Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Mikael_A_67

Medlem
 • Antal inlägg

  14
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om Mikael_A_67

 • Medlemstitel
  På gång

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2008
 • Appleprylar
  IMac 24"
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Köpt en Samsung PS51E8005 = 51" Plasma. Är hur nöjd som helst med bild men resten...När man köper Apple-produkter så är man bortskämd med att redan när man packar upp så infinner sig en premium-känsla. När man packar upp en Samsung så blir man lätt tveksam...Alla sladdar, batterier, fjärrkontroller är nedlagda i en plastpåse huller om buller. Svårt att få upp TV:n ur den bruna wellpapp-kartongen. Måste "bygga" ihop själva foten med skruvar som har dålig passform. Själva installationen går enkelt. Smart-Tv = uruselt. Segt och fult. Röststyrningen=pinsam. Ett försök av tio funkar. Plötsligt kan tv:n sätta på sig självt när någon i familjen uttrycker något som liknar "hi TV" Rörelsestyrningen=Helt värdelöst. 3D funkar fint och skapar en extra dimension. Allshare=Nej tack när det gäller streaming. När det gäller USB så funkar det fint och den tar i princip alla format. Sammanfattning: Köp TV:n. BIlden är grym! Addera till en Apple TV alt Mac Mini för att få en "riktig" smart TV. När det gäller bild så har jag sjukt noga jämfört med Philips och kan bara konstatera att Samsung vinner överlägset jämfört med Philips. Det enda märke som var jämförbart var Panasonic. Tycker dock att Samsungen är snyggare samt aningen bättre pris.
 2. Som vanligt har Aftonbladet valt att läsa första inlägget och inte "orkat" läsa vidare. De allra flesta verkar ha ej uppdaterade routrar som ställer till problem men efter uppdatering så funkar det fint.
 3. Läs mer på http://www.macworld.com/article/150421/2010/04/iphone4.html
 4. Jepp, har även gjort det....funkar ändå inte..nä nu blir det PC istället...skoja bara...ALDRIG mer PC
 5. Sedan jag installerat "snow" så tappar Mail mitt lösenord och jag måste lägga in det manuellt gång på gång. Någon som upplevt detta?
 6. Samma sak här! Hoppas på att det är Telia om strular...Hoppas någon på Macworld kan rota i detta.
 7. http://di.se/Avdelningar/Artikel.aspx?Arti...ionid=undefined
 8. Vet någon ifall Bento Filemaker for Iphone kan hantera att spara mail?
 9. Dagens Industri har lagt ut ett reportage om Spotify och Iphone och det är helt ok men det som gör mig riktigt förbannad är att kommentatorsfunktionen SVÄMMAR över av falska och felaktiga kommentarer om Iphone. Försöker lägga in fakta om tex. Iphone försäljningsframgångar men de tas bort...Är absolut inte Apple-anställd däremot fantastiskt glad att jag äntligen fått en telefon/gadget som verkligen fungerar. Gå in och testa och lägg in fakta om Iphone på DI och ni blir garanterat censurerade.
 10. Nix, den använder inte GPS. Skippa Nike och gå på runkeeper istället. Betydligt bättre.
 11. Hej! Hur lägger man till lokala brevlådor i mail?
 12. Hej! Blåtanden funkade utmärkt både i bilen och till SE HBH-DS200 men sedan idag så går IPod:en igång av sig själv... Någon som upplevt detta? Känns som det är Iphonen som ej fungerar rätt då det sker både med hörlurar och i bilen.
 13. En helt underbar telefon! Kan faktiskt inte komma på något som jag känner mig tveksam till. Hade en HTC 740 innan (någon som vill köpa...?) Helt ok kvalite men Windows Mobile....Helt ofattbart att ett företag som Microsoft med dess oändliga resurser inte kunna utveckla något bättre. Det jag är mest imponerad av än så länge är app:en Runkeeper. Känns betydligt bättre än Nike+ och betydligt billigare (75:-) samt att jag kan välja vilka skor jag vill och inte tvingas till Nike. Blåtanden funkar utmärkt och streamar perfekt till bilstereon. Inga mer kontakter här! Nu väntar jag bara på TOMTOM skall släppa navigatorn så blir allt perfekt
 14. Inte apples fel. Pratade med kundservice och dom har haft problem hela veckan med SMS. Lagom roligt att boka biljett och utgå från att platsreserveringen syns på SMS:et. Istället får man försöka hitta en konduktör som absolut inet vill hjälpa till. tack SJ!
×
×
 • Skapa nytt...