Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Axelman

Moderator
 • Antal inlägg

  59 046
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  448

Allt postat av Axelman

 1. Det ska vara utagerat vad jag vet. Vi fick ju omval och sen har jag inte hört mer.
 2. Nu är uthusdörren nytjärad. Doften......
 3. Upptäckte att klingan till battericirkelsågen är väldigt smal så det går åt mycket mindre energi att kapa då spåret är extra smalt. Kolla om inte det finns smalare skivor till din blivande vinkelslip.
 4. Batterier är plural. Inte "den". Sen fikar jag när jag vill! Jag är ju Baron af Ledighetskommitén för bövelen!
 5. Byggde karmen till uthusdörren igår och byggde dörren idag. I morgon blir det småjusteringar och Hedins trätjära! Som på gammalt vis och det luktar underbart!
 6. Fick en sats DeWalt-prylar när jag köpte uterummet. Den batteridrivna cirkelsågen är min nya kompis! Sågen är liten, lätt och stark. Men jag har 2 Ah batterier så den går inte så jättelänge. Men tillräckligt för hemmapul. Såg att snickarn hade 5 Ah i sin när han var här.
 7. Tja... är man en fåne får man vara beredd på att ta lite skit.
 8. Processormässigt är den väldigt bra för att vara så gammal. Får den en SSD Samsung Evo och 16 GB RAM 204-pin PC-10600 (1333 MHz) DDR3 SO-DIMM är den i det närmaste upp to date. Grafikkortet blir då den svaga länken men det är inte så mycket att göra åt. ( Även om Apple säger att det bara kan köras 8 GB RAM så är verkligheten 16 GB RAM )
 9. Men skit i fånen å köp en Bosch multiverktyg du med!
 10. Ingen är helt blind.....
 11. Jag har tittat på en rad olika program som involverar gamla bilar och i 99 av 100 så är möss/råttinvasion regel. Frågan är mest hur dj&&vligt det har blivit efter dem. Bifogar en bild på en av de värsta jag sett.
 12. Jag tänker att likheterna är att myndigheterna kan få tillgång till telefonerna på sina villkor. Vad är det som säger att det inte är ett svepskäl för att kunna gå mycket längre? Jag fick boken om Edward Snowden i julklapp och det är både intressant och skrämmande läsning. Den gör att man måste tro det allra värsta direkt om slika ting. För hur stoppar man tillbaka Pandora i sin ask/iPhone.....?
 13. Grannen har haft besök av dessa gnagare i sin Hyundai. Ingen vet vad de gjort förutom pruppat överallt men bilen lider av elfel som kommer och går. Så förutom vinterdäck och motorvärmare kanske man får lägga till musfälla i extrautrustningen.....
 14. Jonas vet exakt var hon är så "finna" går ju fetbort.
 15. Den är nog effektivare......................
 16. Är inte det exakt samma sak som Trump anklagar Huawei för? Eller har jag missat nåt?
 17. Haft "fullt upp" några dagar. Dvs utifrån min ork. Hämtat byggmaterial från bygghandeln och håller på att bygga en uthusdörr. Har nyss fått karmen klar och dricker kaffe. Sen ska den på plats och så ska dörren byggas. Jättekul! Köpte också sista multiverktyget som XL-bygg haft på REA. Lånat svärsonens i ett år och upptäckt att man klarar sig inte utan den. Det är inte så ofta man kör den men när den körs är den oumbärlig. OM det är trångt eller allmänt kinkigt med att kapa nåt så är den GULD!
 18. Bra! Skit i fakta! Kasta lort!
 19. I Daniels bok förekommer uttrycket evigt. Daniels bok fanns långt innan Katolska kyrkan. Många av dem som sover i mullen skall vakna, några till evigt liv, andra till skam och evig fasa. Dan 12:2 I nya testamentet finns lite olika beskrivningar på det eviga livet. Här ett exempel. Vi vet att då det tält som är vår jordiska boning rivs ner har Gud en byggnad åt oss i himlen, en evig boning som inte är gjord av människohand. ( Tält här är en bild på människan ) 2 Kor 5:1
 20. Sorterat mansprylar i min mancave. Lagt om några trädgårdsplattor. Bjöd elsonen på lunch. Trevligt!
 21. Du har ju fel i denna tråden också. Felet består i att säga att man ska undvika kolhydrater. All forskning stöder bara en tes: Ät inte mer energi än du gör av med. Tipsen på vägen är att äta mer grönt, mer rotfrukter, mindre med rött kött och animaliskt fett, undvika socker, måttligt med salt. Bästa medicinen är att röra på sig och träna regelbundet. Då frigörs kroppens egna mekanismer. Blodet spolas runt bättre och syresätter kroppen samt transporterar bort slaggprodukter. Hälsans ABC.
 22. Jag köpte tredje part från en stor aktör på internet. Sen blev jag tvungen att köpa ny skrivare. Aldrig mer piratbläck.
 23. Just nu har vi +9,4°. Någon som har det varmare? Nu går jag ut i skjortärmarna... men väntar lite till med badbyxorna.
 24. Fel. Igen. Ät en balanserad diet med kolhydrater som innehåller något mindre energi än vad du gör av med via kroppslig exercis. Vi har onödigt med socker i maten och för övrigt i dricka och godis och socker råkar vara kolhydrater. Kroppen behöver kolhydrater men behöver inte socker.
×
×
 • Skapa nytt...