Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

.mp3

Medlem
 • Antal inlägg

  2 851
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om .mp3

 • Medlemstitel
  Lysande

Kontakt

 • Webbsida
  http://

Macanvändare

 • Appleprylar
  iMac C2D 17"
 • Bytt från pc
  Nej
 1. titta på gratis filmer via internet http://www.nordic-tv.com

 2. Webdesignskolan har en del bra menyer, fungerar som en bra grund. http://webdesignskolan.se/
 3. .mp3

  iBook G3

  Om jag vore du skulle jag låta hårddiskens RPM gå före antal GB. Det är bättre att satsa på en lite mindre hdd med 7200 RPM istället för en större med endast 4200/5400 RPM.
 4. .mp3

  WEP-lösenord?

  Adressen till routern kan även vara http://192.168.1.1, användarnamnet är oftast admin och lösenordet admin.
 5. Kunde inte motstå att posta den här klippet nu när Sverker är på tapeten.
 6. Här är en bild på den nya iMacen, tog den med mobilen.
 7. Anledningen till den "höga takten" beror såklart på att Apple gick över till Intel för inte sålänge sedan. Om man vill köra Adobes program på en ny mac med Intel måste programmen emuleras medhjälp av Rosetta, detta innebär att man förlorar en hel del i prestanda. CS3 ska istället vara anpassat för både PPC och Intel, det kallas med ett finare ord för Universial Binary. Så uppdateringen är efterlängtad!
 8. daniel_hejhopp: Såg den där bilden på Aftonbladets hemsida men den var inte så högupplöst. Har du lust att lägga din bakgrundsbild, skulle gärna vilja ha den.
 9. Om du installerar Xcode får du med en massa widgets som du kan leka vidare med. De ligger i Developer -> Examples -> Dashboard. Ska föröska göra en åt MacWorld om jag får tid över, är mkt i skolan nu.
 10. Det är ju en enkel match att koda ihop en liten widget som hämtar nyheterna ifrån MacWorld via RSS. Men det kanske vore trevligt med en widget som hämtade hem info ifrån forumet, finns det ett RSS-flöde för det?
 11. Nja det råder delade menningar på deras egna forum. Men jag har inte stött på några problem med Transmission, kör den senaste betan helt underbart program. Känns skönt att bli av med Azureus iaf.
×
×
 • Skapa nytt...