Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Argoyle

Medlem
 • Antal inlägg

  12
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om Argoyle

 • Medlemstitel
  På gång
 • Födelsedag 1973-04-09

Profil

 • Kön
  Man

Macanvändare

 • Bytt från pc
  Nej
 1. Eeeh. Inte enligt Google själva: http://support.google.com/mail/bin/answer.py?hl=en&answer=10313 (se första länken man kan expandera)
 2. Den installerar apparna efter återställning med betan. Generellt sett tycker jag att telefonen känns snabbare med iOS 6.
 3. Eftersom det var ett uppenbart hårdvaru-fel på min lur så kommer dom att skicka en ny med UPS och ta med den trasiga tillbaka. Hoppas det inte tar allt för lång tid bara.
 4. Jag skall också kontakta Apple imorgon. En av de två iPhone 4S jag fick hem i fredags har något fel på sensorn på vänster kant av skärmen så det går inte att skriva a och q t.ex. Har googleat lite på det och det är folk som haft samma bekymmer med äldre telefoner och då kunnat gå till en Apple-butik och fått skärmkontakten ordentligt dit-tryckt. Vill inte skruva isär den själv med tanke på garantin men jag hoppas dom kan skicka mig till någon auktoriserad service-firma eller så.
 5. Om du har bråttom kan du åka ut till deras central på Landvetter och hämta den. Efter 17 brukar vara ett säkert kort har jag hört.
 6. Nej, samma som för andra här. Status har inte ändrats men jag kan inte ändra på ordern längre.
 7. Mina två svarta 32Gb skickades precis. :-)
 8. Av någon anledning måste man reset:a telefonen först. Jag reset:ade och valde att återställa från iCloud men då fastnade flera appar i Hämtar-läge så jag var tvungen att reset:a en gång till efter uppgraderingen till beta 5 och då funkade det fint sedan.
 9. Både jag och min son fick detta problemet vid ungefär samma tidpunkt som du. För oss hjälpte det att byta lösenordet via http://appleid.apple.com /Jocke
 10. Nu har jag iofs "Mina sidor på arbetet" men man tycker ju att det borde finnas något liknande för privat-delen. Jag gick in på Min Jobbmobil - Tjänster och valde sedan Tilläggstjänster och sedan Vidare. Till höger om Datatrafik Mobilt bredband Fastpris så finns det en länk som heter Vill du beställa lösenord till Homerun? och sen är det bara att trycka Beställ. /Jocke
 11. Argoyle

  Tips! Nuevasync

  Jodå. Jag kör Linux på datorn (använder fruns Windows-maskin för iTunes bara) och kör då Evolution för mail, kontakter, kalender och notes. Synkar upp kontakter, kalender och notes på ScheduleWorld med hjälp av SyncEvolution. Kör sedan Funambols iPhone-klient för att synka kontakterna till iPhonen (den har inte support för kalender ännu). ScheduleWorld synkar kalendern med Google Calendar som sedan synkas till min iPhone med NuevaSync. *pust* Om man nu kunde synka över sina notes också så hade det varit bra. /Jocke
×
×
 • Skapa nytt...