Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Axelman

Moderator
 • Antal inlägg

  58 608
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  429

Allt postat av Axelman

 1. Beundrat det jag målade igår. Nu ser resten av gaveln ut som skit. Men när den är klar....!
 2. Leksand vann SHL-premiären över nåt lag söderifrån....
 3. Men antingen har man en film för vuxna människor eller en film för barn. Blanda inte högt och lågt.
 4. Men du skriver ju som om det var din åsikt.
 5. Det är första gången någon påstått att det är omöjligt. OM nu läkaren verkligen sa så. Det är svårare på grund av flera anledningar. Dels visar forskning på att vi bränner fett sämre med åren. Dels har vi i medelåldern lärt oss att ha det bekvämt. Det är alltid så att du går ner i vikt om du gör av med mer energi än du konsumerar. Men att bryta bekvämligheten är svårt så piller och pulver och sugningar tilltalar oss mycket mer. Att inte ändra sig i grunden gör bara att problemet återkommer.
 6. Det vetifan... ...jag tröttnade ur när de nya filmerna kom och de inte kunde släppa dagisinslagen. Inte intresserad längre. Jag är stor fan av SW men är så innerligt trött på att SW inte kan bestämma sig för vad den vill vara. Avskyr blandningen av spännande SciFi och pruttkudde-IQ. Välj för tusan vad SW ska vara!!
 7. Har vaknat druckit kaffe med macka. Borde ge mig ut å måla gaveln. Det är +10° och blåser en del. Inte perfekt för målning. Tror jag väntar och tar en kopp kaffe till......
 8. Varit ute i skogen med frun och grillat korv. Fint väder men lite blåsigt.
 9. Sliter med gaveln på huset. Grundmålat och maskerat och bytt ut dåliga brädor. Håhåjaja.
 10. Så då är det bara säkert när det är fullmåne.....?
 11. "Borde." Nej, men om det krånglar så krånglar det.....
 12. Jag böjer mig för er oändliga visdom.
 13. Hela livet har jag kvar!!
 14. MacBook Pro 15" early 2013 och framåt har SSD som standard.
 15. I apples värld är 13" egentligen en konsumentdator fast den heter Pro. 15" är den enda som ÄR pro. 15" har alltid varit ca 100% mer kraftfull än 13" och därför är den dyrare. Det är inte samma dator med olika skärmstorlek. Detta har Apple ändrat lite nu den sista årsmodellen så du kan få 13" med 15" prestanda. Om du betalar.... ... Din nuvarande 15" är en stark maskin som borde fungera bra en tid till. Badbollar i mängd föreslår att hårddisken kan vara slut. Vilket är helt rimligt då den är 6 år gammal. Jag tänker att det troliga är att det räcker med en ny hårddisk så blir den som ny igen.
 16. Den dator du bifogat bild på har 8 GB RAM. RAM-minnet är så att säga din "arbetsbänk". 8 GB RAM duger inte till proffessionellt arbete då OS X tar en rejäl bit bara för att fungera. Öppna en modern webbläsare och det är inte så mycket kvar. Jobbar du med Adobeprogram bör ( läs ska ) du ha minst 16 GB. Programmen sväller och sväller så även om det räcker till i dag kommer en morgondag och på moderna bärbara Macar kan du inte byta ut RAM-minnet. Det du får vid köp är det du får dras med. Varför köpa en slö kniv billigt när du kan köpa en vass lite dyrare. Gissa vilken som du får mest gjort med....
 17. Hmmm... jag trodde det var en parkeringsmätare han slitit upp med händerna.
 18. Tog man bort muschen är vi väldigt lika.
 19. Det ser ju alla att det är en flärp!
 20. Det är 20% på allt (nästan) på clas ohlson om man är medlem. Passade på att bunkra bläckpatroner.
 21. "Konstigt att många här försvarar apple så mycket. Finns ju knappt utrymme för diskussioner." Det är den vanliga responsen när folk gnäller och man säger åt dem att sluta gnälla. Men om de hade hängt här mer än fem minuter så kunde de lätt hitta mängder med inlägg från oss som kritiserar Apple rejält.
 22. Eller ”iPhone 19 Pro Bi-Decennial Anniversary Dasslock Special Edition". Den lär väl vara större än en iPad.....
×
×
 • Skapa nytt...