Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

iGerra

Medlem
 • Antal inlägg

  52
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om iGerra

 • Medlemstitel
  På gång
 • Födelsedag 1984-03-11

Kontakt

 • Webbsida
  http://

Profil

 • Kön
  Male
 • Plats
  Uppsala

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2005
 • Appleprylar
  Iphone 4S, iMac 27" i7, iPad 3 16GB, Macbook Air 11", Airport Extreme
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Innan jag investerar 145:- på Pages så vill jag först se om mina behov täcks. Kan man i Pages för Mac skapa ett formulär innehållande fält för ifyllnad (ren text) och t.ex. kryssrutor, för att sedan använda formuläret på en iPad. Det är "good enough" om formuläret endast kan användas i pages men jag ser självklart en vinning att kunna använda det i program som t.ex. Acrobat reader.
 2. Så en tavla i 3D 1080p står sig ännu högre? Förstår att åsikter går isär, men ibland blir man inte klok.
 3. Att ni ens orkar jag Telenor som ni gör. De skulle aldrig i det här läget vara ärliga och säga, "du har telefonen nästa vecka". Det skulle skapa tumult på nätet och i media. När vi upptäcker att den inte kommer på fredag så har Telenors ktj stängt för helgen. När ni/vi sen ringer på måndag så kommer vi säkert kunna bli tilldelade ett kollinummer. Snacket om att Posten inte skickar ut SMS-avi vid sådana här beställningar?! Totalt skitsnack, faktum är att det är pinsamt att inte få en sms-avi när man köper en mobil från en teleoperatör. Dom om några har väl underlag för att sms-avisera, om inte posten gör det borde Telenor göra det. Bara inse att det kommer se till att de flesta telefoner kommer ut till nattöppna butiker. Varför prioritera personer som redan bundit sig?
 4. Är det ens någon mening att köa? Allt bör ju vara förbokat?
 5. Okej, då är jag helt med. Vilket gör att jag är tillbaka på ruta 1. Jag måste invänta JB för att kunnda "strömma" film från en NAS till atv3 utan att behöva ha en dator som ska stå på.
 6. Ok, då hade jag alltså kunnat komma åt mediafiler på TC om jag exempelvis haft XBMC/Plex installerat på min atv3?
 7. Är det alltså möjligt att köra enligt denna uppsättning. TC (här ligger alla mediafiler) + iPad (Plex appen installerad och spelar upp filmer via ipad) + atv3 (Med airplay så spelas filmen upp här via iPaden). Om inte, är det möjligt att göra samma sak med en NAS istället för TC?
 8. Jag var in på Telenor på kungsgatan precis, verkar knappast ha varit hårt tryck. Det hade en hel del telefoner kvar, dock med bedrövliga alternativ kan jag tycka.
 9. Säljer Telenor 4S utan abonnemang? Någon som bor i stockholm, möjligheterna att Telenor på Västermalmgallerian har en 4S vid öppning idag? Tacksam för de svar jag kan få.
 10. Jag får inte till min jailbreak. Använder Greenpois0n RC6 och min atv 2 har mjukvara 4.2.1. Ska detta vara möjligt att jailbreaka eller har jag missuppfattat det?
 11. Ja så länge du har täckning. Polisen använder väl det ganska ofta i utredningar om jag inte minns fel.
 12. Det är exakt det jag gör. Förstår inte vad det kan vara. När jag googlar så hittar jag inget, så verkar ju inte vara något vanligt "fel".
 13. Har testa, samma sak händer. Ja, jag har haft mobilme på trial tror det var 90 dagar. Men då hade jag inte denna iphone 4 utan en 3G.
 14. Gör precis enligt guiden. Men när jag knappat in mitt apple ID och trycker nästa så får jag upp en ruta "Bekräftelsen misslyckades, The operation couldn´t br completed. (com.apple.appleaccount error 409.) Någon som har en aning?
×
×
 • Skapa nytt...