Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Axelman

Moderator
 • Antal inlägg

  58 453
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  421

Axelman vann dagen: 22 juni

Axelman hade det mest gillade innehållet!

Anseende på webbplatsen

5 001 Fantastiskt!

1 följare

Om Axelman

 • Medlemstitel
  Lysande
 • Födelsedag 1960-10-11

Kontakt

 • Webbsida
  http://abc.de

Profil

 • Kön
  Male
 • Plats
  FALUN

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  1997
 • Appleprylar
  iBook G3 300 iMac 21" late 2009, iMac 21" late 2013 och en MBA 11"!!
 • Bytt från pc
  Nej

Senaste profilbesöken

2 641 profilvisningar
 1. Nä. Slut på gästspelet. Nu försvinner jag ut i sommaren igen. Vi ses sen!
 2. Nä, för de hade varit upptagna med att bygga en mur!!
 3. Förmodligen bästa byxan för fruntimmer som går hem sent om nätterna....
 4. "Hela byxan (förutom rumpan) är fodrad med ett lager Twaron® som är 20 % starkare än Kevlar®. Dessutom finns ett lager Twaron®från ljumsken och ner på insidan av låren för att skydda organ och blodkärl."
 5. Verkar trots allt gått skapligt bra.
 6. De två farligaste redskapen är kaprondell och motorsåg. Jag gav bort min motorsåg då jag är outbildad och otränad och hade den bara för att kunna såga lite träd någon gång. Kaprondell har jag stor erfarenhet av och även stor respekt för. ... Med tanke på att det går minst tio gånger fortare att jobba med spikpistol så tänker jag inte sluta.
 7. Enligt röntgenbilderna går spiken strax under leden vilket är en stor fördel. Det hade kunnat bli mycket sämre. Men inget är klart förrän det är klart.
 8. Nej. Jag skulle justera slaglängden på pistolen. Men hade tryck i slangen. = IDIOT
 9. Det speciella med Apple minskar och priserna ökar. När skillnaden blir för stor spricker det.
 10. Tack. Fattar inte att jag lyckades klanta mig så. Är driven i säkerhetstänk och är försiktig och tänker igenom när jag jobbar. Men en halv sekund av ouppmärksamhet räcker..... En kvinnlig bekant kollade in radion i sin Volvo under landsvägskörning och när hon tittade upp stod bilen still framför henne. Så hon körde in i den i full landsvägsfart utan att hinna bromsa. Bilen var totalförstörd på bilderna. Hon fick en platta inopererad i nacken men är återställd för övrigt. Fattar inte att hon ens överlevde.
 11. Jag gjorde nåt i går som är otänkbart för mig som mångårig hantverkare och montör. Jag sköt mig i fingret med min spikpistol. Rakt igenom fingerbenet! Djävlar vilken cirkus det blev och vad helvetiskt ONT det gjorde. Jag sjönk ner på golvet av chocken och av smärtan och vrålade på frun att "DRA UT SPIKEN!!!" Så hon tog hovtången och drog åt fel håll i förvirringen. ... Raka spåret till akuten där jag tillbringade eftermiddagen i går. Det blev morfin och stesolid och en massa annat och det gick åt två personer för att dra ut spiken. Det gjorde lika ont i hantverkaregot. Men en olycka är en olycka just för att man klantar till det. Hade i alla fall närvaron att ta ett par bilder medan frun körde mig till akuten. Ett tips: Skjut dig INTE med en spikpistol! Efter röntgen nummer två fick vi åka hem. ... Det blev som tur var ett "clean shot" med endast små benfragment som man inte gör något åt. Så nu blir det en dunderkur pencilin för att förhindra inflammation i benet. Så här sitter man med ett mycket ömt pekfinger och stukat ego. Plus att jag inte kan spela gitarr. Men jag mår för övrigt bra och har en mycket skön sommar. Teknisk info: Sköt mig som tur vad med lilla spikpistolen när jag skulle spika små lister. Spiken är 1,2 mm tunn och 50 mm lång.
 12. Gick visst på semester utan att nämna det. Men det märktes väl.... Kommer att fortsätta ha semester från forumet ett tag till så jag står ut i vinter. Lättar upp stämningen med en rolig historia: The secret service isn't allowed to yell "Get down!" anymore when the president is about to be attacked. Now they have to yell "Donald, duck!"
 13. Nej. Du har inte läst alternativt inte fattat vad jag skrivit. Om man lägger om livsstil går man inte tillbaka och man jojobantar inte heller. Du svarar inte på min kommentar utan på något annat.
×
×
 • Skapa nytt...