Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Soolo

Medlem
 • Antal inlägg

  110
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om Soolo

 • Medlemstitel
  Bra
 • Födelsedag 1967-03-06

Kontakt

 • Webbsida
  http://

Profil

 • Kön
  Male
 • Intressen
  Foto och musik.

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  1994
 • Appleprylar
  MacBook pro 15" 2,0 GHz i7 2011
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Tillbaka till ämnet! Jag har pratat med en apple-reparatör, han nämnde att det finns dåligt med reservdelar till äldre Macbook pro, nya finns inte på lager hos Apple. Verkar vara svårt att hitta originalbatterier i Sverige. Han tipsade att kontrollera batteriet genom starta utan batterier, fungerar datorn är det batteriet! som är kasst. Datorn funkar perfekt! Så nu är det helt klart, batteriet är paj! Nu återstår frågan, vilket batteri ska man köpa? Är det någon som förslår ett original batteri ändå så skicka en länk!
 2. Var hittar man dessa batterier? Länk? Vill inte lämna in dator och betala 2000-3000kr när dator är värd 4000
 3. Kalibrering är nog bra, men nu dör datorn innan datorn har startat upp. Jag kommer få mina pengar tillbaka. Blir ett annat märke. Har någon något tips? Bifoga gärna någon länk.
 4. Jag bytte mitt batteri på min MacBook Pro från ett batteri från Claes O. i höstas. Men det Höll inte laddning, fick nytt och nu har även andra batteriet pajat? Enligt datorn är batteriet fullt laddat. MagSafe visar grönt. Men batteriet är helt tomt. Jag kan start datorn med laddaren kopplad till datorn. Men den dör efter en stund och dör när jag tar bort laddaren. Har någon annan varit med om dåliga batterier från andra tillverkare än Apple? Eller kan det vara något annat fel?
 5. Både iCloud och inloggad som admin
 6. Jag tror ändå att auktoriseringen gäller musik, app mm. https://support.apple.com/sv-se/HT201251 Har även kolla auktoriseringen i iTunes och den är på! Finns nu fem enheter enligt datorn! Vilket kan stämma! Men fortfarande syns bara två enheter i Apple ID konto? Vad visar detta? Anslutna datorer till iTunes (musik) eller inloggade enheter eller registrerade enheter som jag köpt? Dvs 2st IPod, 2st iPhone, en MacBook pro. Inget stort problem men blir bara lite fundersam?
 7. Tvåfaktorsautentisering är påslagen sedan länge. Fungerar när man logga in på Apple ID på www. I iTunes (i datorn) autentiseras bara appar och musik, ej dator väl? Kanske beror på mitt gamla osx 10.9.5?
 8. Förstår inte hur du menar? Problem är inte datorn för den fungerar bra! Mac OSX fungerar väl inte utan ett godkänt Apple ID? Men den finns inte med i listan på mina enheter i mitt apple id konto!
 9. Visst! Vad ska man göra mer än att logga in på sitt vanliga Apple ID i datorn?
 10. Tycker jag också! Men varför syns inte min MacBook pro i Apple ID? Varken i www eller iPad. Alla andra syns (iPhone,iPad) men ej MacBook pro?
 11. Ok, bra! Stämmer jag har tvåstegs verifiering Jag hittar datorn via ipaden men saknar bland mina enheter (apple id) Men hur verifierar min Macbook pro? Trodde att det räckte att med inloggning med apple id i datorn (inställningar/användare/admin)?
 12. Hm, efter en service (byte moderkort) så ser jag inte min macbook pro bland mina enheter när jag loggar in https://appleid.apple.com/#!&page=signin Fast dator är inloggad med mitt ID! Hittar min dator i Luleå när jag får apple-id-veriferingskoden i Ipaden???
 13. Eller lägger man till 300kr (1X8GB för ca 700kr) så får man 2X8GB (ca 1000kr) istället! https://www.dustinhome.se/product/5010619629/mac-memory
 14. Ok, låter bra! Om nu inte samsung har livstidsgaranti på sina minnen?
×
×
 • Skapa nytt...