Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

eightbits

Medlem
 • Antal inlägg

  60
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om eightbits

 • Medlemstitel
  På gång
 • Födelsedag 1987-03-26

Profil

 • Kön
  Female
 • Plats
  Göteborg

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2007
 • Appleprylar
  iMac 21,5", iPhone 5, iPad 2.
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Samma skit. Händer inget. Har jag USB-stickan i står det att den är hämtad, och kan inte klicka, matar jag ut kan jag klicka på hämta, och då kommer det upp en ruta som frågar om jag vill hämta en äldre version. Ja, fortsätt. Händer inget, nåväl. Jag ger upp nu, får väl vänta tills Blizzard har fixat problemet då.
 2. Aha, verkar dock inte hämtas. står bara och tuggar i vänstra hörnet i App Store.
 3. Jag fixade Mavericks på stickan 2014, att få ner Mavericks från AppStore och så då.
 4. Jag har inte Mavericks på datorn (i programmappen.) så då fungerar det väl inte och göra så enligt länken?
 5. Jo, jag startar från stickan, startar om datorn och väljer den där jag kan välja fler alternativ. Ska kolla in länken också, tack!
 6. Jag har El Capitan, och WoW laggar as, och Blizzard har fortfarande inte fixat problemet, så då tänkte jag att jag kunde skapa en till partition och installera Mavericks på den andra, då jag har Mavericks på en USB-sticka. Startar om datorn, väljer Installera OS X Mavericks, och på den partionen jag vill ha det, godkänner, bla bla, osv. Den startar, några sekunder senare kommer det upp en ruta, där det står följande: "Den här kopian av programmet installer Mac OS X Mavericks kan inte verifieras. Den kan ha skadats eller manipulerats under hämtningen." Mäh. Har reparerat USB-stickan, och kontrollerat. Verkar inte vara något fel på den. Går inte och starta från skrivbordet heller då det är för gammalt. MWÅH. Någon som vet hur jag kan lösa detta? HALP.
 7. Ja, det har du ju rätt i, det tänkte jag inte på.
 8. Löste det genom att ta bort låten och köpa den på nytt, och då kostade det inget. Tråd kan kastas.
 9. Hej, köpte en låt på iTunes, och kan inte spela upp den, det står: "Den här datorn är inte auktoriserad att spela låtnamn. Vill du auktorisera den?" Och jo, min dator är visst auktoriserad. Så står det att jag ska logga in. Mäh. Har Googlat, gjort som de har sagt, men utan framgång. Hjälp.
 10. Hej hallå. Har en late iMac 2013. Jag fixade Win 7 på USB-sticka, fixade allt man skulle göra i Bootcamp, hämta hem senaste stödprogramvaran, installera. När jag ska köra igång själva installationen så blir skärmen svart och står att jag ska trycka på valfri tangent för att fortsätta, händer ingenting när jag klickar på tangentbordet, eller datormusen. Antagligen för att jag har blåtandstangentbord. Har jag förstått rätt så stöder inte Windows 7 USB 3.0 heller, så hur ska jag ens komma vidare om inte ens min USB-mus vill sammarbeta, och ett USB-tangentbord inte lär funka heller?
 11. Hej, har ett litet problem, vet dock inte ens om det går att fixa, men kollar här först. Jag har en bildmapp på iPhonen som jag inte kan radera då jag skapade den i iPhoto, var la något år sen nu, och för några månader sen så formaterade jag om datorn och mappen finns givetvis inte kvar i iPhoto. Hur som helst, går det på något sätt att radera bildmappen i iPhonen utan att behöva återställa den?
 12. Aha, all right. Då hänger jag med. Hade inte kvar säkerhetskopiering, men den synkade över musiken från iPhonen istället till iTunes så jag förlorade inget. tack för hjälpen.
 13. Hallå, har Googlat och sökt på forumet men inte hittat svaret på det jag behöver hjälp med. Gah. Jag har köpt musik på iTunes store x antal gånger, men hur gör jag för att synka musiken över till iTunes igen? När jag väljer tillgängliga hämtningar så synkas bara appar. :/
 14. Yes, kollat ljudinställningarna, balansen är på mitten. Använder programet Boom för ljudet, och inget konstigt där heller när jag kollar. Ljudet är bra på de inbyggga högtalarna och så. Provat två olika hörlurar och det är samma med båda när jag provar i Macen, men felfritt i iPhonen. Aja, får lämna in datorn då. Garantin gick ut i augusti, får se om det går på försäkringen. Det är nog lite svårt att göra rent jacket i datorn om det nu skulle vara smuts i den. Gah.
 15. Hallå, lär la bli dumförklarad, men ger det ett försök. Jo, när jag lyssnar på musik/är på YoutTube/ser film osv så kommer det bara ljud i ena hörluren så att säga, och är sjukt svag ljud i den andra. Provade på iPhonen och då funkar det som det ska, men det är bara när det är inkopplat i Macen som det blir så, och när jag använder hlgtalarna i datorn verkar det också funka som det ska, någon som vet varför? Och måste jag lämna in den på reparation i värsta fall?
×
×
 • Skapa nytt...