Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

stabilt12

Medlem
 • Antal inlägg

  317
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

4 Neutralt

Om stabilt12

 • Medlemstitel
  Mycket bra

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2008
 • Appleprylar
  Macbook
 • Bytt från pc
  Ja

Senaste profilbesöken

505 profilvisningar
 1. Nu funkar det av någon anledning, vet inte varför men funkar iaf!
 2. Ok, denna kommer upp när jag tar hämta och uppdatera...
 3. Kan dock inte hämta och uppdatera pga att jag har för lite utrymme på telefonen och behöver därför lägga över mina bilder.
 4. Jag har provat tre olika laddare, telefonen får kontakt för den laddas när jag kopplar in den till datorna med alla laddare så kontakt bör den ju få,
 5. Provar på en annan dator nu och då ser det ut såhär...
 6. Hej, Jag skulle importera bilder från min telefon tidigare idag via bildinsamling till en externa hårddisk, det tog väldigt lång tid så tänkte importera lite i taget istället. Nu när jag ska importera bilder så ansluter jag min telefon via usb till datorn och öppnar bildinsamling, min telefon dyker upp men inga bilder kommer fram, importera till står mappen på den externa hårddisken, kopplar i den också men får inte fram några bilder från min telefon, förslag på hur jag kan lösa det?
 7. Tror jag löste det nu, tog en stund. Verkar som man får stänga av och sätta på appen för att den ska uppdaterats när man lagt in något.
 8. Tack, ska testas direkt. Kan man även göra så man fåt notis om någon ändrar i kalendern?
 9. Hej. Vet inte exakt om detta var rätt forum. Jag och min sambo skulle vilja kunna synka våra kalender med varandra så om jag skriver in något i kalender så dyker det upp i hennes telefon också. Har försökt läsa lite guider men har inte lyckats. Man ska kunna välja iCloud i kandera och sedan bjuda in men jag kan inte bjuda in någon person där. Hur går man tillväga?
 10. Hej. Tack för att du testade. När jag pratade i tele igår när jag satt rakt var det inget problem. Ska även testa lite vax i skägget så det inte kan "gå emot" på samma sätt och se vad som händer. Mitt skägg är kanske ca 2 cm så om det spretar lite kan det ju nå podsen. Har man länge kan jag tänka mig att det inte går emot på samma sätt. Ev får jag åka förbi Apple store och prata med dem.
 11. Hej. Jag köpte AirPods för 2 veckor sedan. Märkte idag när jag pratade telefon i dem och vred på huvudet att det lät som det glappade i dem. När jag däremot lyssnar på musik eller podcast så märker jag inte av det. Min sambo testade prata ett samtal i dem och då "glappade" dem inte. Jag tror det kan vara mitt skägg som går emot mikrofonen på Airpodsen, är det någon som upplevt något liknande och kan vara mikrofonen vara så känslig?
 12. Tack för svaren. Vet i tusan som problemet med datorn, kommer fram till att hämta El Capitan men klickar på hämta men det händer inget alls. Jag är ansluten till nätverket, ska fortsätta testa lite. Tack för er tid!
×
×
 • Skapa nytt...