Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Axelman

Moderator
 • Antal inlägg

  58 800
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  437

Allt postat av Axelman

 1. Nej. Du är svart/vit. De kan nyansera sig. Jag har läst dina kommentarer i många år och fortfarande är det samma visa. Vi i forumet kan ju skojja om WC... flåt PC ska det vara, men det är en annan sak. Väljer man en Mac är det också en faktor att man gör det för att man kanske är mer kreativ och produktiv som människa som Alix sa. Enbart Macen är inte hela svaret. Att vi behöver mindre support vet vi sedan Palmes tid. ( Datornördarnas motsvarighet till hedenhös ) Men fortsätt du att vara svart/vit. Det är som sött och förutsägbart.
 2. Var nyss in på Apple Store och lade en ny MBP 16" i shoppingvagnen!
 3. Om du har rätt skulle inte miljoners miljoner köra WinPc, SÅ korkade är inte folk. Vad som är bäst vilar till 90% i betraktarens ögon. Tiden då folk körde DOS är över. Alla OS har grafiska gränssnitt. Någon betydande skillnad finns inte. Du framstår bara som en enögd person om du ska fortsätta att vara så totalt svartvit.
 4. Vad jag vet har ingen hittat fossilerad falukorv. Gammal och möglig, ja. Men fossil, nej.
 5. Kolla här https://appletoolbox.com/external-hard-drive-not-working-with-ipad-or-iphone-using-ipados-or-ios-13/
 6. Fanns inte så många här heller. Men vi har ett världsarv i alla fall.
 7. Snickarn lade klart taket på caporten i morse. Nu är det dags för panel. Det blir supersnyggt.
 8. Jag tar det för givet att man ser Äppel-älläktronik i Äppelfilmer. Annat vore väl konstigt.
 9. Dimmigt, är ordet sa Bull.
 10. Seinfeld med Apples Anniversary. Big Bang theory Mac PowerBook G4 (?)
 11. Fast Appledatorer kryllar i filmer och serier överallt. Så har det varit i årtionden. Jag kan inte tänka mig att Apple har sponsrat allt. Om ens något. Film/serietillverkarna är bildmänniskor och Apples produkter är snygga.
 12. Men det är ju som vanligt. Svara på 10 sådana annonser och du får ett fynd, fyra mediokra datorer och minst fem tegelstenar...............
 13. Jag släppte väder nyss och förnekar det starkt!!
 14. Jag är inte från Orsa!
 15. Det blir ju en viss förbrukning när prylarna är på förutom värmen. Men jag tänker att i ett hushåll är det försumbart.
 16. Hon bankade in arga ord i huvudet på dem som bestämmer.
 17. Fick nyss erbjudande från Kjell & Co så jag tänkte bränna iväg ner på stan och köpa en väderstation så jag kollade upp status......
 18. Vi vet vem som huserar i hörn....... och varför!
 19. Beror ju på vad som är korta ärenden. Den forskning jag snubblat över när det gäller lysrör spelar det ingen roll. Det är gungor och karuseller. Antar att felmarginalen i tillverkningen har större betydelse för livslängden än att stänga av och slå på.
 20. Det bästa talet någon har hållit i FN. Tror jag.
×
×
 • Skapa nytt...