MacWorld forum Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Linuz M

Medlem
 • Antal inlägg

  298
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om Linuz M

 • Medlemstitel
  Mycket bra

Macanvändare

 • Bytt från pc
  Nej
 1. Linuz M

  Förslag när jag skriver mailadress

  Jag har nu tagit bort föreslagen manuellt genom nytt mail i iPhone och skriva första bokstaven a och körde till ö. Nu bör de inte vara kvar. Jäkla tryckande iallafall 🙂. Om jag nu framöver skriver ett mail till Arne i i outlook på min dator då kommer väl inte Arne upp som förslag i min iphone? Och hur är det om Kalle skriver ett mail och jag svarar i iPhone. Kommer Kalle upp som förslag i iPhone jag skriver nytt framöver? min gamla iPhone. Behöver jag rensa där med? Har tagit bort kontona där för ett tagsedan. Om jag jag skapar kontona där kommer förslagen vara raderade där också? kan ju tycka det borde finnas rensaknapp i iPhone 🙂
 2. Linuz M

  Förslag när jag skriver mailadress

  Står det är löst men det är det ju inte 🙂.
 3. Linuz M

  Förslag när jag skriver mailadress

  Jag ser nu i min iphonemail att när jag söker en mailadress dyker den upp men jag ser inga mail ifrån den adressen så uppenbarligen verkade det inte hjälpa att jag tog bort alla mina mailkonton och la till de igen. Jag tog bort alla mailkonton utan iCloudkontot om det nu spelar roll!? hm. Jag har även en äldre iPhone som jag surfar med ibland. Beror det på något där? De appar jag laddar ner hamnar även på den.
 4. Linuz M

  Förslag när jag skriver mailadress

  Blir rätt snurrig på det här. Dessutom:: gamla mail jag kastat ligger liksom kvar när jag söker mail i alla inkorgar i telefon. När jag vill öppna ett sådant mail visas innehållet bara tomt vitt. Söker jag på samma sätt i outlook på datorn kommer de mailen upp som överstrukna. Mycket märkligt. Jag ringde bredbandsbolaget som ej kan se nåt på servern å jag ser inget på webbmailen. Så jag har 2 problem. Rensa cash så adresser ej kommer upp och rensa mail som jag försöker bli av med. 🙂. så hur rensar jag cash i outlook på min dator? Och hur gör jag det i mailappen? Lika bra byta mailapp i telefon? Vilken ? Jag har företag.
 5. Linuz M

  Förslag när jag skriver mailadress

  Alternativet är att byta till outlook även i telefon men om man nu vill slippa det? jag har ett företag och använder som sagt outlook på datorn och iphonemail på telefon. Kör fast licens Office 2016 .Jag kommer byta till office365 i datorn framöver. tills dess: Finns det annan mailapp så länge jag kan använda där jag kan rensa snabbt? Eller kan jag köra outlook på telefon den som är gratis ett litet tag? Om nu det löser problemen.
 6. Linuz M

  Förslag när jag skriver mailadress

  Polken: Precis. Använder outlook på datorn och i telefon använder jag vanliga appen iphonemail. jag har raderat mina mailkonton i telefon och satt dit dom igen. Men hur gör jag nu om jag inte vill mailadresser lagras i telefon om deras mail är borta? ska jag slå av Siri? Lagras de ej då eller är det bara att de ej syns? Alternativet är att byta till outlook även i telefon men om man nu vill slippa det?
 7. Linuz M

  Förslag när jag skriver mailadress

  Oki men om jag tar bort samtliga konton i iPhone och därefter installerar Outlook ifrån länken du gav. Outlook i iPhone bättre på rensning? Köp inuti app står det. Vad tillkommer då? Jag tänkte utan kostnad i iPhone.
 8. Linuz M

  Förslag när jag skriver mailadress

  Behöver väl inte ta bort alla konton? Jag tog bort kontot i iPhone för ett tagsedan i iPhone mail och jag ser fortfarande mailadress som förslag min iPhone som jag hade kontakt med 2016,17. Känns det inte rätt udda behöva ta bort kontona hela tiden?
 9. Linuz M

  Förslag när jag skriver mailadress

  Fast om det gäller runt 6000 mailadresser? Låt säga du skickat till personer i flera år och då hinner det bli en del. Måste ju kunna göras?
 10. Linuz M

  Förslag när jag skriver mailadress

  Gjorde jag rätt i outlook på datorn? störigt det ej försvinner iPhone.
 11. Linuz M

  Förslag när jag skriver mailadress

  Jag kör outlook som klient på min dator. I iPhone kör jag vanlig mail. Jag får inte bort de i min iPhone? hjälper det att ta bort kontot iphone och sätta dit det igen? kör PC dator. Undra hur det är tänkt att personuppgiftslagen ska kunnat följas bland folk som har iPhone. Om man nu tänker på rensa data. måste ju gå få bort i iPhone?
 12. Linuz M

  Förslag när jag skriver mailadress

  Provade även i outlook Arkiv/alternativ /epost ”töm listan komplettera automatiskt.”. Varför ligger det kvar i min iPhone?
 13. Linuz M

  Förslag när jag skriver mailadress

  Hittar ej återställ konto. Står det reparera? kör 2016. Jag provade reparera i Outlook. Jag går in på Arkiv väljer kontoinstälningar väljer kontoinställningar. Väljer ett konto och trycker reparera. Tryckte även Åndra och därefter återställ epostinställningar. Tycker jag fortfarande kan skriva namnet i min iPhone och det föreslås? nåt fel?
 14. Linuz M

  Förslag när jag skriver mailadress

  Stort tack. jag ska testa det du sa och återkommer om jag även blir av med förslagen i iPhone.
 15. Linuz M

  Förslag när jag skriver mailadress

  Åfasen! om jag väljer det du sa så behöver jag inte lägga upp kontot på nytt eller liknande? Jag upptäckte mailadressförslagen i min iPhone och har inte kollat i outlook ännu men antar att jag blir av med det i iPhone om jag rensar cache i outlook!? Kör imap.
×