MacWorld forum Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Haziza

Medlem
 • Content count

  63
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About Haziza

 • Rank
  På gång
 • Birthday 12/11/1987

Contact Methods

 • Webbsida
  http://

Profile Information

 • Plats
  Skövde
 • Interests
  Teknik, t.ex TV, spel allt sådant.

Mac user info

 • Bytt från pc
  Nej
 1. Vi som beställt iPhone 4 från Telia

  Gjorde min beställning hos Telia förra veckan Tisdag, två dagarna senare Torsdag så hade jag den. Gör beställning i Butik istället. Verkar som era ordrar är helt ute och cyklar.
 2. Presskonferens med Apple

  Shit vilka naiva folk som finns här. Ni förstår väl själv att antennen är ett allvarligt fel och måste åtgärdas? Alla Iphone 4 har detta problem. Det är bevisat att det sen finns visa som vägrar inse det, ok kul för er. Experter har testat telefonen. Antennen kortsluts ju typ så fort du drar handen över skarven. Helt klart kommer det fixa det igenom att på något sätt bygga om antennen på något sätt. Hur de gör med alla kunder som redan köpt en telefon med fel på har jag faktiskt ingen aning om hur de gör. Men jag är säker på att det redan fixat felet eller är väldigt nära på iaf, så alla som planerar på att köpa en slipper det iaf. Aja vi får väl se i morgon. Men vägar de fixa felet blir det ingen Iphone 4 iaf, en telefon ska man kunna ringa med hur man än håller den och utan massa tramsiga bumpers.
 3. iPhone 4, då var det dags.

  Känns det inte rätt segt att få en Telefon med Hårdvarufel på? Skulle vänta till felet är åtgärdat. Fast frågar man en fanboy så det är väl klart det inte finns något problem.
 4. Tror ni detta går på garantin?

  Haft snart haft mina kära Iphone 3G i ett helt år, och tänkte försöka nyttja min garantin. Är redan grymt sugen på den nya modellen men känns surt att behöva köpa ett helt nytt abonnemang igen och ca 5000kr på mobilen. Men iaf, saken är den att i det nedre vänstra hörnet av skärmen så har de börja bli allt ljusare. Man ser det extra mycket på mörka bakgrunder, det är inte stort men ändå väldigt störande. Har kommit senaste tiden bara, vad tror ni om det? Ska man ta att skärmen börja de efter 1år eller tror ni tar in den på reparation?
 5. 2.1 uppdateringen...

  Det är äcklig att Itunes ska säkerhet kopiera hela tiden, tar 30min innan ens installationen börjar.
 6. Sanningen bakom Iphone 3G täckningsproblem

  Satt inatt och testa lite, håller jag handen om in Iphone 3G är går täcknings pilarna ner direkt, håller jag den med endast tumma och pekfinger får jag genast bättre täckning. Tycker det är extremt dåligt, måndags ex eller är det ett normalt fel eller vad man kallar det?
 7. SENASTE NYTT Iphone 3G måste bytas ut !

  Kanske skulle gå till telia på fredag och klaga nu då, verkar hända lite nu. Min Iphone lider av riktigt kass täckning, bara i stort sätt mitt i centrum som jag får bra täckning.
 8. Sanningen bakom Iphone 3G täckningsproblem

  Ska se iaf jag kan göra samma sak nu, min 3G täckning är inget att hurra för, får ibland ingen service till och med.
 9. Sanningen bakom Iphone 3G täckningsproblem

  Antar att jag inte är den ända som kommer eller redan vart hos Telia och frågat, någon som vart där och tagit upp detta problemet? Täckning får man väl börja säga så folk slipper, klaga över det ochså.
 10. Sanningen bakom Iphone 3G täckningsproblem

  Tråkigt är det iaf, får se vad dom säger, men antar att dom vet lika lite som en annan tyvärr, de försöker väl dölja felet, är det samma på alla telefoner?
 11. Sanningen bakom Iphone 3G täckningsproblem

  Tråkigt det här, som sagt ska man gå in till Telia, men vad gör dom, skickar den till service som inte gör ett skit? Jag har riktig skit sändning med mitt 3G, vad gör telia iaf om går in och klagar går det häva köpet eller gör dom inget åt det?
 12. Sanningen bakom Iphone 3G täckningsproblem

  Vad är det som gör att man aldrig har full 3g sändning? Kass anten? Har någon ifrån Apple sagt något om det? Eller är det mjukvaru fel? Hjälper det att byte till en ny telefon? Har min Iphone 3g en månad imorgon det var väl den 11 den släpptes? Häver dom mitt köp eller byter dom eller skickar min min Iphone på service bara där dom inte göt något?
 13. Sanningen bakom Iphone 3G täckningsproblem

  Mena såklart att jag aldrig har full täckning med 3G, börjar tröttna på de nu! Lägger jag 5200kr på en mobil som denna hoppas man iaf att 3G ska funka, annars hade jag lika gärna kunna köra på Edge 2G Iphone.
 14. Sanningen bakom Iphone 3G täckningsproblem

  Jag har riktigt täckning, köpte min samma dag som den släpptes, fungerar de nyare bättre? Går det häva köpet?
 15. Gulaktig skärm vid en viss vinkel.

  Märkte faktiskt av detta nu, i mörker syns det lite. Håller jag telefonen med Home knappen nedåt allså normalt lägga och vinklar den syns det åt vänster en lite gul ton andra hållet blir det normalt. Men tar jag telefonen från sidan och vinklar syns det inte bara upprätt och åt vänster.
×