Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

grotta

Medlem
 • Antal inlägg

  117
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

3 Neutralt

Om grotta

 • Medlemstitel
  Bra
 1. Min smartphone försvann för några dagar sedan. Em gammal Motorola med Android 7 i. Jag undrar hur man gör för att söka efter den?
 2. Låter som ett problem jag fick efter att ha spillt te på tangenterna
 3. Det gick ju bra att reinstallera från Time. Tack för all hjälp nu fungerar allt.
 4. Hur gör jag en ominstallation, är det en tangent jag ska hålla nere vid uppstart?
 5. Jo, och så ser det inte ut hos mig.
 6. Ja, det är min egen hemdator och det är ingen betaversion
 7. Det går inte att göra.
 8. Jag kan inte rensa cache och historik i Safari. Hur var det nu man gjorde för att få fram biblioteket?
 9. Jag installerade Chrome, kan de vara orsaken?
 10. Yippi, nu gick det att stänga ner Safari. Men när startade Safari igen fungerade ändå inte programet. Jag får gå över till Chrome.
 11. Det var nog så att säker start fungerade inte. Det ska ju vara en sådan där sak som visar på att något sker och så ska det stå safe boot. cmd+alt+esc fungerar inte heller, händer ingenting. Men som tur är fungerar Chrome, funderar på om jag kanske måste formatera om hårddisken och sedan installera systemet på nytt, men helst vill jag förstås slippa krångla med det för det tar ju sådan tid.
 12. Tyvärr det det fungerade inte. Det är också så att när jag går in på en sight så fungerar inte länkarna. Jag har en flash disk om det nu har någon betydelse.
 13. grotta

  Problem med Safari

  Jag kör senaste MacOs versionen. Jag kan inte stänga av Safari och jag kan inte stänga eller starta om datorn p.g.a. att Safari ligger i vägen. Tyvärr går det inte att slänga Safari, det har inte heller hjälpt med att låta Chrome vara standard web läsare. Det enda sättet för mig att stänga datorn är att dra ur sladden. Men så fort jag startat upp igen ligger Safari kvar och trilskas. Är det någon som känner igen sig och kan hjälpa mig?
 14. Det kanske är bra då, bara tuta och köra.
×
×
 • Skapa nytt...