Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Linuz M

Medlem
 • Antal inlägg

  324
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om Linuz M

 • Medlemstitel
  Mycket bra

Macanvändare

 • Bytt från pc
  Nej

Senaste profilbesöken

567 profilvisningar
 1. jag måste ju ha installerat Office för PC på min dator som har PC. Det måste jag ju ha gjort för annars kan det ju inte fungera 🙂
 2. Office 365 som Microsoft säljer verkar ju vara för PC främst när man först kollar. jag installerade Office 365 på min PC igår och jag blev lite skåpig om jag kollade extra noga om det var för PC. 🙂. Det har jag antagligen gjort.
 3. Har ej så jag kan prova. Bara undrade 🙂
 4. En dum fråga: går det installera Office 365 för Mac på en PC dator med Windows exempelvis? Tvärtom? Gissar på att det inte går men tänkte höra ändå.
 5. Hej! En fråga. Jag har på min Pc(Inte mac) installerat Office 365 och även Ms Project Online. Om jag fattat rätt så har alltid Office 365 den senaste versionen av alla programmen och även PRoject Online. (Office 2019 och Project 2019 är heter väl de som är de senaste fasta nu). I Office 365 så kan jag se att de ändrat utseende på menyerna något i Word, Excel, Powerpoint och även Outlook. Men i Access verkar de inte gjort något vad gäller utsseendet. (Inte PRoject heller). Titta på bilderna hur Word, Excel, POwerpoint ser ut på menyerna vad gäller färgen och titta sedan på Access(och även Project). Är det så att de ej ändrat utsseendet på Access och Project eller är det fel på min installation? :-). För jag tycker de är lite väl likt 2016 i Access, PRoject fortfarande.
 6. Jag testade att radera epostappen i min iPhone. Den sa då att om du raderar så kommer dess data försvinna. Jag tryckte ”ja”. Därefter ladda jag ner epostappen på nytt. La till bredbandskontot. Därefter upptäckte jag att alla mina konton var kvar fast det stog inaktivt inne bland kontona. Tog bort de nyskapade kontot. Aktiverade kontona genom dra symbolen åt höger vid e-post vid varje. Går sedan in söker igen och de gamla skräpmailen verkar vara borta i telefon. Testade även att öppna outlook i datorn och sökte och skräpet verkar vara borta nu. Jag kanske har lyckats? Ska inte hoppas för mycket ännu bara 🙂.
 7. La till ytterligare ett konto nu i outlook i min iPhone och det verkar som jag ej får fram gammalt nu när jag söker. Är det i själva mailappen som finns som standard iPhone som spökar? ska jag ta bort mailappen helt och ladda ner den igen? Löser det då problemet i outlook i datorn?
 8. La till ytterligare ett konto nu i outlook i min iPhone och det verkar som jag ej får fram gammalt nu när jag söker. Är det i själva mailappen som finns som standard iPhone som spökar? ska jag ta bort mailappen helt och ladda ner den igen? Löser det då problemet i outlook i datorn?
 9. Installerade outlook på telefon la till bredbandskontot där. Imap.bredband.net och SMTP utgående. Ser rätt rent ut. kan dock inte söka i alla objekt som i appen e-post. Nån app man kan söka i alla objekt? Installerade även appen myMail och kan inte söka i alla inkorgar för det är då det kommer fram. ska jag lägga fokus på servrarna? Eller som Apple sa nollställa?. Han på Apple sadet är nåt med kontona. Har ytterligare en iPhone 6 med samma Apple id. På den har jag tagit bort kontona.
 10. Tycker jag gjort sä. Om det står imap.bredband.net så är det väl imap? Bredbandsbolaget sa till mig jag måste radera på webbmailen av nån anledning och att det är så när jag frågade. Kanske prata med nån som inte kunde!? Jag ser dessa förbaskade mail även i min dator när jag söker. vad ska jag liksom göra?
 11. Dock måste jag ta bort mail på webbmailen om de ska raderas av nån anledning. Räcker alltså inte radera i klienter. Den har imap.bredband.net och SMTP som utgående. ska jag testa thunderburd ? jag har spark på telefon. Vet ej hur jag söker i alla inkorgar bara
 12. De som har hand om servern på bredbandsbolagets mail hävdar att de inte ser några kvarvarande mail på servern. De på bredbandsbolaget testade att skapa nytt mail och sa de raderades som det skulle. Kan ifs ringa å höra igen med dom igen om de verkligen inte ser nåt kvarliggandes.,!? De sa sist till mig der jag ser på webbmailen är det som finns. Fel på serverrn? Jag bytte ifrån pop till imap för runt 8 månadersedan men ska ju inte vata problem!? Min bredband har alltid haft imap vad jag kan minnas från början. Dock måste jag ta bort mail på webbmailen om de ska raderas av nån anledning. mitt webbhotell där jag har de andra mailadressen säger samma sak att det är på enheten lokalt. Men varför ser jag då kvarvarande mail då på både dator och iPhone!? Du tror alltså det är nåt med servern? Då är det ju isåfall på 2 servrar . Han hävda dock att han installera thunderburd och ej såg något och att problemet ej ligger på servern!? Hm. Ska jag lägga fokus på de som har hand om servrarna alltså?
 13. Webbhotellet sa han installerade thunderburd och la upp mitt konto i sin outlook och hitta inga mail om jag fatta rätt. Känns helskumt. Apple var inne på att jag skulle nollställa telefonen. hm. Vad tror ni?
 14. I datorn och mail outlook i deleted och tog bort. Försvinner men kommer liksom tebax. Känns som den beter sig samma i både telefon och i outlook på datorn. så vart ligger problemet tro? Dator eller telefon? Finns det nån mapp i datorn som ska rensas? Jag har PC. Telefonen är iPhone som sagt.
×
×
 • Skapa nytt...