Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

emelpee

Medlem
 • Antal inlägg

  1 521
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om emelpee

 • Medlemstitel
  Lysande
 • Födelsedag 1986-03-03

Kontakt

 • Webbsida
  http://mattiaslyckne.se

Profil

 • Kön
  Male
 • Plats
  Karlskrona

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2002
 • Appleprylar
  Macbook 2 Ghz, iPhone 3G, iPod Photo
 • Bytt från pc
  Nej
 1. Satte på ett från ZAGG på min idag. Tyckte det var riktigt svårt. När jag väl fått på det bra så såg jag att lite mer eller mindre osynlig "smuts" tagit sig emellan så tog av det, men kör det fortfarande på baksidan. Där gör det ju inte så mycket, om det nu ens är någon smuts där. Antar man får lite bättre grepp om man har det på baksidan då det ger lite motstånd. Alltid bra. Gjorde inte nämnvärt för känslan på framsidan heller men inte det lättaste att få på bra som sagt. Jag är dock ingen höjdare på sånt där pyssel överlag heller
 2. Jodå, när jag vaknade vid 12 låg avin i brevlådan. Gick direkt och hämtade den. Håller på att synca och allt nu.
 3. Mina anteckningar syncas till Mail på min Mac.
 4. Ingen avi här än, men har inte en susning när posten brukar komma hit heller. Gissar dock på att avin skickades ut för sent för att komma idag dessvärre. Kom till utlämningsstället 09.10
 5. Tror du måste ha avin då den även innehåller abonnemangsavtalet för att få hämta ut paketet. Jag är inte helt hundra dock. Kanske går bara du har kollinumret och leg.
 6. Härligt. Bör min, och andras avier komma idag med. Om bara posten kan komma till min låda nu då!
 7. I butik antar jag? För på telia.se kunde jag bara välja 24 månader bindning och 200 i förhöjd månadsavgift. Min iPhone är också hos utlämningsstället men antar man behöver en avi för att hämta ut så får snällt hoppas den kommer idag.
 8. Jepp, tog 12 månader och utan förhöjd månadsavgift. Var just för man kunde ta utan förhöjd månadsavgift jag valde Halebop och inte Telia denna gången. Att man sedan kunde välja 12 månader bindning var ju en bonus, även om det är mycket möjligt jag kör med 4an i två år som jag gjort med 3Gn.
 9. Beställde runt 00:03-00:04. Skickades i fredags men då det ju blev något fel med kollina till Posten körde det igång idag och står nu som inlämnad i Alvesta. Precis som för dig med andra ord.
 10. Tror Halebop skickat som avtalsbrev, och då fungerar väl underskriften på avin som underskrift på avtalet? Kan ju hoppas avin skickas ut i förtid då med klockslag när man kan hämta ut.
 11. Nu fungerar iaf mitt kollinummer från Halebop. "Försändelsen inlämnad" för en timme sen så det blev leveransförseningstrassel med andra ord. Förhoppningsvis är den framme imorgon iaf.
 12. Njae, att Posten fick in paketen i fredags betyder så klart inte att de per automatik är framme vardagen efter. Särskilt inte när de väl fått in hundratals paket och särskilt inte om Halebop valde segt leveranssätt. Tycker operatörer brukar ha en tendens att välja leveranssätt som tar 3 vardagar. Svårt att säga vad "fel på kollina" innebär, men risken är väl stor att de ligger kvar hos posten och inte börjat transporteras, men det behöver ju inte betyda så. Surt är det ju iaf, så klart. Tur man ska tentaplugga hela veckan och inte har tid att få sin telefon nu egentligen.
 13. Posten fick väl helt enkelt in så många telefoner att de trasslade till det. Hoppas inte det försenar leveranserna (nämnvärt).
 14. Beställde 3-4 minuter efter midnatt från Halebop. När jag vaknade vid 12 var den levererad. Sitter och hoppas att kollinumret ska börja fungera idag.
×
×
 • Skapa nytt...