Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

davve

Medlem
 • Antal inlägg

  418
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om davve

 • Medlemstitel
  Mycket bra

Kontakt

 • Webbsida
  http://www.myspace.com/davidfredr

Profil

 • Kön
  Male
 • Plats
  Östergötland

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2008
 • Appleprylar
  G5 Quad
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Tack så mycket!! Det funkade
 2. Jag har gjort det nu men problemet är fortfarande kvar =(
 3. Hej Har ett problem med när jag spelar upp en ljudfil eller ljudinspelning mm. och vil göra fönstret större. Då blir fönstret som stavar. Varför blir det så här och vad kan man göra åt det??
 4. I nya iTunes 10 så står det om man klickar på "Om iTunes": "CD-, DVD-, Blue-Ray- och Musik och Videorelaterade data från Gracenote Inc....."
 5. Enligt Cyberphoto ska de få in iPad:en till sitt lager nästa vecka. Men det är bara 16GB, Wi-Fi. De andra står det att leveransdatumet är okänt. http://www.cyberphoto.se/ /David
 6. Hej! När kommer iPod Touch 8GB uppdateras egentligen. Eller måste man vänta enda till September då de brukar uppdatera dem vanligtvis? Ska man vänta eller köpa en nu?
 7. Varför är det inte som i Tiger där man bara drog dem åt sidan?
 8. Det funkar bättre nu men inte så bra som det har gjort förut.
 9. Hej! Har den senaste MacBook Pron och undrar om fläkten ska låta, men ska väll bara höra den när datorn är "ansträngd". Kommer inte ihåg att den gjorde det när datorn var ny. Det låter inte så mycket men lite grann.
 10. Nej, det är alla programmen och alla finns även kvar på datorn. Och jag menar att jag inte kan flytta runt dem i dock och bestämma ordningen på dem. Som t.ex att jag vill ha Pages mellan iPhoto och Keynote.
 11. Hej! Har ett problem med programmen i dock. de går nämligen inte att flytta, utan de är låsta. Varför är det så och vad kan man göra åt det?
 12. Ett program som omvandlar alla flashfilmer på Youtube till Quicktime och blockerar all flash reklam är "Click to flash" http://rentzsch.github.com/clicktoflash/ Sen om du har msn eller liknande så ska du inte ladda ner msn för mac utan skaffa "adium" ett snabbare och macigare alternativ som man kan ladda ner pluggins och teman till för att få det precis som man vill.
 13. Det är som du säger: " Once you go mac you can't go back " Jag tror att det en mac kommer passa till det du ska ha den till men jag skulle välja en MacBook Pro istället för en vit macbook. Har kollat på macbook:en i butiken och den har blivit smutsig och repig av att bara stå där. Så Macbook Pro är mycket mer tålig, har en själv och den ser fortfarande ut som ny. Sen om du ska spela en hel del eller om det är något program som inte fungerar på macen, som du behöver, kan du ju installera Windows på den. Köp också iWork, bästa programpaketet som finns.
 14. Hej! Jag har Snow Leopard och jag tycker min menyrad är för transparent. Hur får man den att bli mindre transparent eller ska den vara såhär?
×
×
 • Skapa nytt...