Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Umemagnus

Medlem
 • Antal inlägg

  52
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om Umemagnus

 • Medlemstitel
  På gång

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2003
 • Appleprylar
  PB 12´och iMac 20´
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Funkade alldeles utmärkt. Mina "Pappa-är-bäst"-aktier tog, tack vare dehär, ett ordentligt kliv ikväll Tack David!
 2. Hejhopp. Min dotter lyckades att radera korten på digitalkameran... Har bara hittat en massa program för pc. Finns det någt program för mac (helst gratis?) som kan rädda korten? Mvh Magnus
 3. Umemagnus

  Ljud ut

  Med Airport Express och iTunes, så kan man både skicka ljudet till externa högtalare och lyssna på ljudet på interna högtalarna samtidigt... om man nu vill det (Vet inte om jag missuppfattade ditt svar där).
 4. blir det någon skullnad om du bara har skype igång? Kan tänka mig om det är en massa andra program igång samtidigt, att datorn får jobba hårdare... Så, testa att stänga ner allt annat?
 5. nevermind... löste det... Man ska ju tillåta datorn att kommunicera med telefonen...jeeez.. fan, ikväll var det på med STORA dumstruten. MEn tack för hjälpen!!!
 6. Hurra! Det blir en blöt puss för den hjälpen. Nu en sak till (som var orsaken till felet i första hand) har laddat ner en plug-in från SonyEricsson, hur får jag iSync att "läsa" den? Trodde nämligen att det var en uppdaterad version av programmet och slängde därför originalprogrammet (därav strulet från början..." )
 7. Pacifist? Vad är det?
 8. Umemagnus

  iSync

  Har lyckats med konststycket att radera iSync, när jag skulle fixa med att synka mobilen till datorn... Jädra klantigt... Hur får man tillbaka iSync?
 9. då har ni inte varit i norrlands inland (ni som tycker att telia suger)... hade annat abb. förut och blev vansinnig, sen jag bytte till telia funkar det kanon! (och nej, jag jobbar inte på telia).
 10. Har ställt frågan i annat forum och fått svaret; Man får inte endast använda enskilda loopar, man måste ha minst tre av looparna med i samma sekvens/låt/eller vad man nu ljudlägger, för att dom ska vara "fria"... EDIT; så, tolkningen borde vara; Ja, du får sälja låtar om du har med mins tre av looparna i samma låt... Det gäller ju att göra det snyggt, i annat fall hörs det ju väldigt tydligt att det "bara" är loopar från garageband/logic eller liknande. Så, om du enbart klistar loopar så kan det nog kännas lite fattigt, men, man vet aldrig..
 11. Det som är extra kul och observant är att hennes namn finns i bilden
 12. Tycker jag borde åtminstånne inte ha så stor ångest, då jag var en av "huvudobjekten" i programmet... Har ju inte för avsikt att föra det vidare... EDIT; det funkade inte med Keepvid.com... :/
 13. "...MC Hammer, ringde å ville ha tillbaka sitt underställ..."
 14. Tjena. Jag har medverkat i ett tvprogram och vill spara det på macen. Det ligger uppe på SVT-play. Hur kan man enkelt (eller KAN man?) spara det på datorn. Vill dock poängtera att det endast är för privat bruk osv... Mvh M.
×
×
 • Skapa nytt...