Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Edsbyn

Medlem
 • Antal inlägg

  1 286
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

4 Neutralt

Om Edsbyn

 • Medlemstitel
  Lysande

Kontakt

 • Webbsida
  http://

Profil

 • Kön
  Male

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  29 februari 2008
 • Appleprylar
  iMac 2.66 ghz, iPhone 4
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Hej. Jag har en iPhone 6s inköpt oktober 2015, dvs. ingår den i batchen med det kända batteriproblemet. Jag bokade en tid för gratis byte av batteri på Apple store i Täby, och ska dit nästa vecka. Min fråga är om någon mer gjort detta och hur smidigt ni tyckte att det fungerade? Gjorde dom reparationen på plats eller fick ni vänta ett par dagar? Ni får gärna skriva lite mer, bland annat hur mycket bättre ni upplever att batteritiden blev efter reparationen och om ni helt och hållet blivit av med dem oväntade avstängningarna.
 2. Tack för svar! Problemet är att långt ifrån alla bilder syncas då icloud-lagringen är full. Jag tycker det ändå är värt att ha denna funktion påslagen då åtminstone runt 100 bilder får plats. Måste jag alltså stänga av denna funktion för att kunna göra det jag efterfrågar?
 3. Hej. Jag tänkte överföra bilder till min iphone 6s från min macbook pro. Det var längesen jag använde itunes (jag har mest kört det mesta via icloud och således inte behövt koppla in telefonen i datorn och synca på traditionellt vis), så som jag mindes det kunde man helt enkelt klicka på fliken "bilder" och sedan välja vilket bibliotek man ville synkronisera till iphonen. Problemet är att fliken "bilder" inte ger mig denna valmöjlighet (se bilden). Hur gör jag? iphone.tiff
 4. Tror ni man kan få tag på en 16 gb space-gray om man ställer sig i kön 08.00 (alltså när affären öppnar)? Vet att ingen kan veta exakt, men hur var det förra året?
 5. Kan jag bara få detta bekräftat att det fortfarande är så, då det var så förut?
 6. De följde inte med på säkerhetskopian. Apparna jag har köpt, dom kan jag tanka hem gratis va nu va?
 7. ok. detta är kanske en dum fråga, men det går inte att spara mina framgångar i spel på något sätt?
 8. jag har precis skaffat en ny dator (pc dessväre). Och nu vill jag börja synka allt från den datorn istället för min gamla mac. Då vill jag förstås kunna föra över apparna från min iphone till min nya pc. Går det på något sätt? Eller måste jag tanka hem dom på nytt från min pc? Tacksam för svar!
 9. och så sänder väll thunderbolt ut data? Vet någon vilka hårddiskar som stödjer detta än?
 10. Hunter varför håller du på att intala dig att samsung galaxy s är BÄTTRE än iphone? Bara för att du inte hade råd med iphone behöver du inte klandra oss som har det. Gå till Swedroid, där är alla lika hjärntvättade som du...
 11. aha, då fattar jag. Fast det såg kul ut ändå
 12. Ska sälja min imac så passar på att utnyttja denna tråden. Efter att hårddisken är rensad, hur gör jag sen för att installera mac osx på hårddisken igen? Kommer jag till menyerna då som när man köper en ny mac eller? Med den där filmen som spelas upp.
 13. Då kan man fråga sig varför det blir så med mellanslag?
 14. hej allihopa. Såg en rolig bugg i macens miniräknare
 15. Tycker det är som skönast när det är hyffsat kallt i rummet, fast med ett varmt täcke att gosa ned sig i
×
×
 • Skapa nytt...