Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Axelman

Moderator
 • Antal inlägg

  59 828
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  473

Allt postat av Axelman

 1. Klippt gräs med vår utrangerade klippare som går som tåget 25 år efter farsan dömde ut den..... lite småfix så brummar det fint. Mja... Briggs & Stratton brummar i alla fall....
 2. Men det vägs upp av det normala......dvs Trump bryter med WHO när WHO har som mest att göra kanske sedan WHO kom till. Om man nu är i konflikt med WHO, skulle man inte kunna vänta tills pandemin stillar sig? Närå. Pang på bara! IDIOT!!!!! https://www.svt.se/nyheter/utrikes/usa-bryter-med-who-misslyckades-gora-nodvandiga-reformer
 3. Trump: "-Hong Kong har inte längre ett självstyre" Tänk att det faktiskt händer att man håller med Trump. Men statistiskt sett måste det ske.... https://www.svt.se/nyheter/utrikes/trump-hongkong-har-inte-langre-ett-sjalvstyre
 4. 1. De märker inte det. 2. De bryr sig inte. 3. Jag vill titta på deras program.
 5. Slår vad om att snacket går så här på Discovery: -Skit i de där korkade bildårarna. De fattar ändå inget så vi kan översätta i superfast mode utan koll. Här finns det stora pengar att spara.
 6. Hehe. Exakt samma svar som jag fick. De skiter i oss. Men pengar vill de ha!
 7. Engelsk bilkille: -And now, if we look at the rear axel... Discoveryöversättaren: -Om vi tar och tittar på framaxeln... ... De kan inte biltermer. De kan inte syntax. De kan inte översätta enkla ord. Jag har ingen aning om vad det är för nollor som famlar och svamlar som översättare. Men det är SÅÅ irriterande.
 8. Två gånger har jag mailat till Discovery och klagat men de ignorerar det totalt. En lustifikation där är att översättarna översätter ofta hjuldimensioner från tum till mm när det SKA vara tum.....
 9. Apropå språk höll jag på att gå i bitar när jag tittade på ett bilprogram på National Geographic. Bilkillen pekade på torpedväggen, altså den del av bilen som skiljer motorrummet från kupen och kallade den "bulkhead". Varvid översättningen blev "bulkhuvud". Man kan säga "skott" eller "brandvägg" även om det är lite off. Men att hitta på ett eget ord när man översätter är det skottpengar på. Dessvärre sker det ganska ofta så jag misstänker att det är gymnasieelever som extraknäcker. Men bulkhuvud tar priset! Det är den rätta benämningen på värdelösa översättare!
 10. Det betyder på ett skämtsamt sätt att jag inte kan franska.
 11. FK är intressanta. Det är snudd på omöjligt att komma i nåd där. Men när man väl gör det är de orubbliga. Du SKA ha pengarna!!
 12. Jo tack. En grodlår med brö! Senap och ketchup och hackad gurka.
 13. C&C i originalkartong på väg från frankrike!
 14. Inte jag heller nu mera. Jag är ju "statsanställd"....
 15. Återställ SMC - löser problem med hårdvarukrets som sköter fläktar, av/på, batteriladdning mm http://support.apple.com/kb/HT3964?viewlocale=sv_SE
 16. Mitt Command & Conquer-äventyr rullar på. Kontaktade säljaren på ebay innan autionen gick ut men fick inget svar så jag vågade inte buda i fall säljaren inte ville skicka till sverige. Lät tiden gå ut men ingen budade. PM-ade igen och fick nyss svar! Säljaren vill skicka till sverige men portot är sådär en 200:-! Så jag får punga ut 50€ vilket sviiiiider men jag tror jag hoppar på det.
 17. Det finns vissa självklara saker i livet man bara gör. Som att borsta tänder, köra på höger sida i trafiken, inse att Trump är knäpp i huvudet och vara med i en a-kassa.
 18. När jag hade eget företag var jag ansluten till Småa som är småföretagarnas akassa. Det finns akassa till alla. Om man vill. Problemet med många är att de är styva i korken och tror inte att man blir drabbad.
 19. Hittills har ingen lärt honom ett enda dugg. Totalt oemottaglig för allt. För när man vet och kan allt, varför ska man lyssna.....?
 20. Först gapar han Fake news som en dyngspridare, sen anklagar han Twitter för att kväva yttrandefrihet. För att citera Spock: -It's only logical.
 21. Lagring per krona är vanlig disk oöverträffad. Än så länge. Så det beror ju på vad du ska ha disken till och vilka anslutningar du har.
×
×
 • Skapa nytt...