Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

albwah

Medlem
 • Antal inlägg

  120
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om albwah

 • Medlemstitel
  Bra
 • Födelsedag 1991-12-03

Kontakt

 • Webbsida
  http://www.albinfoto.se

Profil

 • Kön
  Male
 • Plats
  Helsingborg

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2008
 • Appleprylar
  Macbook alu, iPhone 3Gs
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Hittade nu dock en lösning på problemet! Skriv "defaults write com.apple.driver.AppleBluetoothMultitouch.mouse MouseMomentumScroll -bool true" i terminalen och starta om bluetooth så fungerar det, underbart!
 2. Har ju förvisso inte Snow Leopard, men jag trodde ju självklart att allt skulle fungera även på Leopard ockås. Nu blev jag faktiskt lite smått besviken!
 3. Fick hem min nya Magic Mouse igår. Är riktigt nöjd med musen förutom på en punkt, den utlovade "iPhone-scrollen" fungerar inte, det är jag menar är att det ska fortsätta scrolla även när jag släpper fingret. Precis som på iPhone/iPod touch. Har installerat drivrutinerna som finns på Apples hemsida. Bifogade också en bild på hur det ser ut på inställningssidan för musen, vid fältet "Rulla" ska det väl finnas fler alternativ (som vid "Sekundärklicka" ovanför)? Har googlat efter hjälp men utan resultat, hoppas nu på att någon har sitter på lösningen Edit: Glömde bilden (;
 4. Har exakt samma problem, men har dock Apples nya tunna BT-tangentbord. Har också precis samma dator som dig. Hade varit bra om något vet lösningen på problemet!
 5. Kom ju på att även jag har en bild på min lilla arbetshörna. Dock en halvgammal bild från mars i år tagen med min gamla SE lur (har numer 3Gs ), därav den kassa kvallen. Ser kanske ganska tråkigt ut, men nu när jag väl är ledig i jul tänkte att flytta skrivbord och allt en annan del av rummet och samtidigt införskaffa nya Cinema Display 24" Så som det ser ut på bilden ser det helt enkelt ut när jag kommit hem från ett jobb och ska redigera samt skicka iväg materialet till uppdragsgivaren (i detta fall en tidning i Helsingborg om jag minns rätt). @Landberg, du verkar ju vara intresserad av fotografering, här har du nog något du gillar!
 6. Som Radiozo säger, ja. Kolla inlägg #4 i tråden, där förklara jag detta.
 7. Om du stänger av push kan du fortfarande välja att luren ska hämta nya data (om tillgängligt) inom vissa tidsintervall, ex. varje kvart, halvtimme osv. Detta drar mindre batteri än push och kan användas för program som inte stödjer push. Men vill du spara ström kan du välja att endast hämta data manuellt. Stänger du av 3G så ringer du via GSM-nätet istället, detta spar batteritid med å andra sidan är GSM långsammare än 3G. Detta märks ju dock bara när du surfar.
 8. Slå av push, 3G och automatisk hämtning så lär du spara lite till. Edit: Genom att sänka ljusstyrkan på skärmen till lägsta kan man få ut en del till ur batteriet har jag fått erfara.
 9. Själv är jag också student, och även jag har både en alu Macbook samt iPhone 3Gs. Visst kostar det pengar, men i mitt tycke är det värt det. Kan också tillägga att jag jobbar som fotograf på deltid, lite därav anledning till att köpa mac och en telefon med bra kalender, internetdelning osv. Sen tycker jag iPhone är en underbar telefon, har haft flera SE och Nokia tidigare, iPhonen slår dom alla.
 10. okej tack, de flrsta verkar trots allt ha detta inställningsalternativet, någon som vet hur jag ska råda bot på mitt problem? Uppdaterade till 3.1 tidigare idag utan resultat.
 11. Uppdaterade till 3.1 tidigare idag och nu kan jag helt plötsligt inte komma åt 3G inställningen som tidigare. Valet "mobilt datanätverk" finns fortfarande inte. Konstigt. Edit: operatörsinställningarna har jag inte uppdaterat sedan igår när jag aktiverade telefonen, var uppdaterar jag dessa?
 12. Min lur är inte jailbreakad med jag kan ändå komma åt 3G-inställningen, men stänger jag av 3G så kan jag givetvis inte ringa/sms osv. Dock finns inte inställningarna för mobilt datanätverk på min telefon.
 13. Version 3.0.1 låg i min som jag fick igår.
 14. Ni som fått era lurar från 3, har ni alternativet "Mobilt datanätverk" under Inställiningar->Allmänt->Nätverk? Saknas för mig.
 15. När jag går in på Inställningar -> Allmänt -> Nätverk så finns inte alternativet "Mobilt datanätverk". Någon som vet varför och hur man fixar problemet? Har 3 om det spelar någon roll.
×
×
 • Skapa nytt...