Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

mps

Medlem
 • Antal inlägg

  193
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  1

mps vann dagen: 11 oktober 2010

mps hade det mest gillade innehållet!

Anseende på webbplatsen

2 Neutralt

Om mps

 • Medlemstitel
  Bra

Profil

 • Kön
  Male

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2008
 • Appleprylar
  MacBook, iPhone 4, iMac G4 17", iPod Classic 160GB, iPhone 3G, iBook G3 Clamshell, iPod Video G5
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Såg bra ut. Testade den osm heter PDF Max nu. I Expert, går det att lägga in textrutor och sedan rotera dem? Gick inte att läsa sig till riktigt. Samt radera annan inlagd information på en ritning tex?
 2. Är i behov av en app för ipad där man kan redigera pdf. Gäller planogram/ritningar över lokaler, där jag behöver lägga in text. Test som skall kunna formateras, roteras etc. Om det går att radera tidigare inlagda objekt i pdfen är ett plus. Tips?
 3. Det som är det lustiga. Funkar felfritt i PCn den kommer ifrån.
 4. Hittade en gammal 2.5" disk i gömmorna och satt i den. Funkade direkt. Varför funkar inte den andra? Har ingen släde/hållare till 2.5". Ingen fara om den sitter lite på sniskan väl Datan står ju still.
 5. Hmmm. Det är ju två sladdar bara? Går omöjligt att sätta dem på fel håll?
 6. Höll inne C vid uppstart med skivan i. Kom in i systemet men HDD visades inte i listan.
 7. Så boota upp med nya disken. Sen? Borde den inte klicka något vid uppstart?
 8. Nej nej. Byta ut disken. Så i med den windowsformaterade, nolla den och sedan få in Snow Leopard från skiva.
 9. Har en iMac 21.5 Intel. Där disken krashat. Har en gammal PC med en bra HDD i som jag tänkte stoppa i istället. Skruvar ur och skruvar i. Ingen reaktion. Fick ett frågeteckan på skärmen har jag för mig. Monterade tillbaka den trasiga och man hör hur läshuvudet försöker. I med Windowsdisken och den är knäpptyst. Ingen som helst reaktion att där är en disk, hittas inte i installationen heller. Vad gör jag för fel?
 10. Har en vit Macbook late 2007 och en Unibodu 2008. En laddare som använts till båda. Laddade den vita, sen har den legat i två veckor. Använt Unibodyn och laddat dagligen med laddaren. Kom hem och skulle ladda den vita. Men det går inte längre. Laddaren lyser inte. Tar jag ut batteriet så gliser det på laddaren men det går inte att starta. Har nollställt SMC. Vad har hänt???
 11. Ska byta ut 120GB original disken mot en SSD.Kollat lite på Samsungs för ca 1400:- för en 256Gb. Vad säg om den? http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=974937 Dagligt surfbruk inhet avanserat el så. Funkar?
 12. Har ett litet skumt problem med nätverket här. Använder mig av Telias bredband. Felet började med att jag aldrig kunnat streama film, musik etc från dator till tex iPad. Införskaffade en Apple TV häromdagen, och kunde givetvis inte köra Airplay. Det som händer är att det fungerar i ca 3-5sekunder sedan bryts det. Macbooken tappar signalen och börjar söka och lyckas sällan hitta utan att man stänger av Airport på den. Testade att koppla in en gammal FON router som låg här. Har kopplat: Telejack -> Telias Zyxel modem -> Zyxel trådlös router -> FON router(via sladd) Det funkade. Kunde ansluta till FON och streama hur som helst. Har även 7.06mbit på FON och 6.88mbit enligt Bredbandskollen. Men.... Koppar jag FON routern direkt på modemet, så hittar den ingen tilldelar IP enligt infon på Macbooken. Startat om och testat med olika uttag på router och modem utan resultat. Så nu sitter man här med två routers......känns lite onödigt. Skulle införskaffa en Airport Extreme var det tänkt. Men vill klura ut detta problemet först. Så jag måste alltså gå genom Zyxelroutern. Kopplas något direkt på modemet, router eller vanlig trådad anslutning så vill det inte funka. Rörig förklaring, men jag är trööööött. Fråga om det är för otydligt.
 13. http://www.mstore.se/m4n?seid=etailer-product&cat1id=0&prodid=604264&famid=0&cat2id=0&viewMode=3&manid=0&catgr=0 Ta av sidan och kolla vad som står på agregatet. Står fullständig spec där.
 14. Skulle vilja använda min iPad som mus och tangentbord till min Macbook. Då ansluta via bluetooth. Något mediakontrollprogram finns kanske? Har inte hitta något mer än en massa som kopplar via wifi. Finns det?
 15. Har läst där nu och kommer fram till samma sak. Apple säger 1gb men det ska gå med 2gb. Har köpt ett likadant som detta: http://eshop.macsales.com/item/Other%20World%20Computing/2700DDRS1GBA/
×
×
 • Skapa nytt...