Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Langborg

Medlem
 • Antal inlägg

  545
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

1 Neutralt

Om Langborg

 • Medlemstitel
  Utmärkt
 • Födelsedag 1988-03-12

Kontakt

 • Webbsida
  http://payatt.se/sellouts

Profil

 • Plats
  Vingåker
 • Intressen
  Musik!!!!!

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  1990
 • Bytt från pc
  Nej
 1. Tror det är pc-kort. Hos ATI står inte kortet (x1600) som ett mac-kort utan under nån vanlig pc-kategori.
 2. Hjo, nu funkar inte min stream överhuvudtaget, kom 39 min in, sen stopp!
 3. Märkligt, jag hittade den separat på Apple.com förut, men nu är den borta
 4. Keynote uppe http://macworld.apple.com.edgesuite.net/mw/index.html
 5. Hittade länken till streamen Keynote Stream Fast den är inte släppt ännu
 6. Vet inte det jag.. Kolla på macbarometern där de jämfört svenska och amerikanska priser, skiljer som mest 500kr. Rättelse, skiljde som mest 1000kr.
 7. Nu har jag jämfört MacBookPro och Dells motsvarighet. Jag har gjort specarna så lika som möljligt med samma processor, HD, minne osv. Skillnaderna är : Dells Inspiron 9400 har 17" skärm , och ett annat grafikkort, 256MB NVIDIA® GeForce™ 7800. Dessutom har de säkert olika bus-hastigheter också. Jag kan inte riktigt se vilka portar Dellen har heller. Ska tillägga att Dell just nu bjuder på en skrivare och Apple bjuder på frakt. Pris inklusive frakt och moms. (apples pris i dollar från början) Dell: 23.322 kr Apple:21.692 kr (2.799 dollar) MEN, skärmen, dell har 17", macen 15". Jag tror att det är ganska avgörande för priser, annars är nog prestandan lika. edit: Dell har ingen fjärrkontroll
 8. Jag tror värdet kommer hålla sig ett tag till i den. För nya böckerna fanns bara i 15" .
 9. Hmm , Vill se riktiga specarna på MacBooken. Hos Dell kan man köpa bärbar med 2x 1,83Ghz, 2x2Ghz, och 2x2,16Ghz Intel. Borde dom inte kunnat proppa in något snabbare? Det kanske inte är samma processor dock, har ju inte sett specarna än.
 10. Shiet , ibland är man inte riktigt vaken Gick in på programuppdateraren för att ladda ner 10.4.2, men där fanns inget!!!! Fick panik och undrade om det var ännu fler uppdateringar jag inte fick. Sen... Kom jag på att jag fortfarande satt o knata på Panther o där får man inga uppdateringar til tiger, of course. Jag har båda systemen, men kör dem parallelt och byter hela tiden så jag knappt kan hålla reda på vilka program jag kan använda ,
 11. Har du kollat på tåg då? För jag ska ner till Göteborg och åker Örebro - Gbg med Swebus express för 90kr. Något sorts "pass på"-erbjudande man får via internet eller telefon.
 12. Haha, sant! nästan... Jag tar alltid ett G, D, och Em. men varför vet jag inte
 13. Något nummer jag bara hittade på för att få nio: 9
 14. Langborg

  Bildvisartråden

  haha Valp? hur gammal ( på bilden)?
×
×
 • Skapa nytt...