Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Naeem

Medlem
 • Antal inlägg

  18
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om Naeem

 • Medlemstitel
  På gång

Macanvändare

 • Bytt från pc
  Nej
 1. Naeem

  Söker SMS-lås

  Undrar om det finns ngt program som gör att sms appen blir låsskyddad, har redan lösen när jag klickar på vilo knappen. Iphonen (4) är jailbreakad!
 2. Hon har ju för tusan vilselett polismannen, resturangägaren och den tredje personen så att hennes pojkvän kunde döda dem, det hon gjorde va med avsikt att det alla tre skulle mördas, därför är det mer än medhjälp, tycker JAG. Men om det var en t.ex afghan som hade gjort samma sak, som också är från sverige, då hade det varit helt andra bollar i luften. INGEN hade velat se honom utanför USAs fängelse grindar. Tycker hon borde få stanna i fängelse i resten av sitt liv, eftersom man läser kommentarer (inte i detta forum) om att invandrare borde få livstid om de har rånat en bank, patetiskt!!!!!
 3. Kan man jailbreaka ipod touch generation 2 på PC? i så fall, hur?
 4. Du har troligtsvis fått en cd skiva med mac installation också, jag har en sony ericsson s500i som är en äldre modell, och jag fick med cd skiva för mac !
 5. Den enda källan jag har om att usa är terroriststämplade är från mina lektioner i gymnasiet. Jag tror inte att mina lärare ljuger.
 6. Vill bara berätta att alla ni som säger att irak, pakistan (mina föräldrars hemland), iran sov är terroristläner borde få veta att USA har är fortfarande terroriststämplade av FN och det är bara USA som har blivit det!!!! Sen om det finns terrorister i länder som irak, pakistan, iran osv är synd och sorgligt, mest att de tar in religonen(islam) som klart och tydligt skriver att man ska leva i fred och kärlek, precis som de kristna säger. Jag är själv muslim och tycker att det är synd att det finns de människor som drar in religon i sina krig och politiska drag. Islam har tyvär blivit väldigt sumtskastad, pga av terrorism, men jag tycke bara att ni borde veta att Islam är väligt lik den kristna religonen och koranen är väldigt lik biblen. Till slut vill jag bara säga att alla ni som skriver Allah i ett dåligt sammanhang, (inte i denna hemsida, men andra) ska veta att Allah betyder Gud, om ni inte redan vet det, Allah är ett ord på arbiska precis som Gud är på svenska. Jag hoppas att ni förstår att det jag menar är att det finns rötägg i alla religoner, tyvär måste vissa använda våld och blanda in religonen i detta.
 7. Naeem

  köpa ut abonnemanget?

  om man väljer det billigaste abonnenmangsformen som är 69 kr/mån då kan man köpa den billigaste iphonen (8gb) för 3420 för 18 månader. 69*18=1242+3420=4662, då blir det lika mkt som en vanlig mobil kostar utan abonnemang. Men min fråga är går det att köpa ut sitt abonnemang, jag vet att det funkar med de andra operatörerna, ngn som vet?
 8. Naeem

  iPhone abbonemang

  elr så är du smart och väntar 6 månader elr 1 år och ser om priser rasar, det kmr säkerligen att bli fler operatörer som kmr att sälja den!
 9. Den kmr att vara bunden till O2 men man kan låsa upp den när man har fått den hit, det kmr att komma ett program för upplåsning
 10. http://www.mobilecomputermag.co.uk/2008062...-you-don-t.html Kort och gott, jag ska köpa en iphone 3G från england och låta den bli skickad av mina kusiner!!!
 11. Du kan köpa den från storbrittanien utan abonnemang, med deras O2 kontantkort, och sen låsa upp den här i sverige, det ska jag göra! Be ngn köpa den och sen skicka den hit ler köp den själv där om du ska åka dit, jag har släktingar där. http://www.o2.co.uk/iphone/paygo
 12. Naeem

  "formatera" om iphone

  vad jag har förstårt måste man rebota elr vad det heter, alltså göra iphonen så som den var från början, låst och allt, men hur kan man då installera den nya uppdateringen alltså de nya firmaware elr vad det heter om man nt har activerat sin mobil? Ska man bara aktivera telefonen elr vad? och hur stoppar man en uppdatering? hoppas ni förstår mig, jag är verkligen en "noob" på detta så jag uppskatar all hjälp jag kan få
 13. Naeem

  iPhonetråden

  Kan man inte surfa gratis på iphone via wi-fi?
 14. Naeem

  iPhonetråden

  Ja, eftersom att det står att man bara får en Iphone per abonemmang, så är det enkelt att förstå att man bara kmr kunna köpa iphone abonemmang, tyvär. Kanske kmr vid slutet av året hos andra operatörer, vem vet?
 15. Ja, som titeln frågar vad är det bästa jailbreak, activate och unlock programet för en iphone?
×
×
 • Skapa nytt...