Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Gabbeman

Medlem
 • Antal inlägg

  1 121
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om Gabbeman

 • Medlemstitel
  Lysande
 • Födelsedag 1972-10-27

Profil

 • Kön
  Male

Macanvändare

 • Bytt från pc
  Nej
 1. Ja varför inte? Folk gillar ju att hålla på med Linux så...
 2. Såklart vi gör det, precis som i alla trådar som rör Torrentklienter. Jag ska ladda hem och testa efter jobbet så år vi se om det är dags att byta ut Transmission (som f.ö. är mycket bra för detta ändamål)
 3. Du kan ju inte jämföra priser om du tar priset för ett fultankat program och jämför med en licens. Med samma logik kan ju jag hävda att Apple alltid varit mitt billigaste alternativ eftersom jag alltid stulit mina Macar. Inget blir ju billigare än gratis, eller hur.
 4. Ber att få tacka för tipset. Tyvärr s sitter jag ju på Tiger hemma och GB kräver ju 10.5 men jag ska installera det på jobbet imorron.
 5. Jo, det är samma sak fortfarande efter uppdateringen till 3.2.1 (under 10.4.11). Safari krashar med PithHelmet installerat, och det räcker med att man är inne på mer "avancerade" hemsidor som eBay eller håller på och laddar en webbsida och öppnar utterligare en flik. Dåligt Apple. SKITDÅLIGT!!!
 6. Eller så kan man säga till dom som skändar sina egna barn att -Om det är så viktigt för er att skära sönder era egna barns underliv att ni efter att först rest över halva jorden för att komma hit, reser tillbaka över halva planeten för att karva underliv, och sen reser tillbaka. Ja desvärre, så är ni inte välkomna i vårt land längre era (självcensur), (självsencur). Tack och adjöss! Det finns bättre människor som behöver vår hjälp och skydd. Jag dra mig ur den här tråden nu för jag känner att den här frågan upprör mig så j-a mycket så jag blir illamående.
 7. Hemma så dök Safari med PithHelmet efter 3.2. Har inte kommit hem ännu för att se om den senaste fungerar med PH. Men här på jobbet så låste Programuppdateraren rubbet så det blev omstart för att få updaterat till 3.2.1 men nu så verkar det fungera.
 8. Jag läste detta några gånger för att fatta vad det egentligen betyder. Detta måste ju betyda att "begåtts utom riket" måste ju innebära brott mot det landets lagar, och inte brott mot svensk lag! Hoppas verkligen att dette inte går igenom. Hur skulle det se ut och var kommer det att ta slut? Kommer snart lagarna att följa med svenskar som reser utomlands, kommer svenskar som röker på krogen i Karachi att dömas till böter vid hemkomsten? Till exempel. Och ska då vi svenskar hävda rätten till toplessbad i Marocco och kommer vi att kräva att få spela Wagner på balkongen i Tel Aviv? Sen vilken j-a diskussion egentligen. Här håller "vi" på och tjatar om att invandrare ska rätta sig efter våra lagar och våra regler. Min fråga till Beatrice blir ju då. -Varför ska då inte invandrarna få leva efter sina lagar i Sverige? Varför inte shariadomstolar? Varför inte könsstympning? Varför inte avrättning meddels halshuggning för äktenskapsbrott, stening för otrohet? Lika för alla, deras lagar i Sverige och svenk lag för svenskar utomlands annars så håller vi käften. Ok?
 9. Hoppas att den nu fungerar med PithHelmet. Har fått köra tröga FF nu i någon vecka. Eww...
 10. Ookej, har du postat detta i rätt tråd, eller håller du på och låssas att du har druckit igen. Som förra veckan när du härjade loss om svenska Armén och grejer. Bland det roligaste inlägget jag för övrigt läst på år och dag!
 11. Enkelklicka på den Word fil som du vill välja och sen "Visa info" där väljer du vilket program du vill öppna det med, sen klickar du även "Öppna alltid med..." Klart Välkommen till sekten förresten!
 12. Ja, vad är det för något? Har du screenshots att dela med dig av Välkommen till sekten förresten!
 13. Har du både PPC och Intel i din burk? Vad är det för någonting? Om det är en prototyp från Apple som du kommit över så borde den ju vara värd hur mycket som helst tycker man!
 14. Jo, alltså att killen är en höjdare inom MS har jag förstått. Men dom här två är ju knappast personer som någon hört talas om. Alltså, Jannike Björling måste ju vara mer känd än denna person bland svenska folket. Återigen "Årets hetaste bröllopspar"?? Om Linda Skugge gifter sig med Calle Schulman så skulle det vara större att skriva om.
 15. För att ställa en helat annan fråga. Vad är det här för människor? Har aldrig hört talas om dom över huvud taget. Han e svinrik och hon e också rik, men inte lika. Aftonbladet skriver "Årets hetaste bröllopspar". Men vad heter dom? (inte kolla). Snacka om att redaktionerna inte har någonting att skriva om.
×
×
 • Skapa nytt...