Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Gojlos

Medlem
 • Antal inlägg

  1 385
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  2

Gojlos vann dagen: 20 juli 2016

Gojlos hade det mest gillade innehållet!

Anseende på webbplatsen

66 Bra

Om Gojlos

 • Medlemstitel
  Lysande
 • Födelsedag 1960-11-14

Profil

 • Plats
  Göteborg
 • Intressen
  Ishockey och då ligger speciellt Frölunda mig varmt om hjärtat.
  Apple och deras produkter förstås, inte att förglömma, matlagning med en Dry Martini vid sidan om.

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2008-09-13
 • Appleprylar
  iMac 27 Retina (2014), MacBook Pro 13 med touch bar (2016), MacBook 12 (2017) , Mac mini (2012), iPad 9,7 (6:e gen), iPhone 11 Pro, AppleTV HD, AppleTV 4K, Airpods 2, 2 st HomePod, Apple Watch series 4.
 • Bytt från pc
  Ja

Senaste profilbesöken

1 075 profilvisningar
 1. Som tidigare nämnts så är en Samsung T5 SSD alldeles tillfredsställande. Jag har dock installerat Parallels Desktop och har endast den virtuella maskinen på SSD disken. Fungerar klockrent.
 2. Har du raderat raderade bilder, de ligger kvar i 30 dagar har jag för mig om du inte gjort detta.
 3. https://www.nordichardware.se/ssd-guiden Bra sida för att kolla SSD diskar.
 4. Samsung 860 evo är bra och snabba diskar till ett vettigt pris. Det är utan tvekan det bästa du kan göra för att hotta upp den.
 5. Prova säker start, håll ned shift knappen medan Macen startar. Starta sedan om igen och prova.
 6. Välj den vänstra, Macintosh HD.
 7. Det innebär förmodligen ingen risk alls men att programmakaren valt att inte gå via Apples plattform app store. Det finns många som inte förmedlar sina program den vägen.
 8. Varför inte lägga den bild du vill använda på den interna disken och flytta motsvarande tyngd till den externa om nu en bild belastar den interna så oerhört? Måste hålla med lappen71.
 9. Är det iTunes eller Music? Vilket OS kör du? Har märkt att man bara kan dra och släppa i Låtarvyn om det handlar om Music. För övrigt tycker jag att iTunes är mycket mycket bättre än nya Music.
 10. Jag har handlat på batterikungen.se och blev nöjd.
 11. Gojlos

  Köpa HomePod

  Här en recension där man tycker att t.om Sonos 5 får stryk av HomePod men att Siri är superkorkad. Så är man audiofil är HomePod onekligen ett bra val. Vad jag förstår har man lagt till röststyrning för Spotify men då jag kör med Apple Music har jag inte testat.
 12. Bara glimten i ögat finns med. ...och det gör den.
 13. Vill rekommendera Dougs AppleScripts https://dougscripts.com/itunes/index.php Här finns massa bra scripts som t ex hitta albumomslag. Själv använder jag två. Proper English Title Capitalization samt Find Album Artwork with Google.
 14. När jag nu skulle testa hade jag stängt av macen och döm om min förvåning när docken fanns där igen. Tog ändå bort filen och startade om, docken finns där igen. Får återkomma i frågan om det händer igen. Tack Alix för hjälpen. Utgår från att du menar Preferences i det "gömda" biblioteket.
 15. Efter uppdatering till Catalina så är docken försvunnen varje gång jag startar min Mac. Har uppdaterat till Catalina på två Macar och detta sker endast på en av dem. Jag löser problemet genom att i Terminal skriva: killall Dock men efter omstart är den borta igen. Vill inte hålla på med terminalkommandon varje gång jag startar datorn så hur fixa detta problem?
×
×
 • Skapa nytt...