Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Axelman

Moderator
 • Antal inlägg

  59 050
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  448

Axelman vann dagen: 29 december 2019

Axelman hade det mest gillade innehållet!

Anseende på webbplatsen

5 393 Fantastiskt!

1 följare

Om Axelman

 • Medlemstitel
  Lysande
 • Födelsedag 1960-10-11

Kontakt

 • Webbsida
  http://abc.de

Profil

 • Kön
  Male
 • Plats
  FALUN

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  1997
 • Appleprylar
  iBook G3 300 iMac 21" late 2009, iMac 21" late 2013 och en MBA 11"!!
 • Bytt från pc
  Nej

Senaste profilbesöken

3 224 profilvisningar
 1. Så korkat. ... Jag har aldrig påstått att han gör allt fel. Jag tolkar din kommentar "Trump är i högsta grad mänsklig" som din ursäkt och fribiljett för att bortse från allt han gjort som sexistiska och rasistiska uttalanden. Ringer Stefan Lövén och försöker påverka den rättsliga processen mot rapparen ASAP Rocky. Skojjade om John Dingell som dog att han nog brinner i helvetet. Några snabba klipp av ett berg som visar att det inte är fråga om att vara mänsklig. Det är inte höger eller vänster. Det är idioti han håller på med och aldrig i världen jag backar upp en sådan.
 2. Här är en gigantisk lista. https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Republicans_who_opposed_the_2016_Donald_Trump_presidential_campaign Californien gillar inte Trump
 3. Får inte detta att gå ihop... .... Allvarligt så är jag väldigt förvånad över din oreserverade enmanshejarklack för Trump. Helt okritiskt ( i alla fall som det verkar ) klassifierar du Trumpkritik som vänsternonsens. Det får din trovärdighet att stenhårt dyka mot botten. I min värld ska man dömas för riksrätt eller andra brott om man brutit mot de lagarna oavsett höger eller vänster. Att ha en politisk ledare som kan säga vad som helst när som helst är i min värld en katastrof. På det sätt han agerar är han en clown, en narcisistisk person som är väldigt lik en sexåring i en vuxen mans kropp. Att den personen är den mäktigaste mannen i världen skrämmer mig oerhört. När Kina och andra länder äntligen inser klimatets utsatthet, drar sig Trump ur och babblar om kol och olja. Risken finns att han konserverar USA så resten av världen springer förbi i utvecklingen av miljösmarta produkter och system. Det finns mängder med citat som tyder på att karln ljuger. Men eftersom han uttrycker sig så konstigt är det svårt att beslå honom med faktisk lögn då han vrider och vänder på sig hela tiden så ingen vet vad han egentligen menar eller säger. Vilket i sig är sexåringsnivå och inte hur en världsledare ska uppföra sig. Men tyck du att det är vänster. Det är ditt problem.
 4. Så sanningen står inte för sig själv menar du? Du som brukar anklaga folk för olika typer av argumentationsfel får till uppgift att självdiagnosticera vilket misstag du nyss gjorde.
 5. Det ska vara utagerat vad jag vet. Vi fick ju omval och sen har jag inte hört mer.
 6. Nu är uthusdörren nytjärad. Doften......
 7. Upptäckte att klingan till battericirkelsågen är väldigt smal så det går åt mycket mindre energi att kapa då spåret är extra smalt. Kolla om inte det finns smalare skivor till din blivande vinkelslip.
 8. Batterier är plural. Inte "den". Sen fikar jag när jag vill! Jag är ju Baron af Ledighetskommitén för bövelen!
 9. Byggde karmen till uthusdörren igår och byggde dörren idag. I morgon blir det småjusteringar och Hedins trätjära! Som på gammalt vis och det luktar underbart!
 10. Fick en sats DeWalt-prylar när jag köpte uterummet. Den batteridrivna cirkelsågen är min nya kompis! Sågen är liten, lätt och stark. Men jag har 2 Ah batterier så den går inte så jättelänge. Men tillräckligt för hemmapul. Såg att snickarn hade 5 Ah i sin när han var här.
 11. Tja... är man en fåne får man vara beredd på att ta lite skit.
 12. Processormässigt är den väldigt bra för att vara så gammal. Får den en SSD Samsung Evo och 16 GB RAM 204-pin PC-10600 (1333 MHz) DDR3 SO-DIMM är den i det närmaste upp to date. Grafikkortet blir då den svaga länken men det är inte så mycket att göra åt. ( Även om Apple säger att det bara kan köras 8 GB RAM så är verkligheten 16 GB RAM )
 13. Men skit i fånen å köp en Bosch multiverktyg du med!
×
×
 • Skapa nytt...