Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Dennis_Sk

Medlem
 • Antal inlägg

  264
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

1 Neutralt

Om Dennis_Sk

 • Medlemstitel
  Mycket bra
 • Födelsedag 8 november

Profil

 • Kön
  Male

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2008
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Hej peeps! Har en Macbook Pro inköpt i somras (early 2015) som ibland uppvisar störningar i grafiken när den väcks från vila. (ungefär som förr när man försökte visa en bild med fler färger än vad sin dator klarade av, se bifogad bild) Symptomen kom först efter Sierra släpptes och installerades och uppkommer kanske 8-10 gånger på 20 när man väcker datorn från vila. Störningarna försvinner efter 10-20 sekunder när de inträffat. Jag verkar inte vara ensam om detta heller då det finns ett par youtubeklipp som påvisar exakt samma sak. Här ett exempel: Har pratat med Apple-supporten vilket bad mig testa resetta nvram till att börja med men avhjälpte inte saken.Jag ska ringa dom igen men anledningen att jag skriver detta är för att se om kanske fler här råkat ut för samma sak och om ni kunnat lösa det på egen hand.
 2. Varför går du till Elgiganten? Apple har en världstäckande garanti på datorerna, jag hade hoppat in på en applebutik eller en apr. Är ju bättre du får ett utlåtande direkt av Apples än att elgiganten idkar den till nån knepig HP-serviceverkstad...
 3. Kollar man egenskaperna för mediat som man vill hoppa över så ser man ju på vilken/vilka servrar de ligger på. Borde ju bara vara att spärra trafik därifrån.
 4. Ja på datorn är det ju en sak, men skulle finnas samma möjligheter för ios också...
 5. Eller så skiter du i vilket kort du har i och använder GoPro-appen. Där kan du koppla upp dig mot kameran trådlöst och tanka över bilderna och filmerna direkt till kamerarullen i din padda. Så gör jag när jag är på dykresor och har tagit nån trevlig bild som jag vill dela med mig av.
 6. Jag brukar använda iMovie på macen till mina gopro-filmer, men vet inte hur iosversionen sköter sig...
 7. Jag har EN appletv på nätverket och från början stod det AppleTV(1) i AirPlay-menyn. För ett tag sedan stod det en 3'a efter i ett par veckor, sen stod det en 5'a ett tag och nu står det en 6'a. Har fortfarande bara en AppleTV på nätverket. Vet inte vad det beror på men du är inte ensam.
 8. Kör med en 50" Philips via hdmi på min nya mini. Tv'n är för visso från 2007 och har både 720 och 1080p. Men hur jag än mixtrar så har jag exakt samma symptom som du. Oskarp och fula sorgkanter. Är väl "HD-ready" det kallas dvs enbart 560p men skalas upp till 720/1080...
 9. Hoe hoe! Uppdaterade min iPad4 igår och märker till min besvikelse att när jag spelar musik via AirPlay från paddan samtidigt som jag surfar runt med safari så stannar musiken upp ett par sekunder ibland om jag klickar på en länk eller reloadar sidan. Inte varje gång, men mer ofta än sällan. Detta hände aldrig på tidigare ios-versioner. Någon mer som råkat ut för detta och har en lösning?
 10. Pratade med Apple, de skickar en ny på direkten med UPS.
 11. Frun köpte en ny iPad retina 16gb wifi för 3-4 veckor sedan och ikväll när den låg på laddning här på bordet så hörde vi en "poff" ifrån eluttaget. iPad laddaren var varm som f*n och luktade bränt och ipaden hade slutat ladda vid 34%. Det är originalladdaren på 12w och har varit använd 5-6 gånger. Den sitter heller aldrig i när den inte används. Köpte själv en likadan padda som jag laddar för första gången här och nu. Med en identisk laddare. Den är inte varm men det känns ju lite vanskligt då båda är köpta på Elgiganten och säkert kommer från samma batch. Någon mer här med liknande erfarenheter?
 12. Nej du, inget windows här på många år. Bara Amiga, och OS X.
 13. Var ett tag sedan det pratades i denna tråden. Men för sakens skull så kan jag säga att numera står det Apple TV (5) hos mig... Fortfarande inte lagt till/tagit bort några enheter i nätverket...
 14. Håll ut ett par dagar får du se... Efter att jag gjorde en dagsresa via Danmark till Tyskland och kom hem igen förra veckan så kunde jag bokstavligt talat se hur batteriprocenten sjönk. Innan jag åkte så laddade jag min 5'a kanske var 5'e dag. Efter 2 dagar så blev den normal igen.
×
×
 • Skapa nytt...