Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

StevenHyde

Medlem
 • Antal inlägg

  551
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

1 Neutralt

Om StevenHyde

 • Medlemstitel
  Utmärkt
 • Födelsedag 1985-10-10

Kontakt

 • Webbsida
  http://

Profil

 • Kön
  Male
 • Plats
  Fremantle, Western Australia.

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2008
 • Appleprylar
  2 st MBP15 - iMac - iPhone 2G - iPhone 3G - iPhone 4 - iPhone 5s
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Hoppas min länk hjälpte till då Blir bara irriterad på muppar som skräpar ner i forumet utan att ens försöka googla lite innan.
 2. Vad är det med folk? Du startar en tråd istället för att googla något så enkelt? http://bit.ly/1eYN9aJ
 3. Jag hoppas personen vet det och att den också vet att man inte ska lita på dig. Att logga in på någon annans konton/användare/etc. är inte okej. Spelar ingen roll om man bara "gjorde det för att testa", man gör inte sånt, punkt slut. #kanintehållamigmednästatag #duärenidiot
 4. Man kan tycka att det borde komma ett svar från macworld. Men de läser nog inte forumet nowadays.
 5. Någon mer som tröttnat på svenska macworld? 1. Reklamen... De har tryckt in så mycket reklam det bara går.. Nu ska man till och med behöva stå ut med en STOR reklamsida innan man ens kommer in på macworld, som givetvis måste klickas bort. Jävligt fula reklamknep macworld. 2. Artiklarna.. Herregud? Vad hände? De håller ingen som helst standard längre. Senaste artikeln jag läste var om en twitter app, som var värd varenda krona men samtidigt hade fått minus för att vara dyr? 3 Man behöver inte modernisera allt. Om man inte kan göra det på ett proffsigt sätt, man borde kunna förmoda att macworld i dagsläget borde styras av ett relativt proffsigt gäng då Apple i allmänhet blivit så mycket mer populärt än för 5 år sen. Att göra videoartiklar är ok, men då ska man ha ett större intresse för de man tar upp i artiklarna. Dessa är på tok för oproffisionella för att ens postas. Bristen på intresse döljs bättre på skrivna artiklar och passar er bättre. Någon mer än jag som går in på en rubrik och tänker "Ja! De här vill jag läsa om" och kommer till en sida med en videoartikel för att sedan stänga ner sidan? Ta det jag skrivit med en nypa salt, kan vara så att jag har en dålig dag, är ett troll, eller så kan det kanske vara så att det ligger något i det jag skriver. Det får vi aldrig veta. Men... Nu till min stora fråga: Vad finns det för alternativ?
 6. Vadå efter att ha ringt apple?
 7. https://forum.macworld.se/index.php?app=core&module=attach&section=attach&attach_rel_module=post&attach_id=70035 inte?
 8. Klart den syns annars hade jag ju inte frågat
 9. Vackert, gillar lurarna! Riktigt bra ljud faktiskt. Kör samma märke till två kanalssystemet. Nu till frågan: vad kör du för skärmsläckare??
 10. DaisyDisk är ett annat bra program för att få lite överblick över hårddiskarna.
 11. Jag använder i dagsläget leopard, förmådde mig aldrig till att uppdatera till snowleopard. Dags att uppdatera nu känner jag! Nu är frågan, hur gör jag det på smidigaste sätt? Mvh Niklas
 12. Jag har förstått att man behöver ett utvecklarkonto för att köra betan av iOS5, är det svårt att fixa ett sådant? Hur gör man isf? Kan man inte ladda hem betan manuellt?
 13. Du är en av få på detta forum med smak! Grattis! Snygg bild!
 14. Varför testar ni inte fler och gör ett test istället? Det finns ju flera liknande program. Ni väljer ett program, testar det, sen ger ni det ett dåligt betyg? Som om det skulle vara matnyttigt för era läsare? Om jag hittar en app, och inte är nöjd med den så går jag givetvis vidare och provar fler. Inte är det väl någon här inne som kommer välja en app som ni betygsatt 3? För er som vill ha något bättre så rekomenderar jag SmartSync.
×
×
 • Skapa nytt...