail men det finns inget. Försvann när jag ominstallera men nu är det tillbaka, vad göra? /anders
 18. Den senaste versionen och OS är uppdaterat. Surfat enbart det, ej installerat ngt annat.
 19. Safari fungerar sämre och sämre och idag kraschar den, går ej att öppna längre utan att den kraschar. Vad göra, tips? Tur att Chrome fungerar felfritt.
 20. Fast jag valde utan nätverk och då fick jag felmeddelandet tills jag slog på iCloud, då gick det.
 21. Nej endast min iPhone inkopplad men tror jag löst problemet det var iCloud på iPhonen/Musik som inte var rätt inställd. Trodde att det skulle gå utan molnet.
×
×
 • Skapa nytt...