Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

freddeale21

Medlem
 • Antal inlägg

  43
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om freddeale21

 • Medlemstitel
  På gång

Macanvändare

 • Bytt från pc
  Ja
 1. Jag är inte insatt i det här med hub. Hur och var ser jag och såfall ändrar till rätt "inställning"?
 2. Jag har haft exakt samma problem. Kunde inte återställa min nya 3GS och kunde inte jailbreaka min gamla 2g på min nya dator. Men när jag provade att ta fram min gamla dator så fungerade det utan problem, både att återstålla min nya iphone och tidigare när jag skulle jailbreaka den gamla. Jag vet inte vad det beror på? Sjukt konstigt! Har provat att använda alla fyra olika USB kontakterna i den nya datorn utan att lyckas.
 3. Exakt samma för mig!! Fast det kommer upp okänt fel (13) för mig istället. Helt omotiverat!!
 4. Ok. Nu har jag ju redan gjort det tyvärr. Om jag återställer telefonen nu så bör ju allt bli som nytt??
 5. Har det någon betydelse om man hade sin förra iPhone jailbreakad och använder den senaste backupen från denna telefonen till den nya 3GS, även om man inte vill ha den nya jailbreakad? Finns det möjlighet att det följer med något "skit" från backupen till den nya telefonen då?
 6. Jag undrar hur ni som har bytat upp er, från en gammal iPhone till en ny, har gjort när ni kopplat upp den med itunes? Har ni använt er av er gammla säkerhetskopia eller valt att "registrera" den som en ny telefon? Mvh Fredde
 7. Jag har också fått leveransbesked på min 16 gb svarta idag. När jag klickar på kollinr så finns det fortfarande inte registrerat hos posten. Någon som har fått leveransbesked idag och lyckats spåra telefonen hos posten?
 8. Hejsan! Undrar om någon kan tipsa om ett bra abonnemang till mig. Använder en upplåst iphone och funderar på att täckna ett billigt abonnemang för att kunna använda den fullt ut. Följande använding och önskemål har jag: Jag ringer inte så mycket, skickar dock mycket sms och vill ha fri surf i telefonen. Så låg månadsavgift som möjligt. Hoppas ngn kan komma med ett bra tips. Mvh Fredde
 9. Sorry!! Kände mig sjukt desperat! Men men, nu är det löst! Av någon anlening så fungerade det på en gammal dator med XP.
 10. Jag har försökt att göra detta, både genom att själv ladda ner ispw filen från iclarified guiden och att låta itunes själv ladda ner den ocg återställa på så sätt. Båda gånger resulterar det i följande felmeddelande när det står att den förbereder iphonen för återställning: Iphonen-enheten "iphone" kunde inte återställas. Ett okänt fel uppstod (13) Fattar inte vad jag ska göra?
 11. Jag håller på att försöka uppdatera till 3.0 nu men när jag har valt ispw filen för återställning så kommer det upp ett felmeddelande efter en stund där det står följande: Iphonen-enheten "iphone" kunde inte återställas. Ett okänt fel uppstod (13) Någon som kan hjälpa mig att lösa detta? Som det ser ut nu så är min telefon låst och fast med en gubbe som sträcker upp händerna över huvudet!!!
 12. Jag håller på att försöka uppdatera till 3.0 nu men när jag har valt ispw filen för återställning så kommer det upp ett felmeddelande efter en stund där det står följande: Iphonen-enheten "iphone" kunde inte återställas. Ett okänt fel uppstod (13) Någon som kan hjälpa mig att lösa detta?
 13. För att förtydliga så hade jag tänkt använda denna guiden eftersom jag för tillfälligt sitter på en windows dator: http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=4302 Vet inte om det spelar någon roll men varje fall...
 14. Kanon! Men en fråga bara, ska jag uppdatera till 3.0 i itunes först innan jag börjar guiden?
×
×
 • Skapa nytt...