Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

ackiboa

Medlem
 • Antal inlägg

  405
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

2 Neutralt

Om ackiboa

 • Medlemstitel
  Mycket bra

Kontakt

 • Webbsida
  http://

Profil

 • Plats
  Göte Borg

Senaste profilbesöken

658 profilvisningar
 1. Hade samma problem, skapade en ny användare, gjorde en mailsökning, fungerade, återvände till ursprunget, och se på f-n, problemet är borta.
 2. ackiboa

  iOS7

  Mjölkigt, rörigt och torftig design. Nu är en iPad mini med ios 6 hårdvaluta. Apple skulle strunta i att lägga så mycket tid på en sämre mjukvara och lagt resurserna på det mer självklara - vattentäta i - prylar som går att använda utomhus. Nu blir Apple frånåkta av Samsung. Apples nya Mac Pro verkar vara en fullträff, i övrigt är Apple på väg utför, de överraskar sällan med något häftigt numer.
 3. Jag förstår inte alls klagomål på skärmen. Retinakravet är överkänsligt, det fungerar utan retina på min iMac 27. Upplösningen på iPad mini är ju mer än dubbelt så hög som på en iMac.
 4. ackiboa

  Synka Anteckningar

  Jag har haft Anteckningar under mailboxarna på icloud.com, kan Anteckningar finnas utan att jag vet hur de ska visas på icloud.com - finns det något trick?
 5. ackiboa

  Synka Anteckningar

  Mina Anteckningar finns inte längre kvar på icloud.com, kontakter och kalender synkar däremot fint, hur får jag tillbaka mina Anteckningar under mitt iCloudmail? Anteckningar har synkat fint till nu och jag har inte ändrat några inställningar, vad gör jag nu?
 6. De som i vårt land protesterar mot exempelvis Mohammed-karikatyrerna bör vara medvetna om att de kan göra detta endast i skydd av precis samma yttrandefrihet som de nu vill begränsa.
 7. Du bör fråga dig varför Saab inte sålt bra!
 8. Om journalister och regering inte varit så negativa hade Saab idag sett helt annorlunda ut. Väldigt få köper en bil där varumärket konsekvent snackas ned. Saab gör inte några dåliga bilar, så det är inte där problemet ligger.
 9. Håll in start- och hemknappen i minst en minut, detta hjälpte mig i samma läge.
 10. Idag kom 3s strypning av Viber; An internet connection is required to place free Viber calls. check your connection and try again. Place a regular call instead? Har testat på två olika iPhones på två olika platser. Övrig internettrafik fungerar.
 11. ackiboa

  Slippa TV licensen

  I tolv år gjorde Leif GW Persson ”Efterlyst” tillsammans med vapendragaren Hasse Aro på TV3. Idag är han hos SVT och gör ”Veckans brott”. Även om han trivs med det nya jobbet finns det saker som var bättre förr. – Hos SVT finns det en övervakande funktion. Så var det inte på Trean. Där var det bara att tuta och köra, säger han. Det Leif GW Persson vänder sig emot är det han kallar för en byråkratisk överbyggnad hos public service-företaget som är större än själva redaktionen för programmet. Den består av anställda som håller koll på produktionen och sätter ramarna. – Sådana människor har aldrig något att tillföra. De säger hela tiden vad som inte går att göra. Det är som en inbyggd reflex för dem att säga nej och det blir jävligt tjatigt efter ett tag, säger han. – Man förstår varför SVT-produktionerna blir så mycket dyrare än alla andras.
 12. Den dömde 37-åringen är sedan mer än tio år verksam som översättare av japanska serier och är en av Sveriges främsta experter på området. Han har översatt drygt 80 titlar i 2 olika serier utgivna av Bonnier Carlsen, men efter domen i Uppsala tingsrätt avslutade förlaget allt samarbete med honom. Starkt jobbat av Bonnier Carlsen! Klart man ska vika ned sig när det blåser!
 13. Product iMac Recommendation: Neutral - Mid product cycle Last Release July 27, 2010 Days Since Update 161 (Avg = 226) http://buyersguide.macrumors.com/
 14. Om tradition ska visas full respekt så har religionen en plats, men annars är religiositet fullt jämförbar med tron på tomten. Det verkar dessutom som att tomten har ett överläge, han har självdistans och tål att drivas med. Överstepräster med långa skägg saknar självdistans, de har de för övrigt gemensamt med diktatorer och faktiskt också vår kung. Jag vet vad det beror på.
 15. ackiboa

  iOS 4.1

  ÄR HDR, kameraoptimeringen för iPhone 3Gs också?
×
×
 • Skapa nytt...